Ahojte chcel by som radu dajte mi radu alebo nápad ako zlepšiť alebo čo dať ako návrh na školskom parlamente aby sa niečo zlepšilo alebo urobilo v škole
Príklad školská recyklácia atď ...
a také poraďte mi
my sme robili rôzne akcie ako noc v škole s opekačkou a volejbalom/basketbalom v telocvični alebo rôzne plesy, diskotéky veľa akcii sme plánovali ptm sme zapájali školu do medzinárodných dní ako deň bez nenávisti kedy sme rozdávali odznaky po škole a tak bola som na 8 ročnom gympli a pri mladších študentoch sme organizovali aj Mikuláša (študenti si navzájom dávali darčeky) alebo Valentínsku poštu ďlej sme sa zapájali do projektov recyklohier a baterky na správnom mieste A ešte sme robili také nástenky po škole a mali sme takú krabičku pripomienok a žiadosti, kde študenti písali čo by chceli zmeniť a robili sme aj školský časopis A takých už starších Študentov, ktorýchh to zaujímalo sme brávali aj na konferencie s politikmi a tak
Dlhšie prestávky, miesta na socializáciu/učenie (napr. tulivaky), lepšie jedlo v jedálni, čistejšie prostredie, viac mimoškolských možností (kluby, krúžky, ...)
Pripadne študenti by sa potešili aj nejakými školskými párty, možnosťou ospravedlnenia neprítomnosti v škole, viacej pokusov napísať test a podobne
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
12 komentov
mozno aj viac veci
ale dakujem
Teda napr.
Nedostatočné prepojenie z praxou... dohodnúť nejaké prednášky odborníkov
Málo cudzích jazykov... skúsiť navrhnúť nejakého zahraničného pedagóga/stážistu
Zlá vybavenosť školy... modernizácia, rekonštrukcia
Dlhšie prestávky, miesta na socializáciu/učenie (napr. tulivaky), lepšie jedlo v jedálni, čistejšie prostredie, viac mimoškolských možností (kluby, krúžky, ...)
Pripadne študenti by sa potešili aj nejakými školskými párty, možnosťou ospravedlnenia neprítomnosti v škole, viacej pokusov napísať test a podobne