nechapem ako moyu nektorz primitywi odsudzowat nackou..a co je na thom poste si wybrali wlastny styl ziwota..co sa ostatny do nix staraju chapem ze su aj thaqy nackowia co nerobia moc dobreho aje nejsu ludia seci thaqy isty...kkt je skor ten co nepozera d
Kua, to je zase co??? To akoze nemyslis vazne, ze toto mame po tebe citat, ci? Je to tvoja vec, ako pises, to je pravda, ale potom sa necuduj, ze ostatni o tebe zapochybuju...
Mysim, ze tvoje pisanie je tema sama o sebe aj bez toho, ze pises o tom, ze povazujes nackov za pohodakov.
Asi hned idem zalozit novu diskusiu o tom, co ma nasralo... Som si myslel, ze ked niekto pise 'w' miesto 'v' a 'x' miesto 'ch', ze je to ubohe. Ale tak toto, co tu vidim, to niekolko-mnoho-nasobne prekonava.
Ako N.i.n.u.f.k.a. sa prosim neuraz - fakt nemam nic konkretne proti tebe - len ked vidim to pismo, normalne z toho nemozem. Ak mozes, prosim ta odpis mi, aky to ma zmysel? Ja sa budem snazit ta pochopit, slubujem.
Obdivujem twoje wzjadrowacje sxopnosti a ynalosti gramatikz ... aj som poxopil, co si pisala, len dufam, ye sa tak wzjadrujes aj ked si pises s nackami...
akože.. Nácek je človek čo bije iných ľudí zo srandy... približne som to strašne zjednodušila aby si len troxa pochopila čo asi ludia proti nim majú. a ešte sa aj stotožnujú s odcudzovaním iných rás.. a proste dievča naštuduj si to... potom keď sa spýtaš čo proti nim máme tak až potom si pomyslím že si blbá.. teraz si asi len nevedomá
Nuz preco ich kazdy odsudzuje? Hm skus porozmyslat o com je ta ich filozofia. Ako mne su u prdele pokial sa ma to nejak netyka fajn, nech si veria v co chcu. Ale ked uz "som nacista" kurva tak sa toho drzim a nie, ze vcera som bol punk, dnes som nazi a zajtra budem techno + kedze si vybrali rasizmus, ako do pice moze cigan o sebe povedat, ze je skin (nazi skin aby som bol presny) a mat vytetovany hakovy kriz a ostatni nic? Sak pospravnosti ho mali ztrieskat ako sirotu. A NAUC SA PISAT !!!
dievca ty nevies kde je sever ... sice tu teraz nebudem machrovat lebo tu predtym bola o tom diskusia a dozvedel som sa tam nieco co som predtym nevedel ale nacizmus stop zidom,negrom a jedina cista rasa je nemecka rasa to je nacizmus a nechapem ako si to niekto moze zastavat
nauc sa normalne pisat...nie tie komoleniny....kto sa s tym ma potom jebat...ked nevies pisat normalne radsej nepis nic...a vsetci co sa delia do skupin su kokoti ci emo, alebo skin alobo pica materina...to je ako v skoke...jeden je prvacik dalsi zase druhak...takto sa delia ludia....jak kokoti
tebe by trebalo asi zopakovat nediny. Hlavne co je nacizmus. Propagovanie nacizmu je tresny cin. A nackovia su kurwy. Co ine? Skini nacisti velky rozdiel. Najdi si to prosim ta vo fore. Ja som si myslel, ze v tom nie je rozdiel. ale matez mi to vysvetlil aj z ostatnymi. Tak radsej si zatvor papulu aby si ju este otvorila a predovsetkym by som sa to bal aj pisat.
Filippp3 - plne suhlasim, ze vsetci, co sa potrebuju nejako delit do skupin by sa mali nad sebou zamysliet. Najlepsie je, ze presne taki ludia ti potom zacnu vycitat, ze preco ich skatulkujes, ved kazdy je iny a nemozes predsa niekoho sudit podla toho, aky styl si zvolil...
Proti tomu sa fakt neda argumentovat, lebo hlupemu nevysvetlis, ze je hlupy.
tj 1 varianta ze si to tak aj myslela, a 2. varianta je ze si myslela skin.
Pokial je to prva varianta tak ta dievca uprimne lutujem. SI jebnuta jak tacky. Preoc sa do nich starame ? No lebo ocividne sa oni staraju do inych ludi.
Ocividne su retardovany, ked si nedokazu ani len uvedomit, ze smer ktory uznavaju by ich vyhubil.
Takze tak. A este jedna nepodstatna vec, vyznavanie nacizmu je trestne. Takze to jak keby si niekomu zakazovala kritizovat ja neviem vrahov, sak to je ich vec ze zabijaju ludi nie ?
A co sa tyka skinov.
No viem, ze vecsina s tohoto fora chape rozdiel medzi skinom a nackom. Avsak za ich zle pojimanie sa zasluzi urcite individua ktore sami nechapali tento rozdiel.
TJ dnes este stretnes mnoho nacko co hovoria o sebe ze su SKINI. A napriklad len tu v TT je ich hodne. Takze tak.
A nazkovia biju aj takych co su "hip hop 4ewer" by si ich tez mala otvorit oci...ved pockaj ked si nejaky udre...tak budes mat iny nazor... a aj s toho pisma dufam vyrasties...a nebude tu mat co kdo proti...)
ked som to konecne rozlustila, ani som nechcela verit tomu co tu vidim... jak niekto moze byt tak sprosty... myslim, ze ostatni uz napisali vsetko co by som chcela napisat ja, tak sa tu nejdem rozpisovat. ale mna skor nasrala tato diskusia... uz nemam slov na tento tvoj nazor ze nackovia su super...
No to je piča píše aby sme neodsudozvali nackov a pozreli sa im do vnutra? A ty si myslis ze nackovia sa pozeraju dakomu dovnutra pre nich su dolezity arijci picu velku vnutro ti sa na vnutro cloveka jebu. N.i.n.u.f.k.a. najprv si riadne prečítaj činy nacistov a zistíž že nacizmus a nacisti sú chorý.
P.S:Nepíš ako prijebaná piča lebo kým to človek rozlúšti tak iný prečítaju HP 5
Akože, ludia, ani tu nepíšte, šak sami vidíte, že je to 14-ročné, neskúsené dievča, čo vie o Nackoch hovno a zbytočne tu rozčuluje ľudí! Nenechajte sa rozčúliť
predpokladam ze ninka sa tu uz ta skoro neukaze ale sprostost nema hranic...fakt toto by uz chcelo dacim po hlave ovalit lebo neviem co b pomohlo... a ten profil OMG
no taq ty si riadne sprosta podla mna.. inac tuto hned nad pridta prispevok je ze v V diskusných príspevkoch je zakázané:3. propagovať fašizmus ... a v slovniku cudzich slov.(ak to inac pochopit nevies) si najdes... ze nacista je privrzenec fasizmu,hitlerovska fasista a ak nevies co je nacizmus: hitlerovske hnutie siriace fasisticku ideologiu,rasovu a narodnostnu nenavist a fasizmus: rasisticke a sovinisticke hnutie ktore viedlo napr v nemecku a taliansku k nastoleniu BRUTALNEJ DIKTATURY....moja dufam ze si porozumela spravne vsetkym slovam..
Ty princeesskaa..ocúúvaj ma..mojou úlohou je tu používať vykladový slovník..!!=DDDDDD Ty mi tu nikoho nezjebááávaj bezo mnaa..jj!!=DDDDD
Neužívaj tu na nich náučnú literatúúru..to treba hovoreným slovom..milo vysvetliť..si zober..ani tommykokot to určite nepochopil..to treba pomalyy na nich ísť..privela informáácíí im škodíí..=DD
JJ nifaa..si strašnéé neinteligentnáá..=DD..ako ja ich neréším pokial neriešia oni mna, abo my friends..a zatial to nerobáá, tak mi to je jedno..
preboha hadam sa nezastavas nacistov?nepomylila si si to so skinmi?bo je cela kopa zaspatych ludi co si to pletie...lebo ak sa ti paci filozofia nacistov tak si daj radsej z otocky zodve facky na prebratie....
No dobre ty vygumovane primitivne decko, takto ti poviem.
Prestan pisat ako zmagoreny, zdegenerovany, dementny, negramotny RETARD a znasilnovat slovencinu.
Po precitani tvojho choreho vyplodu som si najskor musel vycistit ovracanu klavesnicu a potom ta trochu polutovat, pretoze inak sa neda.
Ak obhajujes nackov, tak ti bud urobili frontalnu lobotomiu a pretali ti nervove vlakna, ktore spojuju mozgovy lalok s ostatnymi castami mozgu alebo si sa uz s tak vaznou mozgovou poruchou narodila ...
Neviem, ale mne sa k tebe hodia obidve moznosti...
Chod si zaplavat do Dunaja a mozno sa pri troche stastia zapleties nejakej lodi do vrtule.
ADRIPAUL caaaws ty co uz na pokec nechodis?? haaa a vies co sa nestaraj do mojich komentarov a co uz nepiseis capslock??? hmm si lahko ovplyvnitelny sa mi zda
QUEEEN..JA SOM LAHKO OVPLYVNITELNYY?????=DDDD NO VEESS COO MOJAA..TY AKEE HLOODY NOVE MI VALIISS..=DD AALE SAK CHODIM, KED JE CASU..TO VEEES..JA NEM PRI PC..STALE..JAK PODAKTORII KTORI SI TVORIA VIRTUALNE SVETY..CIIM NEMYSLIM TEBA..SAMOZREJME..=DD TA VEES RAZ ZA CAS HO TREBA OFF..TO VEES..STEREOTYP MA UBIIIJAA..=DDD
taq ko vidim si zase s5 ..som rada ale nabuduce bez napomnutia vsaq wed jj ale taq ako vidim dnes ma s stereotyp ale som rada ach boze vratme sa k teme diskusie
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
65 komentov
nackovia su odpad,ty snad podporujes nacizmus ci co?
vsetkych skinov odsudzuje clovek ktory nema ani kusok mozgu
Mysim, ze tvoje pisanie je tema sama o sebe aj bez toho, ze pises o tom, ze povazujes nackov za pohodakov.
Zas sa mi da grcat.
ty koksoo... a ja ze nejaky ony vo fore mi nemoze narusit moju inac celkom fajn naladu
kkt je ten co nepozera do vnutra???
si myslis ze u nackov je vyzor to, co z nich robi debilov?????
co ty vies o nacizme mi povedz ked tu zo seba robis neviem aku mudru a este k tomu ochrankynu nackov???
Ako N.i.n.u.f.k.a. sa prosim neuraz - fakt nemam nic konkretne proti tebe - len ked vidim to pismo, normalne z toho nemozem. Ak mozes, prosim ta odpis mi, aky to ma zmysel? Ja sa budem snazit ta pochopit, slubujem.
"hip hop forever and never"
takze uz nemam co dodat
Proti tomu sa fakt neda argumentovat, lebo hlupemu nevysvetlis, ze je hlupy.
No takze mame 2 varianty. Napisala si nacek,
tj 1 varianta ze si to tak aj myslela, a 2. varianta je ze si myslela skin.
Pokial je to prva varianta tak ta dievca uprimne lutujem. SI jebnuta jak tacky. Preoc sa do nich starame ? No lebo ocividne sa oni staraju do inych ludi.
Ocividne su retardovany, ked si nedokazu ani len uvedomit, ze smer ktory uznavaju by ich vyhubil.
Takze tak. A este jedna nepodstatna vec, vyznavanie nacizmu je trestne. Takze to jak keby si niekomu zakazovala kritizovat ja neviem vrahov, sak to je ich vec ze zabijaju ludi nie ?
A co sa tyka skinov.
No viem, ze vecsina s tohoto fora chape rozdiel medzi skinom a nackom. Avsak za ich zle pojimanie sa zasluzi urcite individua ktore sami nechapali tento rozdiel.
TJ dnes este stretnes mnoho nacko co hovoria o sebe ze su SKINI. A napriklad len tu v TT je ich hodne. Takze tak.
P.S:Nepíš ako prijebaná piča lebo kým to človek rozlúšti tak iný prečítaju HP 5
Neužívaj tu na nich náučnú literatúúru..to treba hovoreným slovom..milo vysvetliť..si zober..ani tommykokot to určite nepochopil..to treba pomalyy na nich ísť..privela informáácíí im škodíí..=DD
JJ nifaa..si strašnéé neinteligentnáá..=DD..ako ja ich neréším pokial neriešia oni mna, abo my friends..a zatial to nerobáá, tak mi to je jedno..
smile
Prestan pisat ako zmagoreny, zdegenerovany, dementny, negramotny RETARD a znasilnovat slovencinu.
Po precitani tvojho choreho vyplodu som si najskor musel vycistit ovracanu klavesnicu a potom ta trochu polutovat, pretoze inak sa neda.
Ak obhajujes nackov, tak ti bud urobili frontalnu lobotomiu a pretali ti nervove vlakna, ktore spojuju mozgovy lalok s ostatnymi castami mozgu alebo si sa uz s tak vaznou mozgovou poruchou narodila ...
Neviem, ale mne sa k tebe hodia obidve moznosti...
Chod si zaplavat do Dunaja a mozno sa pri troche stastia zapleties nejakej lodi do vrtule.
Neviem, ci je len ona mimo
Snake88 wved som to sem piisala inac D
podla mna ma vyvesene plagaty s hitlerom nad postelou DD