v pohode.... mi je luto ked citam aky postoj niektory maju ku psom.... ale tak nemoze ich mat kazdy rad chapem moje psy vecinou olizuju ruky, jedna sucka velmi rada tvar ale sa jej velmi nediviluje, ale ak sa take nieco stale tak neni problem, sak je to moje zviera a zivot ide dalej....
nemam s tym ziadny problem ved potom sa umyjem ale zevraj v ludskych slinach je viac bakterii tak je zdravsie ked ma oblizne pes ako nejaky clovek
A asi pred dvoma rokmy som mala lizatko, prechadzala som sa po dedine a zrazu ma napadlo ze vyskusam co mi spravi ked budem jest lizatko po psovi tak som si jedneho vyhladla zavolala k branke, dala mu to poriadne ozuzlat a potom som to zuzlala ja a normalne no
Jasné,bože oveľa častejšie a radšej sa nechám olízať psom než človekom a psíci tak skvelo funia pri tom do ucha
Ja som extrémista ja dávam občas piškóty svojmu psovi z úst do úst a zatiaľ všetci žijeme, odmala vyrastám so zvieratami a chorá bývam asi raz za rok, aj to len bežná nádcha...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
38 komentov
ja vzdy dam pusu kazdemu zvieratu
A asi pred dvoma rokmy som mala lizatko, prechadzala som sa po dedine a zrazu ma napadlo ze vyskusam co mi spravi ked budem jest lizatko po psovi tak som si jedneho vyhladla zavolala k branke, dala mu to poriadne ozuzlat a potom som to zuzlala ja a normalne no
A hlavne moja Tarja a Samira juuuuj
Ja som extrémista ja dávam občas piškóty svojmu psovi z úst do úst a zatiaľ všetci žijeme, odmala vyrastám so zvieratami a chorá bývam asi raz za rok, aj to len bežná nádcha...
na tvár je to ešte fajn, kým nie na ústa alebo tak celkom v pohode ale potom si to umyjem lebo budem celá uslinená