Zdravim vysokoskolaci ake su vase odporucania na vysoke skoly na sr? Specialne ma zaujima UPJS pravnicka fakulta a UMB filozoficka... Studujete tam niekto? Ste spokojni s profesormi prednaskami pristupom? Dakujem za odpoved
@moouselet pyta sa na UMB a UPJS, nie UK. A aj ked som to explicitne nenapisala, ano, rozhodne si myslim, ze skolstvo je vo vseobecnosti lepsie v Česku. To sa ale nevylucuje s tym co pises - moze byt vo vseobecnosti lepsie a zaroven mozu byt nejake pracoviska lepšie na Slovensku.
@ssnehulienka jasné...len ma to pri tvojej reakcii napadlo...ale bolo to myslené všeobecne, že sa mi nepáči ta prílišná glorifikácia českého školstva (paradoxne študujem v Čechách...
MUNI má moderne labaky, vybavenie, väčší ľudský potenciál, patenty... Do vyskumu a zazemia cpe obrovske prachy a je sucastou projektu CEITEC (stredoeuropsky technologicky institut), na ktorom spolupracuju AV ČR, MUNI, VUT, Mendelka, VFU a VRI...
Ved UPJS nema ani pristup do vedeckej databazy lebo štát nezaplatil za prístup a univerzity na to nemajú proste omg ...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
16 komentov
UPJS je tiež podobne "električková" škola. Čudujem sa ľuďom, ktorí na takéto školy vôbec idú, ale zrejme na nič lepšie nemajú.
FIT VUT
električková škola je škola, ktorú doštuduje každý koho nezrazí električka
katedry coho napr?
+ samozrejme rozhoduje aj zazemie a moznosti skoly... a z tohto pohladu nema ziadna slovenska skola na MUNI
a na to si prisiel ako?
MUNI má moderne labaky, vybavenie, väčší ľudský potenciál, patenty... Do vyskumu a zazemia cpe obrovske prachy a je sucastou projektu CEITEC (stredoeuropsky technologicky institut), na ktorom spolupracuju AV ČR, MUNI, VUT, Mendelka, VFU a VRI...
Ved UPJS nema ani pristup do vedeckej databazy lebo štát nezaplatil za prístup a univerzity na to nemajú proste omg ...