Čaute. Mohli by ste mi poradiť aké meno by sa mi hodilo? Chcel by som hrať hry čiže robiť lets playe. Nepotrebujem aby ste mi ho vymýšľali, len potrebujem postrčiť k tomu aby som ho vymyslel a bolo dobré. Meno, ktoré som používal doteraz bolo Haytham ani
@kittyboo nechcembytgogomanTV a nechcem kopírovať ani jedného youtubera mám vlastný štýl a chcem len pobaviť ľudí a bude to baviť aj mňa youtuber na CZ/SK scéne nemá veľkú šancu zbohatnúť na tom a byť mega slávny zo 7 miliard ľudí sa to podarilo 1 (PewDiePie) samozrejme že beriem do úvahy len ten lets play-ovy topic YT
daj si niečo čo je anj, vystihuje ta to, keď sa staneš slávnym a ľudia ťa tak budú oslovovať na ulici aby to nebolo trápne, budeš vedieť vysvetliť ako si k tomu prišiel, nebude to príliš zložité,
a najlepšie sa to robí tak že zoberieš nejaké slovo trochu ho pozmeníš, potom zase a zase až z toho vznikne niečo úplne iné, napr Haytham - Reithem, alebo Arno Dorian- Nainar
A si si istý, že sa niečím odlíšiš v dnešnom let´s play presýtenom yt trhu? Podľa mňa ti tento vlak unikol a mal by sa venovať niečomu inému. Napríklad inštruktážne videá/how to v slovenčine celkom chýbajú.
chcem vidieť tvoj YT channel tak mi prosím ťa pošli link ak hraš AC tak to ma zaujíma, na československej youtube scene to moc ľudí netočí... iked jedneho youtubera som našla čo natočil pár častí ale ten to taaak do*ebal že som sa na to nemohla dívať....
@bomber15 fakt maš 25 rokov? Ak hej tak ak vieš hovoriť dobre anglicky mal by si aj šancu byť "slávnejším". Ako nehovorím že by si prekonal Pewdieho ale možno 20k by si dal. Ja som točil videá z hier a mal som možno 80 odberov. Natočil som jeden vlog a stúplo to na 120. Čiže aj vlogy by sa hodilo robiť rozumiš jako
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
23 komentov
a najlepšie sa to robí tak že zoberieš nejaké slovo trochu ho pozmeníš, potom zase a zase až z toho vznikne niečo úplne iné, napr Haytham - Reithem, alebo Arno Dorian- Nainar
@kittan ako sa voláš na YT?