Toto by mohlo byť poněkud zaujímavé, spomeňte si na nejaké názvy graffiti crews vo vašom meste, proste aké skratky často vídavate niekde nasprejované..
Mne sa z PB vybavujú AO, PLC (Pepe Lopez Crew), YG, INE a SK napríklad.
Ja vidím grafit a poviem si- jéj, to robil Majco, to robil Noro, to robil ten chalan, s ktorým ma minule zoznamovali a ani bohovi si nespomeniem na jeho meno
Kamarát má prezývku Kryms, strieka aj profesionálne, bol som s ním na pár grafitti eventov. Málokedy taguje na verejnosti, skôr používa nálepky, alebo šablony.
Potom je ešte v Košiciach všde po stenách nápis "len sa nepozri do očí" a pamätám si ešte na "káva".
U nás je v celej Senici posprejované Antifa, ale to všetko robil jeden človek. Keď som býval na intráku, tak vo výťahu bolo nasprejované Stop Me If You Can. A keď som mal babu v Novom Meste nad Váhom, tak tam som si všimol, že je všade Good Night Left Side... inak som si nič také nevšimol.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
35 komentov
Potom je ešte v Košiciach všde po stenách nápis "len sa nepozri do očí" a pamätám si ešte na "káva".
@hajzelodkosti to je 2MK !
ALe tak ešte treba spomenúť PURE -ho ! PFK, KGB, DSS, SWR, GHE
A potom je tu ostatných mrte...
ale tie TRC a BRS funguju furt.. a vzdy na dajekj akcii su..vsetko robia. na legal a ich vytvori nie je nikym povazovany za vandalizmus..
a Z1K ale oni neviem co robia..asi iba rap