Názor na čierne legíny namiesto nohavíc s tričkom, takým normálnym nie však úplne pod zadok
Som chlapec a ak je štíhla tak sa mi to páči ##Som chlapec a nepáči sa mi to##Som chlapec a myslím si že je to brutálne sexi##Som dievča a páči sa mi to##Som dievča a nosím to tak (páči sa mi to)##Som chlapec a myslím si že je to brutálne sexi##Som diev
boha uz totak kazdy nosi aspon s mojej skoly no tak ale dievca musi mat nato postavu.. a nie dievca uplne najviac tučna.. . to vypada zle a asi 5 takych naskole totak nosia a vyzera to fest "paráádne"
a tak k tomu keď už tak tričko do pol zadku aspoň....ale ja to nosím hlavne kvôli volnosti pohybu (už som aj 10 riflí roztrhala alebo predrala takže aj preto
Iba na cvičenie si ich tak odvážim dať, a to som vtedy len so skupinkou upotených skackajúcich ženských, takže tam je to jedno.
Inak sa mi to nepáči, príde mi to ako potreba ukazovať svoj zadok, kde sa dá. A neznášam,keď niekto nadáva na to, akú má riť/stehná a nosí ich. A keď cez ne ,,vidno" celulitídu.. .
podla mna leginy "boli stvorene" na to, aby sa nosili s niecim, co je dlhsie, t.j. dlhsie tricko, minišaty a podobne, a teda k normalnym trickam treba normalne nohavice
Ak nepresvitaju nohavicky tak ok, v opacnom pripade je to dost nevkusne.. a neviem si predstavit, ze cez leginy nepresvitaju nohavicky, takze je to nevkusne...
@trdelniiq Tak to potom asi nový typ legín vymysleli....Pretože som ešte nevidela nepriliehavé legíny,ak sú vzorované tak to ešte chápem,že nevidno,ale ak sú čierne alebo modré tak tie sú priesvitné,ale s mužským pohlavím o tom vážne nemienim diskutovať. -.-
@lilushka19 O___o nový typ legín? to ako vážne? mám doma čiernych legín niekoľko párov a nepresvitajú mi. len to chce trošku sa poobzerať po obchodoch a pozerať aj trochu na materiál, z ktorého sú legíny vyrobené a nekúpiť v @27 spomínané pančucholegíny, cez ktoré je ženskej vidno všetko, zvlášť keď si také zadováži nejaká megariť.
@lilushka19 lol, nemienis o tom diskutovat s muzskym pohlavim? a ja ako chlap nemozem mat triezvy nazor, podlozeny faktami, neovplyvneny sexualnym kontextom? -.-
frajerka ma niekolko legin, a ani jedne nepresvitaju, a cuduj sa svete, nevidno jej ani nohavicky, nezavisle na tom, ci si da tanga alebo klasicke spodne pradlo..
a mam tiez plno kamosiek, ktore rovnako nosia leginy a rovnako ani jednej nic nepresvita..
@majusssska ti to vysvetlila, myslim dostatocne a pochybujem, ze ona je chlap...
mám doma legíny a neviem čo s nimi, k sukni sa mi nepáčia, ku kraťasom tiež nie, k čomu sa to vlastne nosí?
ináč ak chce niekto silou mocou nosiť také s krátkym tričkom tak prečo si nekúpi radšej také tie nohavice strašne tenké ale predsa len sú to nohavice a potom to nevyzerá ako keby si mala len pančušky a na tom tričko.
@ragdoll k sukni aj ku kraťasom to vyzerá podľa mňa dosť zvláštne vyzerá to dobre s dlhším tričkom, svetrom, prípadne s tričkom a dlhším svetríkom a určite nie s teniskami len stačí popozerať fotky, inšpirácie je kopec
Jedna moja spolužiačka nosí tričko cez zadok a priesvitné legíny, total že jej na vnútornej strane vidno švíky a keď si dá kabát tak, že jej nevidno tričko tak to má, ako keby šla v pančuchách Vyzerá ako ľahká deva s tým
@lilushka19 ale nie cez leginy, co nie su silonkove.. videla som u nas v meste chodit slecnu, co si zobrala silonkove leginy, biele a pod tym nemala vobec nic, takze jej s prepacenim chlpy vyliezali cez silonky von... toto som mala na mysli... ze cez obtiahnute leginy vidno napriklad gumicky na spodnej bielizni, to je ok, ale zeby bolo vidno do detailov vzorky alebo cipku alebo co, to uz nie je ok...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
67 komentov
@5 ono to že je v tom vidieť spodnú bielizeň často nie je najväčší problém (ach)
dokonca keď som mala o 10 kíl menej, sama som to tak občas nosila
Čiže podľa mňa to nevyzerá dobre len na chudých dievčatách. (aj keď na tých maxi to vyzerá fakt hnusne)
Ale legíny bez trička, ktoré zakryje zadok .... tak to je na grc. Toto keď vidím.. konec
Prosím vás, keď poznáte niekoho, kto to takto nosí, povedzte mu, že to tak nemá byť.
Inak sa mi to nepáči, príde mi to ako potreba ukazovať svoj zadok, kde sa dá. A neznášam,keď niekto nadáva na to, akú má riť/stehná a nosí ich. A keď cez ne ,,vidno" celulitídu.. .
suhlasím s názorom
ale inak sa k tomu neviem vyjadrit.
nenosím legíny, mám doma,ale na sebe som ich mala asi 2x v živote s tunikou popr. dlhším topom. cítim sa v nich nahá
frajerka ma niekolko legin, a ani jedne nepresvitaju, a cuduj sa svete, nevidno jej ani nohavicky, nezavisle na tom, ci si da tanga alebo klasicke spodne pradlo..
a mam tiez plno kamosiek, ktore rovnako nosia leginy a rovnako ani jednej nic nepresvita..
@majusssska ti to vysvetlila, myslim dostatocne a pochybujem, ze ona je chlap...
ináč ak chce niekto silou mocou nosiť také s krátkym tričkom tak prečo si nekúpi radšej také tie nohavice strašne tenké ale predsa len sú to nohavice a potom to nevyzerá ako keby si mala len pančušky a na tom tričko.
dalsia vtipna reakcia?