Po dnesnom zapase SVK-CZ, v ktorom sme vyhrali nad nima to bolo v pohode ale po precitani tychto komntaroch od cechov som na nich zmenil nazor.. by som ich ja pozabijal.
poznam asi 10 cechov a su to naozaj v pohode ludia , a nic ani po tomto hokeji nehovorili , ale aj ja som videl tieto komentare niekde , proste , nechapem , niektory su naozaj idioti
neviem , pozeral som ten hockey jediny medzi 10 timi czechmi a nakoniec to vsetci brali v klude, napok drzia nam palce aby sme vyhrali nad rusakmi, takze nehadze pls vsetkych do jedneho vreca , kkti sa vsade najdu
@grietusha ale jedno je nadavat hentak co je na tom obrazku v pravom stlpci druhe zhora proste ze je nasraty ze laco daco vychytal a ine zas niektori retardi v tom lavom stlpci
ale jak vidim podla tych mien a avatarov vsetko su to daki opicaci pod 18 prinajlepsom aj pod 15 takze >__>
To isté by tam slovenské facebookovské prepadnuté hrudníky písali, keby sme prehrali, a nie len s čechmi ale aj s rusmi, kanadou, švédskom či hocikým iným a išlo by o postup.
tak tak fakecoca aj wordsarejust to vystihli najlepsie aj nektory dalsi vy ste pekne vyjebkani niektori co tu pisete tu nekto vypichne nazor cca 20 cechov fakt velke cislo a sa tu naduvate asi ja budem screenovat slovakov ked prehrame co budete robit
aki ste vsetci mudri ci boha, hlavne tuto zakladatel diskusie @passko
A ked sme vyhrali nad Rusmi? A bolo video z tej hnusackej satne, po ktorom kazdy opakoval len to zname slovne spokenie 'kurvy ruske'? Taki, aki su cesi, taky sme aj my... a mozete na mna nadavat kolko chcete, isiel som dnes po dlhom case na pokec.sk - cisto len na to, aby som trolloval v miestnosti hokej (aby som vam ujasnil moju situaciu - hokej mi je tak ukradnuty, az to pekne neni) a to by ste mali vidiet tie komenty - vulgarne - na cechov.
Takze mily zakladatel, mile damy a mili pani - drzte pice
@passko to su jeblé deti z facebooku.. normálne rodiny, čo sú doma a kukajú hokej by toto na nás nepovedali.. ani ja už nebudem kidať na čechov. zajtra im držím palce proti fínom a verím, že aj oni nám budú držať palce, nech vyhráme zlato!
kvôli niečomu takému by som nepovedala, že nemám rada čechov, v každej krajine sa nájdu takýto ľudia, smyslím že slováci na čechov nadávajú rovnako netreba sa nad tým nejako pozastavovať
Česi sú lamy ....iba závidia nič viac ...toto je ďalší z dôvodov prečo nenávidím Čechov ...kebyže vyhrajú oni (čo by sa nestalo a ani nestane tak neviem čo by robili...nech sa idú niekam zakopať ...LOOSER!
mám taký názor ako aj predtým.. to, čo dnes bolo je len hra.. oni nadávajú na nás a takisto my na nich, čo nechápem ani z jednej ani z druhej strany.. teraz im prajem ten bronz a keby sú náhodou vo finále tak zase zlato, predsa by nám mali byť " bližší" .. a hentie reakcie sú reakcie hlúpych ľudí, aspoň pre mňa .. takže to, čo robia neriešim, treba na to pozrieť aj z druhej strany ako " naši" reagujú..
Na rovinu, Slovaci su taki isti, ak nie horsi. A medzi hokejovymi a fudbalovymi fanusikmi je asi najviac primitivov, hlupakov a skurvenych povah kazdeho veku.
je to úbohé a primitívne, hlavne tá stránka kde nám nejaký kokotjeslabéslovo želá pád lietadla s hokejistami. Je mi jasné že chce len provokovať ale to mi príde už totálne choré a úbohé. Pochybujem že by slováci niečo také založili keby sme prehrali. Ale tak poznám kopu čechov, ktorý sú fajn a nebudem teraz pre pár primitívov súdiť všetkých čechov.
@etelnair preboha, tie reakcie sú úbohé, ale nebudem si kvôli pár primitívnym kokotkom kaziť deň a nedajbože podľa toho niekoho hodnotiť. problém pár jedincov, že sa narodili s nasratým v hlave, nie problém Čechov celkovo.
Teraz mimo hokeja, asi pred mesiacom cca som bola s rodinou v Prahe, taký menší vílet... ale tie ich pohlady, reči, ešte sme ani neodyšli a už ohovárali... vážne, sestra sa len toho chuja starého v Tescu niečo opýtala a hneď ohováral s ochrankárom... a nie som zaujatá ani paranoidná, hoci kde, kde sa nás pýtali odkial sme, alebo keď nás počuli rozprávať po slovensky, nahodili ten ich povýšenecký pohlad typu "Ja som Čech, kto je viac?" ... pre TOTO ich nemám rada, mám k nim veľmi ďaleko... a protivia sa mi... tá ich povýšeneckosť a nadradenosť mi proste strašne vadí... a keď neunesú prehru s podradnými Slovákmi, tak to takto dopadne... (toto je len môj názor, každý má právo na ten svoj... a je tento nikdy nezmením.... ) ....ale samozrejme, nechcem nikomu krivdiť, nájdu sa medzi nimi aj fajn, v pohode ľudia, to netvrdím, že nie...
Česi išli do toho zápasu s vysokým nosom a veľkými rečami. Dostali, čo si zaslúžili. Český tréner pred zápasom vyhlásil: "Bola by to hanba pre český národ, keby išli do finále Slováci a nie my." Aspoň stihli autobus z Helsink.
nerozumím této rivalitě. vyhrali jste, protoze jste hráli lepe a také k tomu patří i nějaké to štěstí. jednou na jedne, jednou na druhé straně. Kromě toho jsme bratři. já vám to přeji ....just.
vôbec vás nechápem, ako môžte brať vážne nejaké anonymné diskusie, popravde na Slovensku aj v Česku do diskusii pod článkami prispieva iba samí odpad, nemá to zmysel čítať.
A tí čo nenávidíte všetkých naokolo, lebo Česi sú vychcanci, Madari mongoli, Poliaci sú svine, len vy ste tí najúžasnejší ľudia na svete ... je mi vás ľúto, ostaňte vo svojej obmedzenosti a nenávidte všetkých naokolo
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
77 komentov
p.s. cechov nemusim ale ich dabing mam rad
čo ja viem, taký ako vždy. žijem v Česku, nebudem si sťažovať. moji naj kamaráti sú poväčšinou Česi.
primitívi
je totiž zrejmé, že títo jednotlivci by nám nadávali aj keby sme prehrali.
normálny fanúšik si ctí súpera, a po hokeji sa pôjde niekam vyskákať, či už výhra, alebo prehra.
btw čechúňov ľubim, s hokejom, či bez neho
a kaslat na takych.. tazko to nesu, lebo boli strasne sebavedomi.. ja mam dnes dvojnasobnu radost ..
ale jak vidim podla tych mien a avatarov vsetko su to daki opicaci pod 18 prinajlepsom aj pod 15 takze >__>
To isté by tam slovenské facebookovské prepadnuté hrudníky písali, keby sme prehrali, a nie len s čechmi ale aj s rusmi, kanadou, švédskom či hocikým iným a išlo by o postup.
Nie je to o národe ale o fanúšikoch.
A hulváti sú všade
na tom ostatnom sa da akurat smiat
A ked sme vyhrali nad Rusmi? A bolo video z tej hnusackej satne, po ktorom kazdy opakoval len to zname slovne spokenie 'kurvy ruske'? Taki, aki su cesi, taky sme aj my... a mozete na mna nadavat kolko chcete, isiel som dnes po dlhom case na pokec.sk - cisto len na to, aby som trolloval v miestnosti hokej (aby som vam ujasnil moju situaciu - hokej mi je tak ukradnuty, az to pekne neni) a to by ste mali vidiet tie komenty - vulgarne - na cechov.
Takze mily zakladatel, mile damy a mili pani - drzte pice
pozrite sa na toto. mám dosť!
A Slováci sú potom čo, ak sa smiem spýtať?
Povedal pán sympaťák, najvľúdnejší človek pod slnkom
Ako by povedal klasik - zasa raz inteligentné, ako paličky v ústach.
Želám veľa zdaru v urážaní ľudí a v následnom tvárení sa, ako máš prípadné pripomienky v paži.
Samozrejme to zapadá do tej sympatickosti a ostatných hodnôt, ktoré si tak ceníš.
A tí čo nenávidíte všetkých naokolo, lebo Česi sú vychcanci, Madari mongoli, Poliaci sú svine, len vy ste tí najúžasnejší ľudia na svete ... je mi vás ľúto, ostaňte vo svojej obmedzenosti a nenávidte všetkých naokolo
Inak na Čechov nemám nič, kamarátov mám Čechov dosť a vlastne aj ja mám české korene a 3/4 rodiny tam, tak budem ticho