nazehlovaciu onu som mal naposledy na obleceni vo veku styroch rokov ked mi matka najebala nazehlovacie zaplaty na vsetky nohavice co som v skolke aj tak do 3 dni predral a musela tam davat nove.....ci to bolo esteticke si uz velmi nepamatam
@kaylee neviem, ved to bolo normalne to kazdy skolkar nohavice predral na tych smirglovych kobercoch alebo zajebal na trave a zvysok oblecenia zakydal jedlom na nepoznanie
@kaylee tak ty si bola urcite princeznicka v skolke ale chalani boli do jedneho futbalisti velki, to si pamatam to sme chodili cele osadenstvo domov zelene od hlavy po paty
@etelnair ja som nebola mna baby odvrhli a behala som s chalanmi so simonom a ferkom sme cely rok prenasledovali danielku lebo simonko sa do nej zamiloval ja som sa kamaratila s ucitelkami lebo uz vtedy mi tie deti pripadale dake vymlete
@etelnair lebo ja nespadnem tam kde ludia padaju ja som sa lubila v case sucha zjebat do jedinej blatistej mlaky v celom meste
a ja som tam pri nich bola taka okrasa skor nie zver! (pripadne uz vtedy som si uvedomovala iracionalnost akehokolvek behu) my sme sa schovavali a pozerali ako sa danielka hra v piesku. danielka bola v takej tej oblubenej partii a raz sme boli s mamoi v bille a ona ma mala vo voziku a danielka uz sla vedla vozika mi vtedy bolo hrozne trapne
@etelnair tak ja som futbal nehrala co som vlastne to si ani moc nepamatam co sme robili vonku pamatam si danielku a ako si isty filip kmet rozbil hlavu
ale to sme nemohli lebo simonko by neprezil kebyze niekto zisti ze je do nej on bol taky ten typ co sa hral na strasneho macha a tvrdasa a ja som sa na tom smiala
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
14 komentov
2.neviem
3.dufajme spolu
4.hovori sa
5. neni zac
Nápodobne.
a ja som tam pri nich bola taka okrasa skor nie zver! (pripadne uz vtedy som si uvedomovala iracionalnost akehokolvek behu) my sme sa schovavali a pozerali ako sa danielka hra v piesku. danielka bola v takej tej oblubenej partii a raz sme boli s mamoi v bille a ona ma mala vo voziku a danielka uz sla vedla vozika mi vtedy bolo hrozne trapne
vy ste boli nejaki divni tam stalkovat danielku, ste mali do nej piesok nasypat a bolo by
ale to sme nemohli lebo simonko by neprezil kebyze niekto zisti ze je do nej on bol taky ten typ co sa hral na strasneho macha a tvrdasa a ja som sa na tom smiala