No navigacie mio ... no co ja viem. dako co som bol ja v jednom elektre, ze by boli obzvlasat popularne by som nepovedal. A preco sa ti zdaju na picu? to by som chcel vediet. v com su zle podla teba? vsak k tomu napsia fakt pdrobnosti. Co sa ti s tou navigaciou stalo.
Mio su vraj jedny z lepsich, ak nie z tych najlepsich...minule priatel kupoval navigaciu Garni pre svojho otca, a ked spomenul, ze on ma Mio, tak ten predavac na nas ze - no hej, ja som sa divil, ze chcete Garni, Mio je uz ina klasa...
no ale ako uz povedali pred mnou, nic si o tom, co sa ti s nou stalo, nepovedal.
ja mam iGo na pda a nestazujem sa. celkom isto mozem potvrdit ze TomTom je najhorsia navigacia na svete, co tak poznam/vidim, tak Garmin sa mi zdaju najlepsie a celosvetovo uznavane. nakoniec nejde ani o masinu, ale o soft.
kamos ma tu navigaciu za 1000 korun od t-comu tusim garmin to je, a vtedy ked to dostal tak z prdele zapol nech nas to bere zo stredu ivanky a ukazalo inu, nez zauzivanu trasu .. a zobralo nas to cez nejake druzstvo, 3 sukromne pozemky a niekolko otvorenych bran , pricom ovela rychlejsia cesta by bola normalne cez zalesie, malinovo a most tiez pravda, ze mal mozno nastavene filtrovanie spevnenych ciest a pod
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
12 komentov
len t[ bl[ anglick[ tu m8m. leniv7 som. nestal49m shift a alt dvakr8t po sebe >D
no ale ako uz povedali pred mnou, nic si o tom, co sa ti s nou stalo, nepovedal.
ja som rozmyslal nad mio GPS/PDA/phonom ale mal slaby procesor (200Mhz). Kazdopadne Mio su kvaltine GPS navigacie.