Nebaví ma vybraný odbor sa strednej, mám skúsiť výšku?
Študujem na stavebnej priemyslovke ale prestáva ma to baviť nudím sa na odborných predmetoch ale na výšku by som veľmi rád išiel, oplatí sa mi ísť (ale na iný odbor) či by bolo ťažké učiť sa niečo úplne iné?
Ano da sa vsetko,len sa musis tomu, co tabude bavit (alebo sibudes mysliet,ze ta to bavi) viac venovat doma, kedze 4roky sa budes ucit nieco co ta nebavi, alebo ak si dajme tomu len v prvom rocniku, tak skusit inu strednu.
aj za doktora mozes isť ked chceš. LEN musis sa nauciť ako samoštudium niektoré veci.... inak vacsina VS je jedno, na aku si chodil na strednu, dolezité je ze mas maturitu.
Ja som napr. chodil na elektrotechnickú priemyslovku, škola ma vôbec nebavila, tak som sa dal na niečo úplne iné (manažment). Prvý semester bol síce ťažký, no teraz som už spokojný
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
6 komentov
Ja som napr. chodil na elektrotechnickú priemyslovku, škola ma vôbec nebavila, tak som sa dal na niečo úplne iné (manažment). Prvý semester bol síce ťažký, no teraz som už spokojný