To zalezi od typu tvare, povahy a dalsich.. Ale vo vseobecnosti vlastne NIE.
Vzdy som si myslela, ze nausnice v uchu nosia iba nagelovani, blondavi metrosexuali, ktori povacsine tancuju v nejakej chlapcenskej skupine a potom sa z toho stane "one hit wonder" kapela . Pri najlepsom "two h.w.". Ale neskor som spoznala chalana, ktory sa tejto poucke naprosto vymyka, ale nausnicu nosi tiez. Mozno skor ritualne, nez pre "frajerinu". Kazdopadne by ma nenapadlo mu to vyhovarat - uz som si zvykla. On je samo osebe dost "individuum", odlisny od bezneho prototypu muzskeho osadenstva svojho veku . Ale to nemyslim zle.
Mam v kazdom uchu po jednej nausnice (take "placky" za par drobakov), ale planujem si kupit nejake fake plugy, kedze nie som masochista a nechcem tam mat centimetrove diery.. Nieco taketo by mohlo byt fajn:
@sasi2680 "ale zase niekomu sa, vyslovene, hodí tak potom je to zase niečo iné " !!! a áno nepáči ale oni sú asi výnimka im sa to všetkým trom hodí a aj sa mi na nich páči ale vo všeobecnosti NIE!
v uchu nemám ale v lavej bradavke taku zlatu činku, a potom ešte jednu ale to radsej nepoviem kde, sú tu zavistlivci a zbytočne by sa trapili , že ja hej a oni nie....filip
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
50 komentov
strašne sa mi to nepáči... ale zase niekomu sa, vyslovene, hodí tak potom je to zase niečo iné presne ako povedala @lawey , radšej bez
Vzdy som si myslela, ze nausnice v uchu nosia iba nagelovani, blondavi metrosexuali, ktori povacsine tancuju v nejakej chlapcenskej skupine a potom sa z toho stane "one hit wonder" kapela . Pri najlepsom "two h.w.". Ale neskor som spoznala chalana, ktory sa tejto poucke naprosto vymyka, ale nausnicu nosi tiez. Mozno skor ritualne, nez pre "frajerinu". Kazdopadne by ma nenapadlo mu to vyhovarat - uz som si zvykla. On je samo osebe dost "individuum", odlisny od bezneho prototypu muzskeho osadenstva svojho veku . Ale to nemyslim zle.
A áno, páči sa mi to, ale nie na každom...
Piercingy nech ho hoci aj ťahajú k zemi, ale hento je neprekonateľne odpudivé.
» cache.wists.com/thumbnails/8/2f...
neviete niekto kde by sa dali zohnať obyčajné malé krúžky ? niekde v Ba, nie cez net