Pred par rokmi som striedala chalanov ako ponožky bola som mladučka a nevedela som o čom je láska a čo to slovo vlastne obnáša, pred rokom som stretla jedneho chalana dali sme sa dokopy odvtedy sme spolu a mama ako keby to nechcela akceptovat.
Fíha, neviem ci ziarli ale isto je smutna, ze uz niesy tak casto s nou (podla mna).
Mozno to bere tak ze to este nic neznamena tak nechce aby si sa sklamala, ale len proste mas iny stýl a iny vkus na chalanov a jej sa nepaci, mozno si sa aj ty zmenila kvoli nemu a preto je taka odmietava. ale je mi ta luto, skoda ze to neprezivate spolu s mamou to ze si stastna(ak vobec si)
Ja som to mala jednoduchsie, zoznamili sme sa po dvoch dnoch a bolo...
lol to sa mas cim chvalit s tym striedanim chalanov ...ale robi to vacsina dievcat tak v pohode kedze si uz normalna...proste donut ich stretnut sa nejako a ukaz mame ze tvoj frajer je fajn a vsetko bude super
ja smutna?? noo trosicku z toho že to nieje tak ako ma byt ale lutovat ma nemusis.. to hadam až tak nepotrebujem.. ale ja viem že si to myslela v dobrom.. xexe
Podľa mňa na neho žiarli, alebo sa skôr neviem zmieriť z tým, že už nie si dieťa ale stávaš sa pomaly ženou a tým pádom si ona myslí, že ju už nepotrebuješ, aj ked to tak samozrejme nie je.
o 8 som naklusala k zubarovi..ma dovolenku..tak som isla inemu tam som cakala 3 hodiny..medzi tym som si pohajala na frajerovi a presviecala sestricku ze fakt mam 14 a ze este by ma mohla zobrat aj detska zubarka a stertla som spoluziacku ktora mi hovorila ze jej vybili zuby..uchvatna debata a dalsiu 1 hodinu mi robili zub...vysledna cena 1400(povedali mi ze mam pekne zuby a teraz ma setko boli...
3...no musim sa ozvat. Lepsie neskoro ako nidky. Ty mas co vraviet, tvoje prispevky v predoslych diskusiach...ze vsetko pod 17 len na sex a tak podobne...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
56 komentov
Mozno to bere tak ze to este nic neznamena tak nechce aby si sa sklamala, ale len proste mas iny stýl a iny vkus na chalanov a jej sa nepaci, mozno si sa aj ty zmenila kvoli nemu a preto je taka odmietava. ale je mi ta luto, skoda ze to neprezivate spolu s mamou to ze si stastna(ak vobec si)
Ja som to mala jednoduchsie, zoznamili sme sa po dvoch dnoch a bolo...
Ja som predstavovanie priateľov nikdy neplanovala. Proste na to tak spontane príde.Netreba tlačiť a naliehať...
hm...a tak s tym sokom by to malo zabrat
omg..uz fakt vela telenoviel pozeram
Vyholena hlava - urcite nepocuva instrumentalne hudby, nepozera fantasy, a rad sa bije a tak
Dlhe vlasy - zvycajne normalny clovek, alebo IT
Stredne dlhe vlasy - -||-
Kratke vlasy - -||-
s okuliarmi - normalny clovek, dvojnasob
hh..si ich testoval ked tak vies?!
hh..ja by som potom co bola??! omg
to som myslel chlapov, zeny su uz tazsie.. ale oni zas podla oblecenia... mam to napisat?
JE TO VZDY A VSADE TAK... par vynimiek sa najde
2. Vymalovane, vysminkovane, oblecene ako kurvy - drbnute barbiny
3. Dzinsy, tricko (normalne) - normal
Ine typy dievcat nepoznam, videl som len tieto zatial...
Ale hojne sa vyskytuje druh 2., takmer vsade...
ach
sorry ak som niekoho urazil, je to len moj nazor (a pravda)
rozdychavam
..volajte sanitku
si nebodaj vynimka?
vacsinu tie najkrajsie (aj ked vdaka maliarskemu umeniu) ale to mi nevadi
aky ste mali dnes den?
"maliarske umenie" ti nevadi..co potom??
o 8 som naklusala k zubarovi..ma dovolenku..tak som isla inemu tam som cakala 3 hodiny..medzi tym som si pohajala na frajerovi a presviecala sestricku ze fakt mam 14 a ze este by ma mohla zobrat aj detska zubarka a stertla som spoluziacku ktora mi hovorila ze jej vybili zuby..uchvatna debata a dalsiu 1 hodinu mi robili zub...vysledna cena 1400(povedali mi ze mam pekne zuby a teraz ma setko boli...
a nejaku vynimku poznas?!ja ee
hmm...
... ... ..hmm...
hmm......................
... ....mmm
Nie.
pockaj..........................................................ja znam
Kdo? kde? ako? co?
no, a povedz mi teda cim sa odlisuje od klasickeho spravania a stylu druhu 2.
ale teraz uz fakt...no napr. spoluziacka..uplna..ako ty hovoris barbie vyzera ..a taka vobec neni
a cim sa odlisuje??!..uplne vsetkym
ake ma kamosky?
je tichsia alebo spolocenska?
a tak
kamosky...sproste..a ja jajj disappointed:teda ona je najnormalnejsia)..
ked jej povies drz hubu tak ju drzi(ja ee ..ked sa povie kecaj tak keca..tak si vyber ze aka?! ale inak podla mna velmi v tomto prisposobiva
musim sa prebrat zo soku...