(kamoska ma problem Ked ju chlapec vola vonku v piatok , sobotu , nedelu su spolu je im dobre a vola ju stale viac..ale nenapise jej ze na nu mysli a ani ziadna smska na dobru noc...a neviem ci to robi z trucu...ale ju vola von iba ked nema co robit
teraz sa tu asi budem na niekoho podobat,na koho nechcem..ale ,asi ju chce len prefiknut-to je setko
a z toho piatok,sobota ... mi vyplyva len,ze bud ju len vyuzije na vikend,ale cez tyzden sa s nou zahadzovat nechce.takze nech sere nanho.keby mu zalezalo na tom,tak sa urcite ozve
No mu poraď trocha, že musí niečo spraviť, aby bolo jeho dievča šťastnejšie ...
Tak mu povedz, nech si na mobile nastaví šablóny smsiek a každý deň jej pošle "myslím na teba", každú noc "dobrú noc", vždy presne o 12:00 "dobrú chuť" a sem-tam ešte "príjemné sranie" a ona bude určite skákať od radosti ...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
11 komentov
a z toho piatok,sobota ... mi vyplyva len,ze bud ju len vyuzije na vikend,ale cez tyzden sa s nou zahadzovat nechce.takze nech sere nanho.keby mu zalezalo na tom,tak sa urcite ozve
Tak mu povedz, nech si na mobile nastaví šablóny smsiek a každý deň jej pošle "myslím na teba", každú noc "dobrú noc", vždy presne o 12:00 "dobrú chuť" a sem-tam ešte "príjemné sranie" a ona bude určite skákať od radosti ...