Nastupujem na novu VS, na starej prerusujem studium
Ahojte, rozhodla som sa ist na inu VS, pricom na terajsej som v 1. rocniku a chcem tu len prerusit studium..tam zacat a ak by vsetko klapalo tak uz nadobro odist z tejto, avsak chcem si to nechat ako poistku, teda nechcem na tejto starej uplne hned zrusit
@greatdepression ked prerusis studium, to znamena ze si zaevidovana mas tam predmety ktore si spravila, ale ten rok tam nechodis tak mozes ist aj na inu skolu, ale potom si pravdepodoble ale ten jeden lebo dva roky budes musiet zaplatit skolne sama
asi takto..s VS je urcite vacsia sanca najst zamestanie ako bez nej aj napriek zalostnej situacii v nasej krajine..a moje dovody absulutne nepoznas, takze nesud
nj s tym pocitam ze jeden rok si budem musiet doplatit kedze prekrocim standardnu dlzku studia, len ci to nebude nejaky problem ked prakticky budem zapisana na dvoch skolach..aj ked v dany rok len na jednej budem studovat
@greatdepression keď prerušíš štúdium, tak to znamená, že neštuduješ na tej škole na takú dobu, na akú si si štúdium prerušila. takže ak by si neštudovala na inej škole a na tejto by si mala prerušené štúdium, tak by si stratila štatút študenta. chápeš už, čo znamená prerušenie štúdia?
@crashhp niektpri ludia sa proste netrafia na prvykrat Noa? ja mam na to aby som to vystudovala a nechcem skončit s gymnaziom ale proste iné by ma bavilo viac, sa preber.... boze niektore názory tu to je teda fakt zazitok
@nixxina nooo na teba som vôbec nereagoval, takže neviem prečo tu na mňa takto útočíš a vylievaš si zlosť, nechceš skončiť len s gymnáziom? dobre, ale potom si naň nemala ísť, ale mala si si vybrať školu s nejakým odborom a po ďalšie, že som nereagoval na to, či sa trafila na prvýkrát, ale na to, že chce ísť niekde inde, ale necháva si túto školu kde je ako poistku, čo mi prišlo také nasilu...a tým som reagoval nato, že napriek tomu, že chce odísť si ju necháva nasilu, ale keď je jej lepšie sa tri roky trápiť s niečím, čo ju absolútne nebaví, tak prosím...to je všetko, prajem pekný deň
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
13 komentov
asi takto..s VS je urcite vacsia sanca najst zamestanie ako bez nej aj napriek zalostnej situacii v nasej krajine..a moje dovody absulutne nepoznas, takze nesud
nj s tym pocitam ze jeden rok si budem musiet doplatit kedze prekrocim standardnu dlzku studia, len ci to nebude nejaky problem ked prakticky budem zapisana na dvoch skolach..aj ked v dany rok len na jednej budem studovat
ano!