Ja neviem ci existuje peklo ci nebo.Par krat som skoro umrel.Priotravenie a skoro som sa utopil nechybalo vela.Ale viem ze existuje nieco co clovek nepochopi energia v cloveku ktoru nabozenstva volaju dusa.A ta energia ked sa prejavuje aj po smrti ludia t
Ked som bola so sesterkou a s bratrancom, stale sme skusali nejake blbosti typu vyvolavanie duchov a pod. nikdy sme samozrejme nic nevyvolali, ale niekedy sa bratranec snazil spravit si z nas prcu tak sme sa parkrat zlakli . ale raz, ked sme prisli vsetci na chatu, sli sme do takeho lesa... mensieho a niekde v nom bola taka cesticka... tak sme sli cez nu, ze pojdeme okolo pola... a tam sme tiez vyvolavali duchov spravili sme si taky trojuholnik z palic ktore sme brali so sebou vsade (no..) a do stredu sme dali sisku proste len sranda... a ked sme prestali, rozmyslali sme nad znamenim a napadlo nam, ze ked tam niekto je, nech k nam priletia tri motyle ... a nikto to necakal ale v tej chvili k nam tri prisli... dva z jednej strany (ich) a jeden z mojej strany. Bolo to naozaj zvlastne, potom prisli presne nad nas a vyleteli hore, az ich nebolo vidno. Este sme sa aj pozerali, ci to nebola nahoda, pretoze motylov je vela, ale ziadne ine motyle sme tam v tej chvili uz nevideli... Na to vzdy spominame, ked sa stretneme (su z BA a ja som z KE tak velakrat sa nevidime), bolo to krasne a zvlastne zaroven..
Aj mne sa neico podobne stalo, s tymi krokmi v izbe ..bola som este mala a schovala som sa pod paplon od strachu a tak som zaspala. Ale ked som si citala ten tvoj prispevok, vybavili sa mi spomienky, teraz asi nezaspim
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
9 komentov
ono sa to potom lahsie cita takto to unavuje oci,takze sa to kopu ludom nebude chciet citat