dost casto sa mi stava ze ma behom dna nieco neskutocne naserie.. a odrazu na par sekund, alebo skor desiatok sekund minutu-dve mam neskutocny naval zlosti, vcera som tak rozbil, celou silou hodil o zem svoj stary 8 rocny mobil.. neprezil.. inokedy sa mi
@TvojaSanca ale ja mávam tiež zvyčajne tak začnem ziapať na celý dom ak som doma sám všák vykričať sa z času na čas musím alebo rubnem jednu do steny a potom skorej rozmýšľam nad tým ako ma bolí ruka a je pokoj...
@relieforsaddist neviem , je to svinstvo xanax.. ale proste take strasne to niekedy je a taky nervozny sa citim ze sa to neda vydrzat, tolko enrgie mam v sebe..
@tvojasanca nechcem sa hrať na múdreho ale prestal som brať všetky tieto psychofarmaceutiká lebo som mal skorej tie vedľajšie účinky ako účinky ktoré som mal mať a to som bral antidepresíva a dáke doplnkové sračky na vyrovnávanie nálad,proti úzkosti+ na spanie úplne hnus.som rád že som s tým rázne sekol....tak rob niečo .."znič sa " fyzicky športom alebo čím ,pomôže ti to aj depky zmierniť najlepšie nebrať takéto lieky ktoré sú viacmenej biznis až máš záujem pozri si tento dokument
síce som ho videl až neskôr keď som už lieky nebral.
bez postupného vysadenia som prestal brať ten bordel čo bolo pre obvodnú a psch dosť šok..že som sa o dačo také pokúsil asi čakali že som natom závislí bo čo..(ale neodporúčam ti to robiť ,sám vieš či to chceš brať alebo nebrať ,radšej treba prestať postupne..nie každý si môže dovoliť takto šachrovať
nic na to neberiem ale obcas som razom proste vytoceny ale do 5 minut som okej najlepsie je ze to nikto nespusti proste mam len na chvilu zlost alebo mini depku neni to casto ale stava sa myslim ze je to asi normalne neviem ...
@TvojaSanca sú len 2 možnosti, bud v danom časovom okamihu prijmeš realitu takú aká je alebo nie. Výsledkom prijatia je napr. pokoj(resp. všetko pozitívne), výsledkom odmietnutia je napr. hnev(resp. všetko negatívne). Ale život sa skladá z nespočetného množstva okamihov, takže celkový výsledok sa nemusí javiť tak čierno-bielo.
Odpoved na tvoju otázku: hej, výbuchy zlosti boli kým som neznížil mieru odmietania.
A pár praktických rád (všeobecných): skús viac prižmurovať oči; namiesto očakávania čo by mali robiť ostatní sa radšej pýtaj čo môžeš urobiť ty; ked vieš že je treba urobiť niečo o čom si presvedčený, že je správne, tak to urob, inak by ťa to len ťažilo; treba byť k sebe úprimný len tak sa dá posunúť vpred; nenamýšľaj si o sebe, že si dobrý, potom by už nebol priestor na zlepšovanie; hej a šport je super , čím viac pohybu tým lepšie, ale treba k tomu aj prispôsobiť množstvo spánku.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
15 komentov
síce som ho videl až neskôr keď som už lieky nebral.
bez postupného vysadenia som prestal brať ten bordel čo bolo pre obvodnú a psch dosť šok..že som sa o dačo také pokúsil asi čakali že som natom závislí bo čo..(ale neodporúčam ti to robiť ,sám vieš či to chceš brať alebo nebrať ,radšej treba prestať postupne..nie každý si môže dovoliť takto šachrovať
Ale nikdy by som nič neurobila a nejak som to neriešila. Pominul podnet, pominulo nutkanie.
Odpoved na tvoju otázku: hej, výbuchy zlosti boli kým som neznížil mieru odmietania.
A pár praktických rád (všeobecných): skús viac prižmurovať oči; namiesto očakávania čo by mali robiť ostatní sa radšej pýtaj čo môžeš urobiť ty; ked vieš že je treba urobiť niečo o čom si presvedčený, že je správne, tak to urob, inak by ťa to len ťažilo; treba byť k sebe úprimný len tak sa dá posunúť vpred; nenamýšľaj si o sebe, že si dobrý, potom by už nebol priestor na zlepšovanie; hej a šport je super , čím viac pohybu tým lepšie, ale treba k tomu aj prispôsobiť množstvo spánku.