Fajn...ktora z vas si mysli, ze ak nieco chce, musi to chalanovi niekolko dni nepriamo naznacovat? Nemyslim materialne veci. Ale tie dusevne. Skutky. Co pohladi srdce. Maju vobec rovnake mozgove bunky ako my? Podla mna asi tazko. Existuje chalan, ktory by
preco by som mala nieco naznacovat..... ak sa to da povedat priamo??
a najkrajsie skutky ktore pozdvihnu srdiecko su tie ktore pridu spontanne a necakane x)
a pola mna vdaka tym "nerovnakym" bunkam je medzi nami chemia x)
Keby ste boli normalne a povedali to rovno a nie debilnymi hadankami, naznacovaniami a neviem akymi picovinami, tak by to pochopil. Ale uprimnosti a jasneho vyjadrenia sa od vas asi clovek tazko docka...
viete chalani, uz len to ze vam tie veci musime naznacovat je niekedy dost trapne,pretoze vas by to malo napadnut samych a nie si to nechat naznacovat nie to este aj povedat priamo do oci..
Hej a najlepšie je vyplakávanie typu "a on to nespraví sám od seba, to je strašné, teraz budem smutná " ... " A tak som chcela, aby bol telepat a vedel, čo od neho chcem " ...
s tym musis ratat ze chlapi maju uplne ine zmyslanie jak my,zenske. na to som uz davno dosla,aj to ze ostanu vecne malymi detmi. myslim psychicky. cest vynimka,samozrejme..
tiez som sa s tym stretla,ze iba nieco naznacovat nestaci..niektori chlapi chapu,iní zase nie..
@16 to s tymi detmi by som dal len do smeru ze sa dokazeme zabavit aj uplne jednoducho a aj obycajne veci ktore potesia deti potesia aj nas takze keby som mal frajerku a doniesla by mi staru sadu vlacikov (funkcnu of kórs) tak by som ju za to zboznoval lebo sa s tym dokazem zabavit aj ked uz nemam 10 rokov... Vy uz sa k barbinam nevratite a kvoli tomu mi je aj vas luto, ale vy to posuvate do polohy ze sme nedospeli ci psychicky sme deti, pritom len zavidite ze sa vieme zabavit aj prkotinami pre deti, a aj preto sa muzi ako otcovia vedia lepsie zabavit so synmi ako matky s dcerami
chlapi su nechapavi, je to tak. nie som ziadna feministka,proste to beriem ako fakt.ked chcem nieco od chlapa, tak mu to poviem priamo, väcsinou uz kaslem na signaly,ktore aj tak nepochopi (mimo tych zvadzacich signalov,v ktorych su muzi naozaj scitani )..ale beriem to proste tak,ze uz su raz taki.. a ak sa raz najde chlap, ktory by bez trapneho vysvetlovania,naznacovania atd. videl co mam na ociach, spravil nieco len tak z popudu lasky, podlomia sa mi kolena a budeme zit stastne az do konca. (ha-ha-ha, prepacte za ten skepticky ton)
No tak ako vždy česť výnimkám Môj priateľ je úžasný a zatiaľ pochopil všetko čo som mu naznačila a aj tak niektoré veci spravil sám nečakane a o to viac to bolo lepšie
S tým, že sa správajú chalani niekedy ako deti je pravda a do určitej miery to považujem za zlaté a ako bol vyššie uvedený vláčik tak ja by som sa k nemu aj pridala mňa barbíny nikdy nezaujímali (och teraz začínam mať pocit, že nie som normálna )
je veľmi zaujímavé, že táto diskusia bola adresovaná len ženskému pohlaviu, ale ako vidím zapojili sa do nej aj chlapi... ja osobne chlapov nepoznám lebo sa im vyhýbam ako sa len dá (skrátka nemusím ich ), ale viem, že väčšina z nich je nechápavá...a v tomto momente sa medzi nich radím aj ja...lebo vôbec nechápem o akých skutkoch tu je reč... môžem sa ospravedlniť azda tým, že som ešte žiadnu babu nemal
@didi5 nič si z toho nerob niektoré dievčatá sa v detstve hrajú s bárbinami a iné hrajú futbal...dnes je to už úplne poprepletané a je to aj jedno...veď všetko je pre všetkých
@ooooo ja nehovorim o vesteckych schopnostiach. On nema robit, na co prave myslim, ale obcas urobit nieco sam od seba. Potesit priatelku lebo ju lubi a nie, ze to od neho ziada ona. Ale tak ja si uz po rocnom vztahu tiez zacinam zvykat na to, ze secko mu treba narovinu a necakat zazraky...
.... vecina uz bola povedana, takze uz len zostava dodat, ze viac ako obcas robia chlapi sami od seba kopu veci, ale zial nie je toto co prave chcete (pri tom sa snazia a robia to s najlepsim umyslom.. ale ako bolo povedane, malo z nas ma telepaticke schopnosti.. i ked pri urcitych osobach sa ista forma mimozmyslovehovnimania prejavuje a netreba ziadne naznaky zo ziadnej strany )
@ooooo Neboj sa. Ked som uz nevedela jak mu to naznacit, tak som mu zacala castejsie take drobnosti nosit. Samozrejme bez vysledku... Ale tak, som sa nad to postavila, povedala rovno a bolo. Aj ked sa nezmenilo nic
Niejsi male decko. Bud povedz popripade sprav co potrebujes, alebo chod prec A ked clovek nereaguje na vsakovake naznaky a pseudo-naznaky a ja neviem co este, tak ma asi dost svojich problemov.
keď je baba tupá a nevie si povedať o to čo chce, tak to nikdy nedostane... žiadny tvor, ani žena ani muž, nie je telepat aby videl čo ten druhý chce. ak je raz chalan povahovo zdržanlivý a nevie nahlas prejavovať také tie citové veci či ako si to nazvala, tak ich asi neprejaví... život ťa naučí
jeej chlapovi vseeetko musiis povedat priamo lebo on chudacik nevie po com zena tuzi. sak chudatka chlapi, co su vestci?...ja napriklad, co chcem, poviem. alebo tak silnejšie naznaciim
ked od niekoho nieco chcem tak mu to skusim naznacit a ked nechape tak mu to poviem narovinu...vyhnes sa tym sklamaniam
a inak vobec sa tym chlapom necudujem ze ich nebavi desifrovat nase naznacovanie ani mna by to nebavilo
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
44 komentov
a najkrajsie skutky ktore pozdvihnu srdiecko su tie ktore pridu spontanne a necakane x)
a pola mna vdaka tym "nerovnakym" bunkam je medzi nami chemia x)
Hej a najlepšie je vyplakávanie typu "a on to nespraví sám od seba, to je strašné, teraz budem smutná " ... " A tak som chcela, aby bol telepat a vedel, čo od neho chcem " ...
Kecy ...
tiez som sa s tym stretla,ze iba nieco naznacovat nestaci..niektori chlapi chapu,iní zase nie..
S tým, že sa správajú chalani niekedy ako deti je pravda a do určitej miery to považujem za zlaté a ako bol vyššie uvedený vláčik tak ja by som sa k nemu aj pridala mňa barbíny nikdy nezaujímali (och teraz začínam mať pocit, že nie som normálna )
jeeeeeeeej dakujem to mi odlahlo
a inak vobec sa tym chlapom necudujem ze ich nebavi desifrovat nase naznacovanie ani mna by to nebavilo