hej zabil ju Ari Hasuari... a bola ovela lepsia ako Ziva... ale ak si videla naposledy ten diel... hmm mala by si si pozriet aj dalsie... su celkom dobre
NCIS JE JEDEN Z NAJLPESICH SERiALOV NASVETEEE to nieje take stupidne ako CSI a tie dalsie bullshity proste kazda cast super humor, akcia vsetko... KVALITNY SERIAL ... som na 6 serii 7 cast... lebo nemam cast stahovat ale proste - poklona
Dievča ty si fakt skorá, keď si až teraz zistila že pred cca 4 rokmi Kate zabili. A aby ste vedeli, nevyhodili ju ale sama odišla pretože otehotnela a chcela sa starať o svoje dieťa. Mala som ju radšej ako Zivu (hlavne kvôli Kibbs - Kate+Gibbs) ale aj na Zivu som si časom (cca po dvoch sezónach) zvykla.
PS: vďaka bohu že tam Gibbs zostal, bez neho by to už nebolo ono
je to super serial.. skoda ze to uz nepozeram viac ma skor zarazilo ked zabili Worika v CSI teda neviem ci zomrel, videl som iba ako ho strelil ten gej
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
19 komentov
to uz bolo fest davno, ona tam pride k nim nejaka arabka ci co ona je zac namiesto kate v dalsej serii
to vobec este niekde davaju ?
PS: vďaka bohu že tam Gibbs zostal, bez neho by to už nebolo ono