nebolo by tu množtvo nezmyslených tém a vo forach by lepšie ludia medzi sebou komunikovali pretože by mali o čom.. nejak sa tu miešaju blbosti s hluposťami a vela ludí sa vyjadri aj ku každej volovine a potom zasiera (neprišiel mi iný výraz na rozum) fora
no ved ja som tu tiež dlho ale nikdy tu neboli take fora a ankety o tom čo nikoho zaujíma, kedysi sa založilo len nejake forum ktore malo zmysel a ludia medzi sebou na nom komunikovali, dnes sa tu založi forum alebo anketa a každy sa poporadiť vyjadrí ale kedže to nikoho nezaujíma ,nikto medzi sebou na nom nekomunikuje, tak potom načo je to?
@Tomas ..pretože blbosti zvyknú aj 19 ,20 roční , vôbec nie preto že ja mam 21 , ja som natolko dieťa prírody že by som taketo sračky nepustil ani keby mam 16 takže ,.. neviem potom v čom je problem ked nie vo veku ale je to tak že tí skorej narodený akoby hrali preteky o najdebilnejšiu tému všetkých čias
ja som nad tým minule tiež uvažovala ale nie od 21 ale od 18 ... lebo často sa stane, že je tu téma, fotky alebo obsah fór a diskusií ktoré niesú zrovna vhodné pre veľmi mladých ľudí (respektíve deti) aj keď nepochybujem, že v škole a tak podobne počujú aj horšie veci ale aj tak sa často počudovávam čo majú možnosť dovedieť sa tu a občas sa čudujem ešte viac nad tým čo vravia
opič sa po američanoch s dvadsaťjednotkou.... úbohé...a mimochodom ani 30ročný človek nemusí byť o nič inteligentnejší a serioznejší ako 17 ročný človek.... samozrejme, že naozaj sú takí, ktorých duševné zdravie by sa dalo rozoberať ale budiš..žijeme v slobodnom štáte
@Jimmycrow no máš to tak že určite by sa našla malá časť tých ktorý by si vek napísali iný ,a ak by to urobili bud: ich témy zaujímajú tak moc že sa chcu pridať, alebo len proste chcu nejakú nezmyselnú tému založiť - a nato sa príde že ten človek asi 21 nemá tak nemá čo tu robiť
Ale zase ja som sa tu regla ako 16ročná a nemyslím, že by ma to tu nejako skazilo alebo tak ... nechajem to tak ako to je a "hlúpe" príspevky proste nečítajte nekomentuje a bude pokoj
a btw. keď sa ti to tu tak nepáči, prečo tu stále si? Nik ťa tu nedrží... Si jediný nespokojný, prečo by sa väčšina mala prispôsobovať tebe? "Milujem" takýchto "prispôsobivých" ľudí =/
@tomas vieš.. no, jasné žeby ti sem potom chodilo o 40%, možno 60% menej ludí ale ako žiadna hrdosť potom na takyto portal.. ked sa nato pozrie uvedomelí dospelý človek tak nechápe na čom sem ludia chodia? vypravať sa o tom kolko razy za rok som mal sex alebo či mam radšej štvrtky ako pondelky ?
á možno by to bolo aj lepšie pre teba pretože by to bol web s témami ,tým by to viacej ludí bavilo.. nie len prísť si prečítať poštu .. a chodilo by ti sem viac ludí
No, ja tu sice dlho niesom ale tak vsimol som si ze sa nastoli tema alebo anketa ocomkolvek (aj hluposti - OK) ale pride mi to blbe ked niekto vo veku napr 17r zalozi temu a vyjadruju sa mu k tomu 13r deti co k danej teme nema co dodat (napr.: sex, drogy ...), a ked ma, tak len sprostosti. Proste temu znehodnocuju, SPAMuju a cojaviem co este...
Myslim si, ze keby zakladatel mohol urcit nejaku vekovu hranicu uzivatelov co sa mu budu moct k teme/ankete vyjadrit, bolo by to fajn... Zaroven by to prinutilo uzivatelov napisat svoj realny vek (ci uz realny datumovo alebo psychologicko-vyvojovy ) aby mohli komunikovat so seberovnymi...
Alebo by mohli vzniknut sekcie do ktorych by mali uzivatelia pristup podla karmy (vsimol som si ze karma je bezny jav na kazdom fore, len tu ju akosi postradam)
Karma je vinikajuca vec na rychlaňe zistenie, co je to za uzivatela a ako sa k jeho odpovedi, rady mam stavat. Ci ju mam registrovat alebo si ju nemam vobec brat k srdcu...
@Metalabby že žijeme v slobodnom štáte tý vole... dobre no.. no koment , a ked už možem nato nadviazať že inteligencia nie dana vekom ,veru nie.. ale dušebnym rozvojom osobnosti, a to môže byť aj 13 ročný úkaz.. a taky má prednosť aj do sex chatu pre mna za mna ..
Birdz nieje len o fore.....ja som sem napriklad neprisiel koli foru. Dotiahla ma sem milota ....ci ako sa volala. A niektore blogy su fakt dobre. Skoda ze mnoho dobrych blogerov sem uz echodi :/
@ Revolucion ok smej sa kolko chceš..ten slobodný štát bola samozrejme ironia...
ja netvrdím že 13ročné decká nie su trápne (práve naopak) ale myslím si že ak by sa mala urobiť naozaj nejaká veková hranica , 21 je priliš vysoko.... aj mladší ludia možu mať predsa správne názory...myslím teraz nad 18 napr....alebo potom vytvoriť nejaký iný komunikačný systém práve od 18 rokov.... ale nikde nemáte zaručené že aj tam sa neprihlásia 13ky.... ked už aj 10 ročné decká sa veselo špacírujú na internete...a dnes už pre ne nie je nič tabu..čo je velká škoda.... a zároven aj na zamyslenie
nie.. je to hlupost, nevravim to preto, ze nemam 21, ale preto, lebo ak by som niekde chcela byt zaregistrovana, tak sa tam regnem tak ci tak.. len si zmenim vek
Myslím, že to by nepomohlo. je tu kopa ľudí pod 21 rokov, ktorý píšu normálne...Skôr dať vyšetriť tých ľudí čo píšu hovadiny. Ale, ktovie aké problémy sme mali ako 11roční
nie, to zavisi na konkretnom cloveku...a tych 21 preto, lebo ich mas ty?inteligencia sa s vekom moze vyvyjat ale hold ked niekto nema v hlave nic, nepomoze mu ci ma 13 a ci 25....a nahoodu...ti mladsi satu aspon mozu nejak poucit a podiskutovat o svojich problemov a mozno tak urobia menej chyb...
Nechápem, čo riešiš. Isto by ti každý pri regnutí zadával pravdivú informáciu o veku. A keď sa ti nepáčia témy, nechaj tak, nereaguj, veď nech si píšu, keď sa veľmi nudia. Napíšeš do normálnej diskusie a máš pokoj.
decka si budu rozdavat karmu len aby mali pristup tam, kam pristup nemaju. a taktiez by to bolo priame odpisanie novych userov co z pochopitelnych dovodov karmu nemaju.
ked sa nad tym zamyslim, treba s tym vyjedat tak moc, ze uz s tym nikto nevyjebe...
chcelo by to:
1, nejakych moderatorov s extra privilegiami co by to mohli aspon z casti ustriehnut
2, logovanie IP
3, BAN za porusovanie pravidiel
4, ak by bol nejaky macher co by naprogramoval BIRDZrobota co by logoval nejake predom zadefinovane hesla Napr: niekto ma v profile ze 18r a napise bla bla bla zakladna ... BAM mame ho... (samozrejme slovo zakladna moze hocikto spomenut, aj ja prave teraz ale robot ho oznaci a v najblizsej dobe si ho moderator preklepne, pripdne bude "sledovany")
to tu pisu aj starsi jak 21 rocny ,a neviem preco zrovna viac jak 21 rokov,to preto ze mas tolko ty? asi tu ma niekto komplex ze uz nema nemej a ma uz 21 a chodi sem viac mladsich ludi
Áno, geniálne riešenie; jediná vec, ktorá by sa podobnou nezmyselnou hlúposťou dosiahla, by bola, že by užívatelia o svojom skutočnom veku klamali ešte viac než teraz.
Je to nerealizovatelny napad. Suhlasim so sprisnenim pravidiel, ale zas na druhej strane sa sem niekedy pridem aj pobavit na nejakych blbostiach ved niekedy ma zaujima napriklad kto si kolko krat honi alebo prstuje alebo sexuje a podobne hovadiny, ved to robi skoro kazdy, tak aspon sa moze ohodnotit sam a zistit ci je na tom zle alebo dobre a popritom sa dozvie ci je kompletny alebo nie a aj veci co na neho vobec nesedia a nie su pravdive
kedysi tu mala pribudnut taka funkcia ako filtracia uzivatelov podla veku, ze kazdy si moze nastavit ktorych uzivatelov prispevky, blogy atd chce vidiet a ktorych nie...
nemyslím, veď najviac to tu zasierajú @radiophonic ktorý je už dávno po 21ke (aspoň podľa dátumu v profile) potom ten debilko hrt11 či jaký a mnohí iní (neprídu mi zrovna na rozum, no viem že sú to starí debilovia) ktorí zrejme nemajú čo robiť tak si mastia brká na teenagerských fórach ...
@Revolucion - má v niečom pravdu, fakt niektoré témy by bolo najlepšie trochu pred niektorými vekovými kategoriami uzavrieť.
@Tomas - aj s ním súhlasím, pretože birdz je skutočne pre všetych mládežníkov, len bolo by super neuzavárať tú hornu hranicu, rád by som zotrval aj po tridsiatke
@Metalabby - musím uznať, toto dievča ma vždy vie príjemne prekvapiť, čoraz častnejšie sa u nej prejavuje zručnosť žurnalistu, jej príspevky mám veľmi rád, netreba ďalší komentár.
Celkový záver, sice nevhodný text by bolo najlepšie uzavrieť bez prístupu mladších, avšak nebolo by to zase takpovediac lákadlom pre tých neplnoletých.
Myslím si, že aj keď má zakladatel v niečom pravdu, nebol by to až taký super nápad.
to je trošku odveci ...kedze birdz je tínedzersky portal...to poprve...po druhe, preco prave od 21??? a po tretie, mala som tu cest spoznat tu aj mladsich ludi, ktori nie su tupi a komunikujem s nimi ...priklad @reddwarf55555 a mnoho inych...
...dobre, ze na liste pise nazov fora... kym som sa dostala na koniec tak som aj zabudla = D jedine co môzem vytknut.. "tinedzersky" nie je to iste co "detsky"... tak by to tu tak aj môhlo byt.. = x = )
@revolucion - "ked sa nato pozrie uvedomelí dospelý človek tak nechápe na čom sem ludia chodia? "
ak sa považuješ za dospelého uvedomelého človeka a teda nechápeš na ČOM sem ľudia chodia, tak máš niekoľko možností:
1. chodiť na pokec kde je dospelých uvedomelých ľudí celá halda, že?
2. proste nechodiť na birdz, a najlepšie vôbec nikam
3. vymyslieť a vytvoriť niečo čo bude spĺňať tvoj názor na kvalitu a zmysluplnosť, namiesto zdrbávania cudzej práce (resp. cudzieho názoru na to ako by sa mal takýto portál viesť)
Na Pokec.sk chodí 75-80% ľudí nad 18 rokov (čiže možno 70%-75% ich je nad 21 rokov, čiže podľa tvojej logiky by mal byť pokec najinteligentnejší web, lebo tam chodia (a to sú ich vlastné výpočty) prevažne starí ľudia. A majú pravdu, lebo ak na Pokec príde 1,2 milióna ľudí mesačne, tak toľko mladých ľudí nie je. Možno 300-400 tisíc mladých ľudí žije na Slovensku, nie všetci chodia na Pokec, a ak má pokec 1,2 milióna návštevníkov mesačne, tak logicky tam musí byť väčšina nad 18 rokov (lebo 1,2 milióna mladých ľudí proste neexistuje u nás
a ďalej @revolucion je ľahké zakazovať a pindať, čo je zlé... skús robiť videoblogy o politike, astrofyzike, alebo diskutovať o rozmuných veciach, možno nebudeš mať sto komentov, ale nejakí ľudia prídu a budú sa s tebou o tom baviť, lebo ich to bude baviť... a o tom je každý server.
a dokonca naopak, ľudia do 18 rokov častejšie kecajú o inteligentných témach ako starší ľudia, lebo drvivá väčšina dospelých už NEMÁ ŽIADNE ZÁĽUBY, v detstve ich dačo baví, kecajú o tom, majú záľuby, bavia sa o nich, riešia ich, zaujímajú sa o novinky, dospelí naopak (najmä na Slovensku) sú frustrovaní z toho, že majú nízky plat, že ich šéf v práci buzeruje, že na nič nemajú čas, a vlastne ani nič už nemajú chuť riešiť, na záľuby čas nemajú, jediné čo na nete hľadajú - ako niekoho zkritizovať (lebo to jediné ich baví, a riešia si tak svoje komplexy) alebo hľadajú sex...
Prečo prídeš na Pokec.sk a 95% ľudí tam kecá o tom kto si zasexuje, alebo že hľadá babu / chalana v tom a v tom veku, na stretko, sex, že baba sa prihlási na Pokec a hneď dostane ponuky na "sex za FO" (finančnú odmenu)... To je web, kde chodí 80% ľudí nad 18 rokov. Ako netvrdím, že na BIRDZi také nie je vôbec, aj tu v zoznamovadle bolo občas také (väčšinou 30 roční hľadali mladé dievča alebo gay chalana na sex za FO), ale je to v obrovskej menšine oproti iným témam.
BIRDZ je pestrý práve preto, lebo je pre teenagerov a mladých ľudí. Ak by bol BIRDZ od 18 alebo od 21 rokov, tak 95% komunikácie by tu bolo o sexe, o sexe za prachy, o sexe zo zábavy, proste o sexe...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
91 komentov
No preco su tu same blbost to uz nechaj posudit na jednotlivcov
Admini by sa mali viac snažiť a mali by sprisnit pravidla zakladania for
5 tém z poslednej stránky fóra, február 2006
» www.birdz.sk/forum/pomoooooc...
» www.birdz.sk/forum/chat/640-...
» www.birdz.sk/forum/co-si-bab...
» www.birdz.sk/forum/didzeji/6...
» www.birdz.sk/forum/budem-mat...
a btw. keď sa ti to tu tak nepáči, prečo tu stále si? Nik ťa tu nedrží... Si jediný nespokojný, prečo by sa väčšina mala prispôsobovať tebe? "Milujem" takýchto "prispôsobivých" ľudí =/
á možno by to bolo aj lepšie pre teba pretože by to bol web s témami ,tým by to viacej ludí bavilo.. nie len prísť si prečítať poštu .. a chodilo by ti sem viac ludí
Myslim si, ze keby zakladatel mohol urcit nejaku vekovu hranicu uzivatelov co sa mu budu moct k teme/ankete vyjadrit, bolo by to fajn... Zaroven by to prinutilo uzivatelov napisat svoj realny vek (ci uz realny datumovo alebo psychologicko-vyvojovy ) aby mohli komunikovat so seberovnymi...
Alebo by mohli vzniknut sekcie do ktorych by mali uzivatelia pristup podla karmy (vsimol som si ze karma je bezny jav na kazdom fore, len tu ju akosi postradam)
Karma je vinikajuca vec na rychlaňe zistenie, co je to za uzivatela a ako sa k jeho odpovedi, rady mam stavat. Ci ju mam registrovat alebo si ju nemam vobec brat k srdcu...
Teda minimalne by dost pomohla ta karma...
ja netvrdím že 13ročné decká nie su trápne (práve naopak) ale myslím si že ak by sa mala urobiť naozaj nejaká veková hranica , 21 je priliš vysoko.... aj mladší ludia možu mať predsa správne názory...myslím teraz nad 18 napr....alebo potom vytvoriť nejaký iný komunikačný systém práve od 18 rokov.... ale nikde nemáte zaručené že aj tam sa neprihlásia 13ky.... ked už aj 10 ročné decká sa veselo špacírujú na internete...a dnes už pre ne nie je nič tabu..čo je velká škoda.... a zároven aj na zamyslenie
Ako ok, aj ja tu zakladám hlúposti, ale keď tu o normálne diskusie nie je záujem. Aj teraz v top 10 tém, je 6 o sexe.
najviac ma nasere, že si myslíš o sebe aký si extra a pritom máš tak pičovské nápady.
A okrem toho, Birdz nie je len fórum, kdežto tie s karmou väčšinou LEN fórum.
nejake vekove hranice? HA! vid booom.sk
vstup do sekcie podla karmy?
decka si budu rozdavat karmu len aby mali pristup tam, kam pristup nemaju. a taktiez by to bolo priame odpisanie novych userov co z pochopitelnych dovodov karmu nemaju.
ked sa nad tym zamyslim, treba s tym vyjedat tak moc, ze uz s tym nikto nevyjebe...
chcelo by to:
1, nejakych moderatorov s extra privilegiami co by to mohli aspon z casti ustriehnut
2, logovanie IP
3, BAN za porusovanie pravidiel
4, ak by bol nejaky macher co by naprogramoval BIRDZrobota co by logoval nejake predom zadefinovane hesla Napr: niekto ma v profile ze 18r a napise bla bla bla zakladna ... BAM mame ho... (samozrejme slovo zakladna moze hocikto spomenut, aj ja prave teraz ale robot ho oznaci a v najblizsej dobe si ho moderator preklepne, pripdne bude "sledovany")
5, neviem, pomozte hlavy BIRDZďacke...
kedysi tu mala pribudnut taka funkcia ako filtracia uzivatelov podla veku, ze kazdy si moze nastavit ktorych uzivatelov prispevky, blogy atd chce vidiet a ktorych nie...
@Revolucion - má v niečom pravdu, fakt niektoré témy by bolo najlepšie trochu pred niektorými vekovými kategoriami uzavrieť.
@Tomas - aj s ním súhlasím, pretože birdz je skutočne pre všetych mládežníkov, len bolo by super neuzavárať tú hornu hranicu, rád by som zotrval aj po tridsiatke
@Metalabby - musím uznať, toto dievča ma vždy vie príjemne prekvapiť, čoraz častnejšie sa u nej prejavuje zručnosť žurnalistu, jej príspevky mám veľmi rád, netreba ďalší komentár.
Celkový záver, sice nevhodný text by bolo najlepšie uzavrieť bez prístupu mladších, avšak nebolo by to zase takpovediac lákadlom pre tých neplnoletých.
Myslím si, že aj keď má zakladatel v niečom pravdu, nebol by to až taký super nápad.
ak sa považuješ za dospelého uvedomelého človeka a teda nechápeš na ČOM sem ľudia chodia, tak máš niekoľko možností:
1. chodiť na pokec kde je dospelých uvedomelých ľudí celá halda, že?
2. proste nechodiť na birdz, a najlepšie vôbec nikam
3. vymyslieť a vytvoriť niečo čo bude spĺňať tvoj názor na kvalitu a zmysluplnosť, namiesto zdrbávania cudzej práce (resp. cudzieho názoru na to ako by sa mal takýto portál viesť)
Na Pokec.sk chodí 75-80% ľudí nad 18 rokov (čiže možno 70%-75% ich je nad 21 rokov, čiže podľa tvojej logiky by mal byť pokec najinteligentnejší web, lebo tam chodia (a to sú ich vlastné výpočty) prevažne starí ľudia. A majú pravdu, lebo ak na Pokec príde 1,2 milióna ľudí mesačne, tak toľko mladých ľudí nie je. Možno 300-400 tisíc mladých ľudí žije na Slovensku, nie všetci chodia na Pokec, a ak má pokec 1,2 milióna návštevníkov mesačne, tak logicky tam musí byť väčšina nad 18 rokov (lebo 1,2 milióna mladých ľudí proste neexistuje u nás
a dokonca naopak, ľudia do 18 rokov častejšie kecajú o inteligentných témach ako starší ľudia, lebo drvivá väčšina dospelých už NEMÁ ŽIADNE ZÁĽUBY, v detstve ich dačo baví, kecajú o tom, majú záľuby, bavia sa o nich, riešia ich, zaujímajú sa o novinky, dospelí naopak (najmä na Slovensku) sú frustrovaní z toho, že majú nízky plat, že ich šéf v práci buzeruje, že na nič nemajú čas, a vlastne ani nič už nemajú chuť riešiť, na záľuby čas nemajú, jediné čo na nete hľadajú - ako niekoho zkritizovať (lebo to jediné ich baví, a riešia si tak svoje komplexy) alebo hľadajú sex...
Prečo prídeš na Pokec.sk a 95% ľudí tam kecá o tom kto si zasexuje, alebo že hľadá babu / chalana v tom a v tom veku, na stretko, sex, že baba sa prihlási na Pokec a hneď dostane ponuky na "sex za FO" (finančnú odmenu)... To je web, kde chodí 80% ľudí nad 18 rokov. Ako netvrdím, že na BIRDZi také nie je vôbec, aj tu v zoznamovadle bolo občas také (väčšinou 30 roční hľadali mladé dievča alebo gay chalana na sex za FO), ale je to v obrovskej menšine oproti iným témam.
BIRDZ je pestrý práve preto, lebo je pre teenagerov a mladých ľudí. Ak by bol BIRDZ od 18 alebo od 21 rokov, tak 95% komunikácie by tu bolo o sexe, o sexe za prachy, o sexe zo zábavy, proste o sexe...