Prosím pomôžte!! ...Asi 3-4 mesiace dozadu som sa tu na BIRDZ zoznamila s jednym super chalanom....Písavali sme si, najprv tu cez Birdz, no potom cez icq, vlastne stale si píšeme cez icq....Najprv som ho vnímala ako fajn chalana....No prednedávnom som za
pochybujem, ze zamieri priamo do fúra...ked nieco, tak si cita blogy,preto som to napisala sem, lebo si myslim, ze sem nechodi, nechcem aby si toto precital....zasa by si robil starosti ako pri ostatnych, to si nezasluzi...nechcem, aby o tom vedel, radsej budem niest tazke bremeno, ako keby mal vediet ze ho milujem z celeho srdca.....i ked sa mozno nepozname extra dlho..
sak to je to, ze keby som mu to povedala, hned by ssa alebo spytal, ze preco alebo by si hned domyslel, ze ho milujem.....preto to musim znasat....a navyse sme kamarati....a ked on pocuva mna, musim aj ja jeho, inak to nejde.
samozrejme, ze by som to nechcela!!to by nebol inak stastny!!a to by bolo hnusne!!!....nepojdem za nim za cenu, ze by mal byt nestastny..naozaj ho mam uprimne velmi rada a preto viem, ze by si to nezasluzil
Ale zas ked ho tak strasne lubis, tak mozno by si sa nemala wzdat, ale mala by si pockat aspon dovtedy kym si nebudes na 100% ista ze aj ona chce jeho. Wjes mozno ho nebude cet tak bude potrebowat utechu a wtedy pojdes na wec, budes furt s nim, budes k nemu mila a nezna mno a tak a wer tomu ze sa stanes minimalne jeho naj kamaratkou a podla mna aj wjac
dakujem ...som brutus na nervy z toho, ze moj zivot je tak komplikovany ....mozno je to banalita, ale mne to zoziera moju dusu ...a ja cakat budem ale tak ja si myslim, ze ta baba neodmietne, sak to je jeden super chalan....magor by ho odmietol ak to musim tak povedat
hmm myslim ze ak ho lubis tak by si onho mala bojovat...je fakt ze chces aby bol stastny...ale kazdy predsa musi mat kusok zdraveho egoismu...podla mna je hlupost nechat ho len tak tej druhej...mozno prave s tebou bude stastny...to nik nemoze vediet..ci mu ta dotycna neublizi alebo co...bud egoista a bojuj onho...
Mno sak bol by som rad keby to pride (uz som wyse roka sam )
sak hej zamiluje, ale ja by som si to nedowolil len tak powedat.. to by som musel waazne citit ze ta dotycna je pre mna seckym a ze s nou cem prezit cely ziwot...mno ale to len moj nazor
Nebudem ti nejako radit... ale ked ste dobri kamatati, tak by ste si mali vsetko povedat... a myslim si ze tato tema by bola fakt na zamyslenie... a na predebatovanie medzi styrmi ocami
hmmm.....ked ja som moc moc bojim, ze ak mu to poviem, tak si budeme taki....hmm...cudzi..proste taki odcuzdeni a nechcem prost o takeho super kamosa, to fakt ne....radsej ostaneme kamosmi, lebo ja aj tak uz poznam jeho odpoved, ktora by bola NIE...lebo miluje ine dievca.....jednu svoju super kamosku..no a proste, fakt, ja ho tym nechcem zatazovat......a take, mozno mu to poviem, ale az ked budem na to psychicky aj fyzicky pripravenaaaa a moc moc dik za vase nazory, velmi si ich cenim
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
34 komentov
Ak budes o neho bojowat tak ta moze znenawidiet bo mu to mozes pokazit s tou babou ktoru lubi, mno a to by si urcite necela?! ci hej?
ale mozno spoznas o moc lepsieho chalana s ktorym budes strasne stastna a potom sa budes cudowat sama sebe, ze jak si sa mohla koli tomuto tak trapit
sak hej zamiluje, ale ja by som si to nedowolil len tak powedat.. to by som musel waazne citit ze ta dotycna je pre mna seckym a ze s nou cem prezit cely ziwot...mno ale to len moj nazor