asi niekedy na začiatku vzniku Rímskej ríše a idealne germánia a chcel by som vidieť tú prirodu a všetky tie náboženské rituály a kvôli tomu asi aj pravek tam aj kvôli zvieratám a chcel by som vidieť proste tie fejse tých praludí
chcel by som sa vrátiť do obdobia starovekého Grécka (konkrétne by som chcel navštíviť Spartu), potom do obdobia Rímskej ríše (kuknúť gladiátorov a celkovo život v tom čase a do obdobia križiackych výprav
Ja by som chcel žiť niekedy V obnovy dinosaurov. Postavil by som si niekde na bezpečnom mieste nejaký pekný príbytok A žil sám mám rád samotu A fantáziu. Alebo ešte do obdobia keď boli mamuty A mal by som svoj pekný kmeň, S ktorým by som žil úplne jednoduchý život chodil na lov atď. Alebo indián to je jedno V ktorom obdoby- opiaty, halucinogeny rituály, tie večerné obrady tance atď to sa mi veľmi páči. Alebo posledná možnosť pirát ako Jack sparow A tak isto by mi bolo jedno kedy 500-1500.
chcela by som si pozrieť aké to bolo keď vznikali všetky tie skvelé umelecké diela z 20. storočia... ale nechcela by som vtedy žiť, len si to na chvíľu pozrieť
20.storocie, hlavne 20. a 30. roky a Pariz vtedy a potom tiez stredovek, v case templarov tiez vo Francuzsku, byt rytierkou na chvilu a potom sa vratit spat do roku 2011 a zmenit 2 veci
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
17 komentov
alebo ešte roaring 20's
Potom stredovek a ešte pred 2000r. keď "žil" ježiš kristus aby som zistil či naozaj žil alebo to bolo UFO alebo neviem čo