Kazdu z nas trapi nejake to kilecko navyse,no nemam pravdu?...To by sme neboli MY zeny Neskutocne ma vytaca,ze niektore len palcu nad svojou postavou,ale nenapadne ich ist do posilnovne a spevnit si postavu..Ak mate nejake otazky,kludne napiste,skusim va
No porad mne..Ja nemam vobec cas chodit do posilky kedze som furt pichnuta v robote a myslim kebyze chytim cinku asi by ma zlomilo..Niejaky dobry cvik na zadok?brusko?a na to aby ma nebolela chrbtica?Kedze bratove stupanie po chrbte nejak nezabera..
hh diky za komentare ale psiala som ze na hluposti nesom zvedava...ako nechapem co je vam na to msmiesne..ne kazda je chuda..a viacere maju z toho depky...thak ako..nepiste hlupsoti diky
@hipi..no ani ja casto nechdoim do posilky,vacsinou cvicim doma.staci ti hodinka,ale musis makat..hmm kebyze chytis cinku by ta polamala ved nebudes posilovat s 20kg cinkami:-d..staci ti dvojkilova alebo troj..ja som zacinala s kilovymi a momentalne cvicim so 7,5kg cinkami...Hmm na zadok,staci ak budes robit trepy,pekne ju spevnis a brusko,mam jeden uzasny cvik rychlo spevnis brusko,le tazko sa mi to vysvetluje ti napisem postu a na chrbat..no prave tie cinky su fajn,spevnis svaly chrbta a chrbatik ta nebude boliet
mno som nad tým rozmýslala ( to je uz čo povedat ) .......chcem trocha schudnut, vyformovat si telo .......poradite..........a ne komentare typu : nezer cica dik moc
najdolezitejsia je technika... takze odporucam si kupit trenerov nech vam zostavia plan atd.. a ked ma clovke tehcniku a pravidelnost tak si zrobi postavu aku len chce ... tož ked zena vojde do fittnescentra a zacne cvicit a menit svoje telo k lepsiemu - to je jasny priklad aka je vyspela a mudra
@20 kokotina, tréneri v rôznych fitkách väčšinou nerozoznajú vaječné bielko od byelkoviny(áno myslia si že tam je Y), najlepšie veľa čítať. a je to zadarmo.
trener vie co robi, pozna techniku - ako ten cvik presne robit, bez toho moc svalov nevybudujes ale ked tak take krepe ze sa s nimi mozes ist hambit do kuta... a aj vo vyzive dokazu vela krat pomoct, ved su to povedsine stary kulturisti a kto ti viac poradi? + musia mat tie skusky trenerske takze myslim ze trenery su v pohode
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
22 komentov
31 kg moja vysnivana vaha