Zdravím, prednedávnom som zlomil prehadzovačku na bicykli kvôli tomu že som narazil o kameň, vymenil som ju ale mám problém s nastavovaním prehadzovačky. Je posunutá o jeden prevod.. Teda ak na páčke mám 1. prevod, tak mám v skutočnosti 2. prevod..
A keď mám 6. prevod, tak na bicykli mám už posledný 7. prevod, a na páčke mám voľnú sedmičku na ktorú keď prepnem tak sa nič nestane, prehadzovačka sa ani nepohne.... teda 1. prevod (MEGA RANGE) mi nefunguje, nedá sa naň prepnúť. Neviem ako to nastaviť a preto sa pýtam, či niekto s tým nemá skúsenosti, a neporadí mi ako to nastaviť .. Ďakujem
Zasmial som sa na poslednej fotke ..treba sa v tom trochu vyznať inak viac škody ako užitku, Pravdepodobne budeš mať po naraze aj ohnutu "pätku" to je take esíčko a každa značka a typ ju ma špecificku, ďalej zadna prehadzovačka ma dva šroubiky takzvane dorazy kde sa rieši poloha ramienka voči najväčšiemu a najmenšiemu koliesku na kazete / pri zlom nastaveni napriklad spadne reťaz do špicov kolesa...Dalej sa riešia aj ine veci a preto ak nemaš rutinu daj to mechanikovi a za cca 5 - 10€ to maš namiesto poldenneho maturovania s neistým výsledkom,.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
13 komentov