Dnes som isla z obeda z dvoma spoluziakmi domov(jeden z nich sa mi paci)a rozhodovali sme sa kade pojdeme.Ja s jednym spoluziakom som chcela ist rovno a ten druhy,ktory sa mi paci chcel odbocit.....Tak nakoniec povedal,ze teda pojdeme rovno,no ja som po 2
co riesis, ake ospravedlnenie? si dodala za tou vetou aj nejake hanlive slova, urazku alebo si ho zbila, oplula alebo cokolvek, co by si zasluhovalo ospravedlnenie??
ludia v tejto teme sa prejavila drbnutost istych jedincov... akoze pekny ste naozaj serete si do huby ... ked napise 17 rocna ako na sex odpisete ze ma este cas a nepaci sa vam ako zo seba decka robia dospelich ale ked autor riesi uplne nevinny problemik ako sa na mladeho clovek patri tak je prijebana ? je mi z toho na grc
Problem ako sa na mladeho cloweka patri? cital si si to wobec? "mam sa mu ospravedlnit, ci????????????" Urobil si z nej srandu nic wjac tak newjem co na tom chce riesit.. a este aj osprawedlnowat sa..
Dobre ale ked sa nad tym zamyslis tak su urcite dolezitejsie weci ako riesit to ze ci sa ma baba osprawedlnit chalanowi pri tom mu nic neurobila a este niekto "inteligentny" to aj nazwe problemom.. je to uplna banalita, uwidis ze w najblizsej dobe sem dotycna napise ze ten chalan sa na nu wobec nenasral a je po "probleme"
Presne tak, toto je banalita. Ona toto nie je ziadny problem, tak nam len pripada trocha dost divne ze sa tu take nieco riesi. A mne skor pripada divne, ze 17 rocna holka co uz chodi na strednu na takuto vec nepride sama ale musi sa na to opytat na internet. Tak ako kazdemu tu bolo jasne ze si len zachoval svoju hrdost, tak by to malo napadnut aj jej. Preboha sak to neni problem, a pri troche rozumu (co by uz v 17 mohla mat) by sa tu taku vec nepytala.
A k typkovi, nikto ty tu nekaze riesit deti v afrike, ide o to ze co povazujes za problem. Ak povazujes toto za problem tak fakt neviem. Problem by to mozno mohopl byt pre 13 dievcatko ktore nevie o com.
22ka: ale bud si tesne pod touto hranicou jebnutosti alebo vysoko nad kedze davas taku pitchovinu na diskusne forum a nevies pohnut vlastnym rozumom...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
29 komentov
Inak som cakal ze to napisala wolaka wysusena 13tka, ale 17?? Kam tento jebnuty swet speje..
Ale inak neboj on sa ti ozwe aj sam
v pici ? ... to uz sa tlaci niekde za maternicu.....
Alebo sa len robi ze je nasraty a wychutnawa si ten super pocit ked baba wtiera chalanowi