@johnysheek nie je to o skreslených názoroch, osobne neverím v boha, takže by som nemala veriť ani v nebo a peklo, ale keby som si mala vyberať ak existuje nejaké provizórne peklo, tak
Peklo ako take neexistuje.Je iba nebo.Peklo je to ze ked je niekto zly tak sa mu to vrati (zakon zvratnosti),hoci aj v buducom zivote...Ale reinkarnacie su obmedzene a ked je clovek zly,tak nastane jeho duchovny rozklad co je nepredstavitelne utrpenie.NA ZLE NIEJE NIC DOBRE!!!
@littlephoenix tak ako som tam i napisal.. hoci nie jasne .. bolo to urcene, hlavne tym, ktori to i myslia.. prepac, ale fakt neviem kto si robi srandu a kto nie..
a preco je dolezita otazka.. ci som tam bol? keby som vedel ake je v skutocnosti, tak vedz, ze teraz by som bol este viac na dne z toho, ze niekto co i len myslienkou chodi okolo too,ze chce do pekla
@elenari uplne som nepochopil tu reakciu... ja nemam nic proti vam.. ako som napsial.. sranda je jedna vec. no je hlupe, ze v dnesnej dobe sa snazi robit sranda z uplne vsetkeho.. a ze nie su "nedotknutelne" veci.. it s sad
@sheily a ty si uz bola na vsetkych miestach o ktorych nieco vies? (pyramidy, sahara, mt.everest, usa, ...)
@johnysheek nebola, ale pri pyramídach, na sahare, na mt. everste a v usa už bolo milion iných ľudí o čom majú aj dôkazy(fotky, kresby etc..) pokiaľ viem o pekle niečo podobné neexistuje
Handrkujme sa ako to tam vyzerá, čo to vlastne je a či to vôbec existuje. Podkladom, ktorý má byť viera v Boha nie je žiadnym dôkazom.
Ja mám pred smrťou rešpekt, nebudem písať husté reči o tom ako sa na ňu teším. Pretože každý, každý z vás, ktorý by bol na hranici smrti a života by bol posratý ako nikdy v živote a poriadne by si to zapamätal.
A preto nebudem hlasovať za nič, verím si v to, čo si verím a reinkarnácia to nie je. Po smrti sa niekam dostanem, každý sa niekam dostaneme. Potom sa môžte vadiť kto mal pravdu..
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
59 komentov
ja skončím spopolnený a rozptýlený do vzduchu, nijaké nebo či peklo ma nečaká
Ja osobne rozhodne nebo, lebo logicky byť na večnosť trhaný na kusy, na kusy, na kusy... nelaka ma to velmi...
@marty0908 nemal by si mat dost ale je pravda.. je to blbost.. ale aspon to ukazuje ake skreslene nazory dokazu mat ludia.. a ako "vedia" o com pisu
Žehliť, prať, vysávať, umývať - to by sme zvládli tak za 2-3 mesiace a potom by sme sa nudili..
A tak sa chystáme rovnými nohami do teplúčka
2.) budu tam holky co najviac stoja za hriech
3.) bude mi tam furt teplo
4.) aspoň sa trochu opálime
.
.
.
@lucinka7 tym co si napisala si len potvrdila co vravim..
clovek co si vybera peklo, je clovek co vie o nom malo a este menej ak vobec nieco..
peklo je miesto neustaleho utrpenia.. nejde o teplucko, ohnicek, zabavu, neresti.. ide len o ciste, rydze utrpenie..
je to miesto zabudnutia a prave to sposobuje tie pekenlne "muky"
teda kazdy z tych co chcu ist do pekla a myslia to.. len podciarkuje mnou napisane. NEMAJU SAJNU co peklo vlastne je..
@lucinka7 , @hysteric , @sheily , @fartgas , @luthien , @dee99 , @upirka113 , @littlephoenix , @pissoff , @bublinka113 , @barry88 , @otvoreneokno , @elenari , @delica
viem, že máš iné presvedčenie, o to nejde...en obhajujem odpovede tých, čo si z toho, tak ako ja, robia srandu...
pre mňa nezmyselná otázka...a taká i odpoveď
@littlephoenix tak ako som tam i napisal.. hoci nie jasne .. bolo to urcene, hlavne tym, ktori to i myslia.. prepac, ale fakt neviem kto si robi srandu a kto nie..
a preco je dolezita otazka.. ci som tam bol? keby som vedel ake je v skutocnosti, tak vedz, ze teraz by som bol este viac na dne z toho, ze niekto co i len myslienkou chodi okolo too,ze chce do pekla
@elenari uplne som nepochopil tu reakciu... ja nemam nic proti vam.. ako som napsial.. sranda je jedna vec. no je hlupe, ze v dnesnej dobe sa snazi robit sranda z uplne vsetkeho.. a ze nie su "nedotknutelne" veci.. it s sad
@sheily a ty si uz bola na vsetkych miestach o ktorych nieco vies? (pyramidy, sahara, mt.everest, usa, ...)
Nechcem rýpať, čisto zo zvedavosti..
Prečo by zrovna nebo malo byť to pokojné, dokonalé miesto?
A kto vlastne má moc rozhodovať, ktorá "duša" kam pôjde?
Zaujal ma tvoj pohľad na to celé
och, vsetci ako si myslia ze pojdu len a len do pekla
och, ved vsetci sme taki hriesni,
kdeze by mna v nebi hladali
kazdy sa vydava za zleho,
a aj tak v podstate... chce ist kazdy do neba...
pretoze v tom pekle maju svoje nebo...
kazdy chce ist tam, kde mu bude dobre
@dee99 ja som ti nic nevytykal..
@barry88 staci vysvetlenie, ze som krestan katolik, ci este podrobnejsie?
Ja mám pred smrťou rešpekt, nebudem písať husté reči o tom ako sa na ňu teším. Pretože každý, každý z vás, ktorý by bol na hranici smrti a života by bol posratý ako nikdy v živote a poriadne by si to zapamätal.
A preto nebudem hlasovať za nič, verím si v to, čo si verím a reinkarnácia to nie je. Po smrti sa niekam dostanem, každý sa niekam dostaneme. Potom sa môžte vadiť kto mal pravdu..
ja preferujem nebo