Neviem prečo to tak je, ale už ma začina štvať ak zamestnávateľ uprednostňuje sexy ženy namiesto chlapov. Chlap môže mať všeobecný prehľad, vedomosti, a byť spoľahlivy ale žena stači ze nahodi sukničku a sa blbo usmieva cely pohovor a šanca mužov je nula%
Ako vieš že bola blbá?
Keď je žena krásna a atraktívna .. nemusí byt automaticky blbá
A po ďalšie ako s tým súvisí “sukňa či nesukňa” ?
To chceš napísať , že by si ženy na pohovor nemali brat sukne , lebo tým automaticky (podľa teba) “zvádzajú” alebo chcú či majú v pláne ?
A vôbec
Je to len tvoj “zaujatý “ pohľad na danú situáciu
@obsession krásna som aj múdra som To my vieme, ale to vieš, vy v Číne takí ste, no my tu na Slovensku to máme tak, Boh nás stvoril a väčšinou kde pridal, musel aj niekde ubrať a vo väčšine prípadov to sedí
no keď pozerám na tvoje zvláštne názory že sukňa a pekná rovná sa blbá, tak sa nečudujem, keby prijali aj neoholenú feministku v teplákoch miesto teba.
Už ani trotlovia tu nestoja za to. Aby si bol uspesny troll musis ludi postvat proti sebe, nie len na seba ty trubka... Vy sa už ani nesnažíte dpč. Asi ti neostane nič iné len žiť reálny život...
Ako ja chapem, vidis to vo vela zahranicnych ale aj nasich filmoch a serialoch... Ale krasna se nerovna blba aj v realite. Moze, ale aj nemusi. To len pre poriadok...
Inak je uz druha smutna vec ze hadzes svoj neuspech na obycajnu suknu... Toto je obranny mechanizmus u vela ludi, ktori ako obranu pouzivaju utok. A vela ludi si domysla o sebe aj to, co nie je pravda. Jednoducho si nebol dost kvalifikovany pre toho zamestnavatela zrejme. Ty si si myslel ze si a on si myslel ze si neni. Ale fnukanie tu a obvinovanie zien ti nepomoze. Akurat je to o to este viac smutne...
@kofola2000 tak ja sa nemam priznat k comu. Nikoho som o robotu nepripravila a nikto nevyplakava ze robim co robim. U nas su praveze radi, ze tam dakto vydrzi robit
Takze nie, nie je to obrana. Lebo sa nemam pred cim obranovat, ja som v praci spokojna. Ja nikomu neberiem robotu ani nikto ju neberie mne. A ked niekto na to ma, aby ho povysili. Tak si pocka na volnu pozociu. A ked nie, tak bohuzial. Len ti chcem vysvetlit, ze vinit z vlastneho neuspechu inu osobu ako seba sameho je sebaklam
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
23 komentov
(Nie, ze by mi to trebalo, ja mam zamestnanie, kde berú každého, ale hovorim za iné sexi ženy)
Keď je žena krásna a atraktívna .. nemusí byt automaticky blbá
A po ďalšie ako s tým súvisí “sukňa či nesukňa” ?
To chceš napísať , že by si ženy na pohovor nemali brat sukne , lebo tým automaticky (podľa teba) “zvádzajú” alebo chcú či majú v pláne ?
A vôbec
Je to len tvoj “zaujatý “ pohľad na danú situáciu
Inak je uz druha smutna vec ze hadzes svoj neuspech na obycajnu suknu... Toto je obranny mechanizmus u vela ludi, ktori ako obranu pouzivaju utok. A vela ludi si domysla o sebe aj to, co nie je pravda. Jednoducho si nebol dost kvalifikovany pre toho zamestnavatela zrejme. Ty si si myslel ze si a on si myslel ze si neni. Ale fnukanie tu a obvinovanie zien ti nepomoze. Akurat je to o to este viac smutne...
Takze nie, nie je to obrana. Lebo sa nemam pred cim obranovat, ja som v praci spokojna. Ja nikomu neberiem robotu ani nikto ju neberie mne. A ked niekto na to ma, aby ho povysili. Tak si pocka na volnu pozociu. A ked nie, tak bohuzial. Len ti chcem vysvetlit, ze vinit z vlastneho neuspechu inu osobu ako seba sameho je sebaklam