ako nom ludja z mojho okolia sa ma stale vypytju si EMO preco si EMo Emo je picovina ty kks jako fakt ze ma to sere sice su to ludja len neiktori ae aj tak rposte cem vedet jak ste na tom vy
pretoze sa mi to paci preto som EMO lenze je ush akose ja im vyvstelim o com EMO je a za 5 minut o comto EMO je je to o rezani je to ziletkach skartka v kuse tatkto do mna omg pozeri
so mnou sa EMO vlece asi tristvtre roka ne jeden tyzden......ako dobre ja vjem ze pre neikoho to mose byt hovadina tak ae nech potom nepicuju do tych co emo su a nech necu yvstvetlnia ked ich aj tak enpocuvaju
ja to o sebe nevyhlasujem ja som.....proste sa mi to paci nechcem tym dokazta nic vybrala som si styl tak ako si ini napr vybrali hip hop abo punk ja somm si vybrala emo
Praveze nic neodznelo..mna to tiez zaujima..preco si si vybrala prave EMO? Co tym stylom chces dosiahnut? Mas nejaky ciel? Alebo opakujes len po svojich rovestnikoch, aby si bola IN?? Prosim vyjadrisa
toto bolo super "ako dobre ja vjem ze pre neikoho to mose byt hovadina tak ae nech potom nepicuju do tych co emo su a nech necu yvstvetlnia ked ich aj tak enpocuvaju" - a to iste hovoria aj hoperi, punkeri, technaci, metlaci atd a tiez do nich picuju (a zrejme aj ty)
A zabudol som este jednu vec. Ked si to emo z presvedcenia alebo preco vlastne. Tak co ti vadi, ze si myslia iny??? Si emom kvoli sebe alebo kvoli ostatnym? Teraz to vyzera na druhu moznost
Posers killed emo! What survived? Who?! Few old-school guys and a destroyed style transformed to fashion...
that´s all
btw.mna tiez mnohi oznacuju ze som ´´emo´´,ale ja sa nenecham nacpat do skatulky s oznacenim ´´emaci´´,heh ja mam totiz svoj vlastny styl,ktory sa vola ZWEJKA
nie som emo len preto ze je to in som emo lebo ten styl sa mi apci pacia s ami ymslienky ktore emo siri a mne na anzore tych druhych nzealzei len am trosku stve ze stale maju daky problem s tym ze som emo a ked sa spytaju o com je emo a povjem immto aj tak si stale hvooria svoje tak anco sa pytaju k tej poznamke o takom comsi ze aj ja zrejme picujem do hoperov a pod. neieje to pravda mne na nich nezalezi ench si je kazdy co chce kazedeho osobna vec
tuto je na ukazku prejav nejakej anonymnej emacky:
Viem, žE nEžijEm pOdľa wašich prawidiEl.ViEm, žE niE sOm takáá akú by stE ma mOžnO chcELi mať.NiE sOm akO šEtci ostatNý.Som iná...a sOm na tO hrDá.NepOkúúšajtE sa ma zmEniť...lEbO sa wáám tO nEpOdarí...MožnO sa čuDujEtE a smEjEtE sa mi,za tO,žE sOm iná akO wy,aLe ja sa wám smEjEm,žE stE wšEtci rOvnaký.Vy idEtE tOu cEstOu,ktOrOu idú wšEtci ostatní,ktOrá sa niEkOmu zDá spráwna a tak hO slEpO naslEdujEtE.LenžE ak mnE sa budE zDať niEčO iné spráwnE,tak si pojdEm swOjOu wLastnOu cEstOu.Mám swOj wLastný rOzum,swOjE wLastné názOry.Tak sa mi nEsnažtE natlačiť dO hLawy tie vaše...pOkiaľ vás o to nepožiadam alebo vám to nepOvOlím..
a teraz moj nazor: pozriem sa na ten text a vidim, ze to pisala emacka. typicky predstavitel emo stylu pise presne takto, to ej ta odlisnost? vsetci emaci vyzeraju podobne, rovnake ucesy, rovnake oblecenie. to je to odlisenie sa? ved to je totalna uniformita, deti si myslia, ake su ony odlisne, ine a pritom prave oni, emaci su vsetci pdoobni. to je taky paradox, ktory dokazuje, ze zakladna myslienka ema v podstate vobec neexistuje. okrem tej myslienky, ze vsetko je smutne a tragicke a treba prejovavat svoje pocity, co je toez dobra sprostost. emaci boli ludia s normalnymi pocitmi ako maju ostatni ludia, no odkedy sa z nich stali emo kids, museli svoje tragicke pocity zacat predstierat, aby boli spravni emaci. je to len jedna velka pretvarka a styl, ktory je momentalne v mode.
nabuduce dojde do mody jazz a co sa stane? vsetci budu odrazu jazzmani?
Weeman, Tikalok : Haha, toto sa neda pochopit . Ste vlezli ako susedov pes, deptate tu pobratimov a zapajate sa do diskusie bez toho aby ste mali zakladne poznatky o tom o com diskutujete.... :....boze, a ze komu tu jebe
Weeman...som mudrY, to mas pravdu...len tak mimochodom viem o com to je, ale vysvetlit to nepojde....to je ako keby som chcel vysvetlit slepemu ako vyzera modra
Weeman, tikalok.......To sa neda vysetlit kua, teda nie v tomto jazyku..jedine zaciatocne myslienky, ale tie sa uz stratili...mne to je az trapne pisat, lebo vzdy pride dalsi co sa ma na to pyta .....skratka vegetariani, proti drogam, alkoholu, konzumnej spolocnosti, problemy afriky.....no ale, fajcim, pijem, som masozravec a negri ma netrapia ...ale je tam este nieco ine, nieco co sa neda povedat...a ze preco sa mi paci ? No to je jednoduche, paci sa mi look a to sa naviaze po case.....napriklad videl si rappera s gitarou hrat HC ?
pacia s ami myslienky tkore siri old EMO nje etrajsie EMO a to anpr. bojovanie rpoti sposobu zivota ako teraz zijeme za zachranu zvierat,odmietanie alkoholu drog a tabaku pomahanie priorde a pod.......jua nepatrim medzi trapne emo kids ktore si ymslia ze a ked som cierna rezem sa som emo
Zaujimavy postoj. Chapem to spravne? Ked hras "emo" hudbu na gitare, musis mat ofinu, cez ktoru nic nevidis a obliekat sa ako klaun? Neviem to inak nazvat.
weeman, samozrejme ...preco ma skoro kazdy metlak dlhe vlasy ? Preco ma hiphoper pudlo az po zem ??? No hadaj zlaty moj, skratka to patri k tomu ...a greenpeace-aci tiez pomahaju prirode, ale inak...ale aj tak vacsina old school emakov boli greenpeace-aci....a uz sa prosim nestrapnuj . google.com alebo wikipedia.org .....nebudeme ti tu robit informacne okienko
Weeman tak ptoom tu do man nepicuje ze som pozer ked o tom nic nevjes ok??......staci sa spytat o com EMO je ush som ti to napsiala co s ami na tom paci ush mozes byt spokojny
Flameraqe: nech sa pyta to je v poho lenze on do mkan picoval ze som EMO len preto ze to je IN ta ench nehubuje ekd ani nevje o com to je omg milujem pozerov co kecaju o niecom o com nic nevedia
weeman, z toho si nic nerob, pozer je nova kool nadavka
na to aby som chranil prirodu a zaujimal sa o problemy afriky, nemusim byt emo. o tieto problemy sa ja soobne staram ako jednotlivec, nie ako privrzenec nejakeho stylu. nefunguje to na ten sposob, ze teraz som emo, teraz sa musim starat o prirodu a musim vyjadrovat svoje pocity. na druhy tyzden som hip-hoper, tak sa zmenia vsetky moje nazory?
ja osobne pocuvam punk a povedzme hardcore, grind, crust, mincecore a tam sa tieto motivy objavuju tiez vo velkej miere.. no taktiez sa objavuju v tvorbe takeho michaela jacksona su to bezne motivy a nemyslite si, ze len emo je vynimocne tym, ze sa nimi zaobera. vy ste sa mili zlati nestali emakmi preto, lebo vas trapi priroda ale proste pretoze je to teraz v mode DD a sorry tej jednej tisicine ludi, ktora emo pocuva pre ine dovody.
Majlos:hmm akose mna nicia???to by museli zapracovat poriadne ja ich mam v podstate tasko f pici nech si myslia co chcu akose a vobec ma nejde roztshnut nevidim na to dovod ved su to cudzi ludja co pre mna nic neznameju tak rpoc by mi malo zalezat na ich nazore
weeman : Viem ze si protirecim....ale to som spravil pre teba ...uz sa mi nechcelo dotahovat sa s tebou, tak som sa polinku snazil ukludnit...ved pre vysie dobro mozem aj taketo veci robit, nie ?
Ale jasneee, sak sme ludia predsa, ja som len chcel trochu podpichnut... Bolo to nieco podobne ako si ty pouzil veeelmi zaujimavy protiargument v poslednom prispevku, ze si to nepochopil... naozaj brilantne.
A pokial ide o polinku, je vidiet, ze akakolvek rozumna vymena nazorov nieje mozna, z toho dovodu uz ani nebudem reagovat na jej prispevky.
Tikalok : Inak si v pohode hej ? Tebe nenapadlo ze niekto pocuva EMO preto ze sa mu paci ? Chces mi povedat ze ho pocuvame naschval aby sme boli IN ? . Boze, ved to je picovina. Viem ze hudba ho len sprevadza, ale napisal si : "a sorry tej jednej tisicine ludi, ktora emo pocuva pre ine dovody." Ved to je picovina co si napisal. Keby sa niekomu nepacila hudba, tak ju nebude nasilu pocuvat aby bol IN. Tabletky pomozu. Inak uvedomujete si ze vdaka vam je IN ? Vsade ho riesite....tisickrat dookola, samozrejme ze ho je viac a viac. Aj zla reklama je reklama. A este k tomu zadarmo. Heh, tak len tak dalej, a o chvilu bude viac Emakov ako "normalnych ludi "
oj.. to je jedno, je to vasa osobna volba.. len sa divim, ze vas este bavi ta uniformita, ze vsetci vyzerate inak napriek tomu "ze sa chcete odlisit od masy"
Nevidim dovod preco by som odsudzoval niekoho kto pocuva emo. Pokial nema potrebu sa obliekat ako klaun a nosit vlasy ako keby v 200-vke s auta vystrcil hlavu, tak v poriadku. Najviac ma irituju take sibnute deti, ktorych ked sa opytas preco su to co su, tak ta zacnu krstit roznymi originalnymi slovami ako chod do p*ce a pod... Viz polinka. Vtedy sa mi otvara nozik vo vrecku...
weeman : No hej....tak deti ako polinka su jeble, ale tak pozerka, co uz . Lebo na slovensku EMO neexistuje. Ja niesom EMO....aj ked som oznacovany a pocuvam hudbu...ja mam skratka iba styl....ved kua, goth a EMo su vyzorovo skoro to iste, a goth sa reze este k tomu. Napriklad aj skateri (punkrock,skatepunk) casto vyzeraju ako EMO...co uz, uz mi zajebava z tejto diskusie
Pozri, mne je jedno ci je niekto emo alebo goth, alebo ky fras, jedine co neznasam su imidzove veci, ktore sa siria ako epidemia a kazdy magor sa na ne chyti. Keby si niekto prilepil vybrator na celo a zacal tak chodit po meste, tak za chvilu tu tak chodi kazdy druhy.
mega rofl niee ty niesi pozer!!! a co si??? tvoje pismo, jednute nazory a doteraz si sa nevytracila ze ako to poondiate emo vnimas meeeega rofl ja ta vidim cierna ofinka ruzovo cierne podkolienky, conversy s potlacou nightmare before christmas, ruzovo cierne bodkovane tricko, ruzovo cierna arafatka... vy kebyze mozete tak sa asi date potetovat ruzovou a ciernou (pruzky) uvedom sa kym nebude neskoro... ale ne radsej sa neuvedom, budes chodit psychologovi, ten ta odporuci psychiatrovi a zavru ta na pakes o jedneho idiota menej rofl ludzee jej jebe
omg Weeman ked si sa ma pytal rpeco som EMO enpsolala som ta do pice napsiala som ze preto lebo s ami pacia ymslienky tkore EMO siri a apci s ami hudba......Psychopunk:ruzpvu neznasam nemam doma jedinu ruzovu vec a EMO vnimam ako styl zivota
nepovedala a ty si na prasky abo co som psiala ze s ami pacia tie myslienky boj rpoti konzumnenmu sposobu zivota proti tyraniu zvierat odmietanie drog cigariet a alkoholu ces mi povedat ze som to sem nepisala????si asi ptoom slepy abo co
ja som asi stary ale poviem ze doteraz som ani nevedel ze neake emo alebo emaci existuju.som si myslel ze tie baby co chodia od hlavy po paty v ciernom a hlava cierna a vlasy a podobne ze sa im to jednoducho paci ´. ja som bol punkac od hlavy po paty ale nasiel som svoju cestu a ta ma moooc daleko od punku tak naco odcudzovat neakych emo.kazdy nech ma co chce ved je demokraciaaaaaaaaaaaaaaa.....
KOLECKO365 ma pravdu je to kazdeho vec , a nikto nema pravo nam brat nas názor , ale ja som si zvykol na to ze ked idem po ulici tak vydim zvlasne pohľady, a co chalan nemoze mat ruzovu ??? booze
thaaa seci ma odsudzuju zatho aaale ja mam w pichi!!!!!plosthe tyym zijem!!!aaa nebudem sa menith koli thomu ze sa tho nekomu nempaci!!!som tho j aa ludia si musia zwiqnuth!a aq ne thaaa tho je ich minus nemoje!!!!
no ja nie som emacka ae nic proti nim nemam.ae moji kamarari fuuuuuu som len spomenula se by som mala ist do BA za nejakymi emakmi a us sa so mnou pohadali............
takže takto vy kokotkovia všetcky eMAČKY by som jebauu jebauuu bauuu lebo su to skurvene mačky a eMAKOV nakopal do riti kokot vyjebanych skurvenyyyyych
bOhA kRiStA EMACI sU EmAci ThAq iX nExAjTe ThAq!!!!!!!!!!!!! XcEtE DoVod? Ja NaPrIkLaD sOm EmO Preto ze: nex som robila co som robila nikto si ma nevsimal vsetci na mna kaslali a tak som xcela byt ina nech vsetci vidia co som a kto som teraz si ma odrazu kazdy vsima to je ten dovod!!!!!!!!
smankote .. Limej na hrad!! toto by si mal precitat kazdy emac aj antiemac ... som uprimnejsi a lepsi prispevok na tomto fore este necitala ... tak a skuste sa este dakto pytat o com emo je alebo nebodaj nadavat nanho ... uplne te ZERU DDDD
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
76 komentov
Zamyslela si sa niekedy nad tym, ze ti ludia co ti hovoria, ze je to hovadina mozu mat aj pravdu?
that´s all
btw.mna tiez mnohi oznacuju ze som ´´emo´´,ale ja sa nenecham nacpat do skatulky s oznacenim ´´emaci´´,heh ja mam totiz svoj vlastny styl,ktory sa vola ZWEJKA
A ake myslienky teda emo siri, ked sa ti pacia?
tuto je na ukazku prejav nejakej anonymnej emacky:
Viem, žE nEžijEm pOdľa wašich prawidiEl.ViEm, žE niE sOm takáá akú by stE ma mOžnO chcELi mať.NiE sOm akO šEtci ostatNý.Som iná...a sOm na tO hrDá.NepOkúúšajtE sa ma zmEniť...lEbO sa wáám tO nEpOdarí...MožnO sa čuDujEtE a smEjEtE sa mi,za tO,žE sOm iná akO wy,aLe ja sa wám smEjEm,žE stE wšEtci rOvnaký.Vy idEtE tOu cEstOu,ktOrOu idú wšEtci ostatní,ktOrá sa niEkOmu zDá spráwna a tak hO slEpO naslEdujEtE.LenžE ak mnE sa budE zDať niEčO iné spráwnE,tak si pojdEm swOjOu wLastnOu cEstOu.Mám swOj wLastný rOzum,swOjE wLastné názOry.Tak sa mi nEsnažtE natlačiť dO hLawy tie vaše...pOkiaľ vás o to nepožiadam alebo vám to nepOvOlím..
a teraz moj nazor: pozriem sa na ten text a vidim, ze to pisala emacka. typicky predstavitel emo stylu pise presne takto, to ej ta odlisnost? vsetci emaci vyzeraju podobne, rovnake ucesy, rovnake oblecenie. to je to odlisenie sa? ved to je totalna uniformita, deti si myslia, ake su ony odlisne, ine a pritom prave oni, emaci su vsetci pdoobni. to je taky paradox, ktory dokazuje, ze zakladna myslienka ema v podstate vobec neexistuje. okrem tej myslienky, ze vsetko je smutne a tragicke a treba prejovavat svoje pocity, co je toez dobra sprostost. emaci boli ludia s normalnymi pocitmi ako maju ostatni ludia, no odkedy sa z nich stali emo kids, museli svoje tragicke pocity zacat predstierat, aby boli spravni emaci. je to len jedna velka pretvarka a styl, ktory je momentalne v mode.
nabuduce dojde do mody jazz a co sa stane? vsetci budu odrazu jazzmani?
Samozrejme, ze o tom nic neviem, ja niesom taky "cool" preto sa na to snazim prist.
Ale kedze si taky mudri, tak by si mi to mohol vysvetlit co ty na to? Alebo ani ty nic o tom nevies? Neprekvapilo by ma to...
No lebo ono to tak vyzera, ze medzi ne patris...
Ano asi mas pravdu, patri to k tomu, to musim priznat.
Este, ze mi to hovoris ty. 99% ludi, ktorych sa opytam preco su emo, mi nepovedia ani to co sa da precitat na wikipedii, tak potom kto sa strapnuje...
Weeman : nepochopil som uplne tomu prispevku, ale nevadi . PEACE
.....nebudeme ti tu robit informacne okienko
Nechaj ho, vsak sa pytal....a to moze .
takze peace
na to aby som chranil prirodu a zaujimal sa o problemy afriky, nemusim byt emo. o tieto problemy sa ja soobne staram ako jednotlivec, nie ako privrzenec nejakeho stylu. nefunguje to na ten sposob, ze teraz som emo, teraz sa musim starat o prirodu a musim vyjadrovat svoje pocity. na druhy tyzden som hip-hoper, tak sa zmenia vsetky moje nazory?
ja osobne pocuvam punk a povedzme hardcore, grind, crust, mincecore a tam sa tieto motivy objavuju tiez vo velkej miere.. no taktiez sa objavuju v tvorbe takeho michaela jacksona su to bezne motivy a nemyslite si, ze len emo je vynimocne tym, ze sa nimi zaobera. vy ste sa mili zlati nestali emakmi preto, lebo vas trapi priroda ale proste pretoze je to teraz v mode DD a sorry tej jednej tisicine ludi, ktora emo pocuva pre ine dovody.
A pokial ide o polinku, je vidiet, ze akakolvek rozumna vymena nazorov nieje mozna, z toho dovodu uz ani nebudem reagovat na jej prispevky.
mna zato neznasa ucka dejepisu a tak prepadam z dejepisu..no co uz xDD
tento nazor sa mi paci xDDD