vybil sa mi mobil ospravedlnujem sa za meškanie neukameňujte ma hneď
no k veci jedno pekne leto som stretla jedného chlapca, zalúbila som sa a on tiež bol dosť milý no vzhľadom na to že som bola mláďa pred dvoma rokmi som sa ho bála priamo sa spýtať ale odhodlala som sa po lete a povedal že má ku mne náklonnosť no sme od seba ďaleko a on je stále zaľúbený do svojej bývalej ... rešpektovala som to neostávalo mi nič iné no trápila som sa ... rok sme sa nevideli ani sme neboli v kontakte ... minulá január sme sa stretli zas, a on bol úplne chladný a bez citov, takého som ho nepoznala .. ale bol s bývalou priatelkou to sa mi pochválil.. potom sme sa stretli ešte párkrát a stále bol takýto no to moje city k nemu nezmenilo ... v lete sme sa stretli o5 tentokrat na festivale to už som sa tvárila aj ja úplne ignorantsky len som sa mu pozdravila a on bol uplne mily a snazil sa konverzovat co ma prekvapilo cely vecer bol pri mne aj s celou partiou usmieval sa na mna chvilkami flirtoval a na druhy den sa dievca z tej partie prihovorilo a vysvitlo ze je to jeho priatelka, moja nádej zhasla .... od vtedy stale ked sa stretneme je ku mne mily a je uplne vpohode s tou dievcinou vyzerá byť šťastný a aj im to prajem nech im to vydrží čo najdhšie no stále mám pocit že to ešte nieje koniec že ešte na neho nemám zabudnúť že to ešte má perspektívu... zažili ste si niekto niečo také? alebo aký na to máte názor ? dali by ste na intuíciu a pocit alebo by ste dali na zdravý rozum a pri pohlade na šťastný párik sa snažili zabudnúť ? hocjaká rada alebo názor pomôže... ak si to dočítal/a až dotiaľ vážim si to ak si tým len stratil/a minúty života mrzí ma to (a za technické príčiny sa ospravedlňujem... a za gramatiku tiež chcela som to rýchlo napísať )
Hej dostal som sa až tam.....hej máš sa mi za čo ospravedlňovať. Hej tieto problémy riešil každý..... hej je to normálne. Miesto vypisovania na birdz ho jebni niečim po hlave a keď bude v bezvedomí zmeraj jeho penis, aby si vedela či máš ľutovať to, že si mu to nepovedala hneď ale váhala si.
@melancholik snaźím sa o to už dva roky no zatiaľ neúspešne... @Zrkadlovka ale ja mám stále pocit ze to ešte nieje koniec,ale samozrejme ja im do vzťahu nijak nezasahujem to by som si vživote nedovolila @Bannednick ospravedlnujem sa ti a chudák... nebudem mu nijak ubližovať stačí že on ubližuje mne a ani o tom nevie
takze mal nejaku, ale vidiet to bolo az na 2.den ked sa ona ozvala a pred nnou s tebou flirtoval a tebe sa cely cas venoval, no, akoze kamaratku moze mat, ale myslim, zeby clovek mal davat na javo ze niekoho ma, aby neranil partnera a neurobil nedorozumenie, takze flirtovat ked nejaku má, no nie, uz by som ho neriesila, sak to je blbe voci tomu dievčatu, nechala by som to tak
@qttwiggy podľa mňa ťa vôbec nechce, možno na sex, keď nemal isté či ostane s bývalou tak si riešil zálohu. Nepadaj na úroveň záložnej frajerky. Tvoje city sú neopätované. Na svete behá mnoho iných milých chalanov, prečo sa stále trápiť s jedným nemehlom.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
20 komentov
no k veci jedno pekne leto som stretla jedného chlapca, zalúbila som sa a on tiež bol dosť milý no vzhľadom na to že som bola mláďa pred dvoma rokmi som sa ho bála priamo sa spýtať ale odhodlala som sa po lete a povedal že má ku mne náklonnosť no sme od seba ďaleko a on je stále zaľúbený do svojej bývalej ... rešpektovala som to neostávalo mi nič iné no trápila som sa ... rok sme sa nevideli ani sme neboli v kontakte ... minulá január sme sa stretli zas, a on bol úplne chladný a bez citov, takého som ho nepoznala .. ale bol s bývalou priatelkou to sa mi pochválil.. potom sme sa stretli ešte párkrát a stále bol takýto no to moje city k nemu nezmenilo ... v lete sme sa stretli o5 tentokrat na festivale to už som sa tvárila aj ja úplne ignorantsky len som sa mu pozdravila a on bol uplne mily a snazil sa konverzovat co ma prekvapilo cely vecer bol pri mne aj s celou partiou usmieval sa na mna chvilkami flirtoval a na druhy den sa dievca z tej partie prihovorilo a vysvitlo ze je to jeho priatelka, moja nádej zhasla .... od vtedy stale ked sa stretneme je ku mne mily a je uplne vpohode s tou dievcinou vyzerá byť šťastný a aj im to prajem nech im to vydrží čo najdhšie no stále mám pocit že to ešte nieje koniec že ešte na neho nemám zabudnúť že to ešte má perspektívu... zažili ste si niekto niečo také? alebo aký na to máte názor ? dali by ste na intuíciu a pocit alebo by ste dali na zdravý rozum a pri pohlade na šťastný párik sa snažili zabudnúť ? hocjaká rada alebo názor pomôže... ak si to dočítal/a až dotiaľ vážim si to ak si tým len stratil/a minúty života mrzí ma to (a za technické príčiny sa ospravedlňujem... a za gramatiku tiež chcela som to rýchlo napísať )
@Zrkadlovka ale ja mám stále pocit ze to ešte nieje koniec,ale samozrejme ja im do vzťahu nijak nezasahujem to by som si vživote nedovolila
@Bannednick ospravedlnujem sa ti a chudák... nebudem mu nijak ubližovať stačí že on ubližuje mne a ani o tom nevie