Už dosť dlho v sekcii music nič nové nie je , a tak aspoň je tu diskusia o letných hitoch.Ak vie niekto o niečom novom alebo tak , nech sem vloží odkaz naň...
letny hit? To co je? To maju byt tie prepadaky, ktore sa omielaju mesiac pred letom a potom v lete? A od septembra sa o kapele ani pesnicke nevie? To je ono?
no mna tento rok maximalne chytil MORANDI - z radia znama ANGELS ale na albume ma toho viac dobreho SAVE ME alebo NEXT co je dost pohodova vecicka taka sialena ..
pak nieje zla napr Metro station - Shake it ,Busta Rhymes feat. Linkin Park - We Made It,fall_out_boy-beat_it,a mnoho dalsich
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
22 komentov
Las ketchup - Asereje ;-D
Neznášam pojem letný hit už len kvôli takýmto ... ehm, aby som slušne povedal ... "paradoxom"
Dooosť v poho
no mna tento rok maximalne chytil MORANDI - z radia znama ANGELS ale na albume ma toho viac dobreho SAVE ME alebo NEXT co je dost pohodova vecicka taka sialena ..
pak nieje zla napr Metro station - Shake it ,Busta Rhymes feat. Linkin Park - We Made It,fall_out_boy-beat_it,a mnoho dalsich
Úplne ma to dostalo a nieje to letný hit, ale hit môjho leta
a potom asi NEYO-Closer v poslednej dobe a Morandi -Angels a enrique ze PUSH
ale inak pocuvam uuuplne inace veci ale neva no
bob marley ruleeeez!