čus chcela by som vedieť ako točíte videa na YT s čím, kde, na čom, či myslíte že sa to vyplatí, atď Prosíííííííííííííííííííííííííííííííííííííííííííím poraďte
čím? kamerou/foťákom... kde? podľa žánru videa... na čom? nie plne chápem tejto otázke... a či sa to vyplatí? neviem, že čo presne chceš aby sa ti tam vyplatilo
Videá netočím, do budúcna možno, ale kým nemám niečo, na čo sa budú dať natočiť graficky pekné videá, tak ani nebudem.
Takže tu je môj názor: Ak chce točiť kvalitné videá aj obsahovo aj graficky a vie, že ju to bude baviť, že má ľudí, ktorí sa jej na to budú pozerať, tak sa oplatí investovať do niečoho na natáčanie lepšieho, ako je webcamera, pretože si myslím, že aj keď bude video neskutočne obsahovo bohaté, ale natočené na kalkulačke, tak sa na to pozerať nikto nebude.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
20 komentov
Takže tu je môj názor: Ak chce točiť kvalitné videá aj obsahovo aj graficky a vie, že ju to bude baviť, že má ľudí, ktorí sa jej na to budú pozerať, tak sa oplatí investovať do niečoho na natáčanie lepšieho, ako je webcamera, pretože si myslím, že aj keď bude video neskutočne obsahovo bohaté, ale natočené na kalkulačke, tak sa na to pozerať nikto nebude.