akoze problemy boli... myslim tak ze reklamacie a tak ale nemyslim si z oni nejako vo velkom za to mozu.. a reklamacia v pohodicke este aj peniaze bez problemov vratia...
ak máte odtiaľ kúpený aj windowsu dajte si pozor, aby vás oni samy neobvinili, že je nelegálny ( aj ked mate CD bloček a všetko) a pri prezerani notebooku nestrhli štítok s kodom..
ako čo sa týka tovaru,problémy neboli, mám odtiaľ mobil,mp3, reproduktory na pc, domácnosť má osobnú váhu, rýchlovarnú kanvicu.
ale čo sa týka znalosti predavačov o produktoch čo predávajú, tak z predajní čo som navštívila nič moc, väčšinou vôbec nevedia poradiť, maximálne odporučili len to najdrahšie alebo značku za ktorú majú najväčšiu maržu alebo nejaké iné benefity.
ale tak to je skoro v každom elektro obchode, že predavači nevedia o predávanom tovare skoro nič,málokedy sa stane, že zákazníkovi naozaj vedia poradiť a pomôcť.
otec zobral reklamovať mikrovlnku, opravili ju, len ju celú doškrabali a potom mu povedali, že vyzerá presne tak, akoby bola používaná...tak ja neviem...v závodnej jedálni nie sú tak zničené veci ako bola tá mikrovlnka
Mne sa najviac páči že sme tam raz s bývalou kupovali prehrávač ešte starých VHSiek... Nevedeli sme jaká je koncovka do televízoru, tak som sa pýtal predavača že či to môžem prísť vrátiť keby to nesedelo, vraj všetko v pohode, vymení, neni problém... O hodinu som sa vrátil, že to nesedí, a ten istý predavač na mňa kukal že čo s tým má urobiť jakože, že si snáď nemyslím že to môžem len tak vrátiť... Bola originál krabica, bloček, všetky sáčky, nechýbalo nič... Chvíľu som sa s ním hádal, potom som ho zobral pred predajňu, a na takej veľkej tabuli som mu ukázal ich transparent, na ktorom bolo napísané že ak nie som s tovarom spokojný, a je v orig. balení tak ho do 14 dní môžem vrátiť... Tak nakoniec ustúpil, ale keby nie, asi mu to odrbem o hlavu... Takže, predavači vymletí, nevedia dokopy nič, chcel som kúpiť do foťáku kartu, v celej predajni som 10 minút nikoho nemohol nájsť.. Už tam nevkročím...
@adheleide nie, on bol originál k počítaču v rámci kúpy... nijako, potom akože veľkodušne povedal pracovník reklamácií, že to prehliadne tak som mal dosť... ale tieto skúsenosti mi stačili na to, aby som si o nich urobil svoj názor
@strommen2428 ja mam odtial NTB za 700E a za 3 mesiace 2x reklamacia HDD,ze vraj sa prehrial,tak isto sluchadla zapojim Jack mikraku a nefunguje jak ma a sluchadla su zapajane do NTB z Nay,cize nay su upne onicom
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
21 komentov
ale čo sa týka znalosti predavačov o produktoch čo predávajú, tak z predajní čo som navštívila nič moc, väčšinou vôbec nevedia poradiť, maximálne odporučili len to najdrahšie alebo značku za ktorú majú najväčšiu maržu alebo nejaké iné benefity.
ale tak to je skoro v každom elektro obchode, že predavači nevedia o predávanom tovare skoro nič,málokedy sa stane, že zákazníkovi naozaj vedia poradiť a pomôcť.
otec zobral reklamovať mikrovlnku, opravili ju, len ju celú doškrabali a potom mu povedali, že vyzerá presne tak, akoby bola používaná...tak ja neviem...v závodnej jedálni nie sú tak zničené veci ako bola tá mikrovlnka