wtf keď sa dievča nezmachli a vyzera to na nej dobre, nechapem prečo nie, a prečo by všetky mali vyzerať ako prostitutky. aj ja si dám občas celkom výrazný rúž (a nosila som ho, aj keď som mala 17) lebo mám biele zuby a môžem ho nosiť, a napr. pasuje mi k čiernej sukni, alebo k šatám, nechápem prečo by mal byť rúž niečo, podľa čoho by som mala hodnotiť dievča, že vyzerá ako štetka, alebo nie 0_0
ja mam 18 a v živote som rúž nemala lebo mi ohromne nepasuje
ale od takých 14 hore.. prečo by nemohlo mať dievča rúž pokiaľ mu pasuje a je k nemu oblečené
Tak je veľký rozdiel medzi 13 a 18 ročnou babou podľa mňa. Taká trinástka ak si dá červený rúž taký, že to bije do očí na 100km, to je trošku cez čiaru, ale na strednej škole - akýkoľvek rúž hodiaci sa k tvári a k outfitu je pohode ... ja rúž používam málokedy, iba ak viem, že sa mi bude hodiť v ten deň.
Inak dúfam, že to nikoho nepohorší, ale spomenula som si na strašne super vec, keď som si raz dávala červený rúž pri zrkadle, fakt som si dávala záležať (kontúrka, štetec a všetko) tak snúbenec na mňa pozerala úplne že O.o celú dobu a potom hovorí: "Ty vole až sa mi z toho postavil, aké to bolo sexi
Si pamatam ako sa mi na zakladnej nechcelo malovat a moja mamka ma stale presviedcala ci si nedam aspon spiralu a ruz. A ja ze nie, a radsej som dlhsie spala. Ale ostatne dievcata mi zavideli.
Ale pohoda podla mna, preco by to malo byt zle?
Páči sa mi, že 15 ročný chlapec chce dávať rozumy o živote a zároveň (pravdepodobne) uraziť dievčatá, pričom sám nevie ani gramatiku...
Navyše musím povedať, že pre dievča je 13-18 neskutočne veľké rozpätie, pretože dievča zhruba v 15-tich alebo 16-tich rokoch vyzerá buď na 12 (nehodí sa jej rúž) alebo aj na 18-20 a tu už sa predpokladá nejaká úprava, čiže rúž sa fakt hodí, dokonca sa miestami pýta. A keď už má dievča 18 rokov, tak nevidím ani jeden jediný dôvod, prečo by si ho nemohla dať...
Podľa mňa záleží na tom o akú farbu rúžu ide, lebo ak si nejaká trinásťročná bárbinka čapne na pery krikľavočervený rúž a tvári sa ako dospelá je niečo úplne iné ako by si ho dala nejaká osemnásťročná dospelá baba.
Tipujem však, že tu ide skôr o tie výrazne rúže, ako o tie jemné, lebo si myslím, že tie nikomu neprekážajú a môžu byť pekné.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
26 komentov
-.-
trinástke na ústa nepatrí, osemnástke už hej
ale od takých 14 hore.. prečo by nemohlo mať dievča rúž pokiaľ mu pasuje a je k nemu oblečené
"híí, pozri, tamtá má namaľované pery, no fuuj, to bude určite prostitútka! hanba, HANBA!!"
Inak dúfam, že to nikoho nepohorší, ale spomenula som si na strašne super vec, keď som si raz dávala červený rúž pri zrkadle, fakt som si dávala záležať (kontúrka, štetec a všetko) tak snúbenec na mňa pozerala úplne že O.o celú dobu a potom hovorí: "Ty vole až sa mi z toho postavil, aké to bolo sexi
Ale pohoda podla mna, preco by to malo byt zle?
Navyše musím povedať, že pre dievča je 13-18 neskutočne veľké rozpätie, pretože dievča zhruba v 15-tich alebo 16-tich rokoch vyzerá buď na 12 (nehodí sa jej rúž) alebo aj na 18-20 a tu už sa predpokladá nejaká úprava, čiže rúž sa fakt hodí, dokonca sa miestami pýta. A keď už má dievča 18 rokov, tak nevidím ani jeden jediný dôvod, prečo by si ho nemohla dať...
Tipujem však, že tu ide skôr o tie výrazne rúže, ako o tie jemné, lebo si myslím, že tie nikomu neprekážajú a môžu byť pekné.