CHcela by som sa dozvedieť od niekoho čo stým má skúsenosť .. mám priateľa v base a chcela by som ho pzrieť stačí keď mi pošle navštívenku že ma pozýva a pustia ma za ním ? či ako to je
No tak takto. Ak nie je mafián a má po súdoch nemal by to byť problém, ak sa čaká na rozsudok ešte v niečom tam už to problém byť môže. Takže pozri si návštevné hodiny a ak ti poradiť radšej zavolaj a dohodni sa do predu, lebo ťa nemusia pustiť aj kvôli tomu že tam bude veľa ľudí a nebude tam miesto. Alebo budeš musieť čakať čo tiež nie je istota že sa dočkáš. Takźe vybaviť radšej dopredu. Prvé tri návštevy cez sklo, potom môžeš aj osobne ak bude mať dobré správanie. minimálny čas pre výkon trestu je asi hodina, maximálne tri s tým źe na mesiac máš tuším 7 alebo 9 hodín.
@hagelslag Viacero ľudí sedelo z môjho okolia. Ja osobne nemám ani pokutu za parkovanie. Aby keď už ma raz chytia som mohol povedať pred súdom "Doteraz nemám ani pokutu za parkovanie" ako znie to ako vtip ale fakt len pre to si davam bacha,
Jaj shit zabudol som že to nie je pre niekoho z rodiny. No pozri tak to máš tuším len dve alebo tri hodiny na mesiac. Potrebujete ale nejaké potvrdenie o tom že ste druh a družka. Najľahšie je keby ste spolu žili, preto si pýtali potvrdenie o trvalom pobyte, ak by ste mali rovnakú adresu, tak by vás za nich považovali. Takto neviem celkom či to pôjde, lepšie poćúvaj čo ti hovoria. Okrem toho neviem či ti uznajú nejaké družkovstvo ak máš teda ozaj sedemnásť. Popýtam sa či je to možné nejako spraviť. Za jedným z kamarátov chodila aj priateľka, len oni mali decku už spravené.
Pozri v prvom rade poriadne počúvaj keď sa informuješ čo ti hovoria, ja fakt nemám rád keď sa človek na niečo pýta a potom mi nevie povedať čo mu povedali a neskáčem do teba len za to že chápem tvoju situáciu. Takúto vec si zistíš vlastne v jednom telefonáte. Povolenie si musíš pýtať u riaditeľa ústavu s tým, že teda ak tam budeš chodiť s mamou jeho povedz to, že budeš iba v doprovode jej tam chodiť a budeš mať istejšie, aj keď nie isté že ti to povolia. Ale potrebuješ to vybavi´t dopredu, listom, emailom, telefonátom, osobným stretnutím (na ktoré byť tebou sa slušne ohlásim)... proste nie tam prísť a dožadovať sa niečoho pretože tebe nemusia fakt v ničom vyhovieť a záleźí to len na riaditeľovy, respektíve na niekom kto má jeho poverenie o tomto rozhodovať.
Vám to jebe ludia.
Neni jedno za čo tam je? @timia neviem na 100% ale ak ťa "pozve" tak by ťa mali za ním pustiť (pokial nespravil predtým nejaký prúser a nemá zákaz návštev).
Veď ale ja som bola. v strese a nechcel sa somnou ani rozprávať povedal mi toto o tom pobyte trvalom takze tak.. a ako sa mám spýtať keď sa nedá kontaktovať len na informácie kde ti povedia skoro holý kokot s prepáčením ale ďakujem za tvoju akože veľkú pomoc..
@timia Hmmm dievča pozri. V prvom rade-ja ti za to že ho zavreli nemôźem. Za to si môže sám svojou kokotnosťou. Za to že sa nevieš spýtať normálne a reagovať na odpovede aby si sa dopátrala k tomu čo konkrétne chceš ti tiež nemôžem. Pretože to dokázal každý koho poznám keď tam bol za niekým resp. mal za niekým ísť. A pre vďaku som sa ti nesnažil poradiť, ale iróniu si strč prosím ťa pekne do piče. Aby tu ešte do mňa skákalo šteňa za to, že má lenivú hubu a jebnutú hlavu to si vyprosím... Maj sa...
@timia keď ta zhadzujú sú idioti ser na nich. Ak máš 25 tak normálne zavolaj do tej. Väznici kde sedí, a spýtaj sa všetko čo potrebuješ, tu ti sotva niekto poradí keď to videl len zvonka.
+
Ak máš 17 začni logicky rozmýšľať, t.j. Nájdi si druhého,
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
29 komentov
Neni jedno za čo tam je?
@timia neviem na 100% ale ak ťa "pozve" tak by ťa mali za ním pustiť (pokial nespravil predtým nejaký prúser a nemá zákaz návštev).
+
Ak máš 17 začni logicky rozmýšľať, t.j. Nájdi si druhého,