.......prišlo leto ale aj kúpanie opaľovanie..ale aj čosi nezvyčajné a ,prečo chodiť oblečený ked môžem to aj robiť ako Boh stvoril...ja ich neohajujem ani nič podobné..len aký je váš názor túto komunitu ľudí ..
mne nevadia žiadne menšiny, nič proti tomu nemám, keď majú vyhradené miesta, kam sa iní s oblečením nedostanú, ale keď sa niekto takto prebehne po ulici plnej ľudí, to nepodporujem
ked si behajú tak doma NO PROBLEM ale v dnesnom svete su iste moralne zakony tak nech sa oblečú...však v dnešnej dobe je aj tak väčšina tela skor odkrytá ako zakrytá
@hajzelodkosti a práve preto sa bojím chodiť sama do lesa
@semhamforas prečo ma nikto nechápe? minule som písal v jednej ankete že homosexuáli mi nevadia, ale že by nemali spolu súložiť na ulici a hneď sa objavili dve Birdzáčky, ktoré ma označovali za človeka, ktorý odsudzuje... to je ako keď poviem "Proti hadom nič nemám, pokiaľ po mne nelezú", alebo "Proti bývalým trestancom nič nemám, pokiaľ sa polepšili, alebo to plánujú urobiť"
@semhamforas v tomto prípade by si bol v nevýhode, pretože ja mám právo po tej chodbe chodiť, ale oni nemajú právo behať nahí po ulici. Majú právo organizovať stretká v nejakých menej prístupných priestoroch, popr. v priestoroch, ktoré niekomu z nich patria, kde by boli v Adamovom rúchu, ale nemajú právo chodiť takto "odetí" po ulici
@semhamforas@14 Ale to nie je jedno. Lebo je tu nejaky ZAKON . V zakone Ti bohuzial kaslu na absolutnu slobodu - ani demokracia nemoze byt " anarchisticka"
@semhamforas hádaj čo spôsobuje že musia existovať pravidlá a to že ich človek porušuje, potlačovanie jeho prirodzenosti a obmedzovanie jeho ega pravidlami. sám si prídeš na to čo je pre teba prospešné a čo nie. a morálka často býva zastaralá a ide proti rozumu. ak nejaký človek vôbec má.
@semhamforas ale je to o niečom inom! gayovia majú právo bozkávať sa na ulici, takisto sa držať za ruky, ale akonáhle ma chytí nejaký gay za zadok, na toto právo nemá, lebo tu už začína sexuálne obťažovanie a je to trestané, takže odtiaľ potiaľ
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
25 komentov
@hajzelodkosti a práve preto sa bojím chodiť sama do lesa