nasa skolska psychologicka bola super:p
bola som za nou dva razy - raz kvoli vysledkom predpokladovych testov, ked sme si vyberali kam chceme ist na VS (robili ich takmer vsetci) a raz lebo sa mi nechcelo na francuzstinu
Bola som raz... kvôli testom pre výber povolania... A som rada že som tam vtedy bola.
Inak som našťastie nikdy nemala pocit že by som to potrebovala...
Raz som bola, čo ma triedna prinútila a i tak som jej povedala iba nejaké kraviny, čo chcela počuť, lebo ma to nezaujíma a o takú pomoc nestojím. :/ Teda, nie že by som tárala sprostosti a klamala, ale nepovedala som jej nič extra, že by ju to mohlo zaujímať. Iba nejaké blbosti, že rada chodím do prírody a čítam rozprávky.
Napríklad ja to nepotrebujem. Ale... no možno niekedy áno ale to asi každý z nás. Ja by som chcela chodiť ku psychológovi aspoň raz by som to skúsila. Obdivujem tú prácu a ja by som ju nikdy nedokázala robiť. heh a zwerila by som sa mu Moja známa ku jednému chodí ale ona je taký prípad, že je nepomohol..
Ja som bola raz a dobrovolne. Všetko som jej porozprávala a ona nakoniec založila rukami a povedala, že mi nevie pomôcť a predpisala mi lieky na depresie. Potom som si uvedomila, že je to hlúposť. Že ona mi nema ako pomôcť. Mam neriešiteľné problémy s kt. sa môžem akurat tak zmieriť...
Mnoho ludi sa za to hanbi alebo to utajuje... Ja ku psychologovi nechodim, ale ak by to bolo niekedy potrebne nehanbila by som sa za to... Kazdemu by to myslim obcas prospelo... Vykecat sa bez ohladu na dosledky (mozno umiestnenie na psychiatrickom oddeleni) a hned by sme boli pokojnejsia vyrovnanejsi... Chcela by som...
furt lepsie jak psychiater navstevoval som asi 3 krat som tam bol... kvoli triednej, lebo som AZ 3 DNI BLICOL a dosli mi na to a ta mi akurat povedala, ze je to normalne, ze som len mal smolu, a na testoch mi vyslo dost vysoke IQ .. aach hned by som tam siel zas, bola total v pohode
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
28 komentov
bola som za nou dva razy - raz kvoli vysledkom predpokladovych testov, ked sme si vyberali kam chceme ist na VS (robili ich takmer vsetci) a raz lebo sa mi nechcelo na francuzstinu
Inak som našťastie nikdy nemala pocit že by som to potrebovala...
Co znamenaju tie smajliky? ja som psychologa navstevoval, ale z tychto moznosti si nevyberiem ziadnu.