Ako vnímate návrat skupín ako Green day, Sum41, Skillet, Blink 182,...? Ja sa veľmi teším hlavne na Green day Na akých interpretov, ktorí neboli v poslednej dobe na výslní sa tešíte najviac?
Green day, Blink 182 ,Sum41, Red hot chili peppers, Ine kafe,.....ja si tie kapely puštam denne a je mi jedno či počuvam ich stare pesničky alebo tie novšie proste mne sa tie mlade punkrockove kapely nepačia (čest vynimkam)
@schizoofrenik tomu ver, tik tak Miky nikdy inak. Chudák sa musí pozerať na to ako všetci fičia na šašovi Pil Cim a jeho milion krat lepšiu hudbu pozerá ovela menej ludí.
nesledujem kto je na scene, hlavne by som rad zasiel na koncert, teraz v januari tu budu dve kapely, lenze mi to nevychadza, v praci mi jedine musia vyjst volne dva dni, a nechcem kupovat vstupenky a prefavat ak by som nemohol. Skoda, asi v lete potom poriedim. Nebol som este na poriadnom koncerte.
Blink sa dosť dojebal odkedy odišiel Tom hoci kvalitou je to nahrané parádne, Sum je tiež kvalitné ale nejak ma to nebaví tak ako staré veci, Grindaj - tam je všetko OK a Skillet nepočúvam
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
11 komentov