Fúh, no...podľa zdrojového kódu to je aj fajn, len mi tam nesedia farby, a čo je hlavné, DIAKRITIKA tam nie je! To modré pozadie na linkoch akosi vytvára "foskoresfujúci", priam nežiaduci efekt na modrom pozadí, potom mi akosi nesedia proporcie stránky atď... ale ten kód je tuším vpoho
nič moc, väčšina veci ani poriadne nefunguje, v bootstrape alebo v niečom podobne by si to napísal za pár minút a máš to responzívne keď chceš robiť podobný web...
Fuj otras.. ako za prvé - diakritika je podstatná vec.. a ked pises ze sa dorobi. tak na co mame na tej stranke pozerat? .. este potom ten vyber farieb.. existuju stranky kde ti vyhodi farby ktore sa k sebe hodia alebo su kontrastne
Hm, a sekcia "o nás"; ak to chápem správne, tými schodíkmi si chcel naznačiť podsekcie, no nechceš porozmýšľať nad iným riešením? To vychádzanie zo zeleného menu-rámu sa mi zdá zvláštne, ako aj tá odtrhnutá fotogaléria.
+ sa rozhodni, či budeš používaš "home" alebo "domov", ak si nerozhodný, sprav ikonu, takto to pôsobí, že si nevieš vybrať.
ho tu dissujete jak keby robil stranku pre nasa keby som ja v 13ich zvladal to co on, tak som dnes uz davno za vodou.
myslim, ze je ti jasne co je tam zle po vizualnej stranke, takze ti to pisat nejdem. na samouka, ktory ma zjavne v prdeli rady okolia, ti to ide velmi dobre rob to tak ako to robis a casom budes dobry.
@16@notme "..keby som ja v 13ich zvladal to co on, tak som dnes uz davno za vodou..." njop, exactly! ..
a k webu - asi tam chceš co najrýchlejšie nahádzat hocijako obsah, niecím vyplnit ten prázdny psrostor, vela podstránok a textu.. hocijako to tam nacápat, len aby tam toho bolo vela..
ale co je lepšie, takýto prístup, alebo pomalšie, ale co najlepšie, dokonale ?
Dobrá stránka, akurát by som možno prerobil to "o nás" (vzhľadovo). A prečo je v rubrike o nás písané nejakým iným jazykom, keď tie záložky sú po slovensky?
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
25 komentov
Tu sa choď inšpirovať: » www.awwwards.com/...
» paletton.com/#uid=11g0u0klll...
» www.alejtech.sk/sk/Blog-o-webdi...
+ sa rozhodni, či budeš používaš "home" alebo "domov", ak si nerozhodný, sprav ikonu, takto to pôsobí, že si nevieš vybrať.
myslim, ze je ti jasne co je tam zle po vizualnej stranke, takze ti to pisat nejdem. na samouka, ktory ma zjavne v prdeli rady okolia, ti to ide velmi dobre rob to tak ako to robis a casom budes dobry.
a k webu - asi tam chceš co najrýchlejšie nahádzat hocijako obsah, niecím vyplnit ten prázdny psrostor, vela podstránok a textu.. hocijako to tam nacápat, len aby tam toho bolo vela..
ale co je lepšie, takýto prístup, alebo pomalšie, ale co najlepšie, dokonale ?