Mam taky problem..Vobec mi nechuti jest..KED sa ma mama spyta ci chcem jest nie..ci som hladna nie..ci si dam nieco nie..Za den fakt nic nezijem..Dneska som si nalozila jedlo do taniera no ako dve lyzicky a koniec..Nemam vobec chut..
No ,ked sa ta este mamka pyta co chces jest,das si nieco? tak ti zavidim...Moze to byt aj v tom,ze mas stres a po vianociach nechuti ani mne napriklad dnes som zjedla len TWIX a to mi trvalo priblizne 20 min...NO ,ale pride vecer po 23 hod zerem co sa da...Ale radim ti papaj iba ked ti chuti
Ak to trva dlhsie, tak pre nieco to byt musi, ja by som isla asi doktorke.
Mne tiez nechuti jest, ale len ked som chora, cele vianocne prazdniny som prelezela a pchala do seba same lieky co mi bolo tak strasne zle a kazdy den som zjedla tak mozno jedno jablko.
Ale teraz to vsetko samozrejme dobieham, jedla by som aj za 3, co zial nemozem
ja som hladny skoro stale, ta idem papaat, a daj si aj ty. ale poradim ti ja som mal tiez taketoobdobie, proste som v kuse len robil robil robil jedol som raz abo dva krat denne proste som nemal kedy sa najes a az som hlad nepocitoval, potom prisla soboty volnejsi den a ozral som sa az som grcal celu noc, a rano som vypil mineraly a potom som bol hladny hladny a hladny tak som jedol jedol a jedol a tak , skus aj chces aj ty,
mno to mne zase chuti ale zas nemam cas bo rano do skoly v skoel nestiham jest a prve jedlo mam az okolo jednej mnoa potom o piatej a konec.a tak to bezii
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
17 komentov
Mne tiez nechuti jest, ale len ked som chora, cele vianocne prazdniny som prelezela a pchala do seba same lieky co mi bolo tak strasne zle a kazdy den som zjedla tak mozno jedno jablko.
Ale teraz to vsetko samozrejme dobieham, jedla by som aj za 3, co zial nemozem
ak to neprejde, chod k doktorke...
Ja sa ale zasa na vecer napapam a som najedena do druheho vecera. asi mas nieco s travenim abo nieco. skus navstivit doktorku nech tip omoze
(asi to bude laska)