Nechapem moju kamosku proste ako mam ju rada ale je dost namyslena ako hovorim nech sa zmeni aa ona ze ako ako clovek ktory nevie ako sa zmenit? ako dosmt ma mto sere ......uplnee ze ju pomaly prestavam mat rada ano potrebujem poradit co stym??ps:rychlo o
jhaaaaaaaaj...kde sa podel ten birdz bez takychto yeblych tem??? ved toho tu nikdy vela nebyvalo a ted? inu ako takuto tu nenajdem...este aj ten nazov hovori za vsetko... ako to co ma znamenat???
Ako ja nechápem na čo sa bavíš s takou kamoškou, ktorú ako chceš zmeniť. Ako ja by som sa s takou osobou nebavila, hoci keby si ma získala nejakou ako inou vlastnosťou, ktorá by ako tú namyslenosť zatienila, tak by som ako bola ochotná jej to nejakým ako slušným spôsobom naznačiť, alebo jej to ako normálne na rovinu povedať.
No tvoja Kamoška sa skôr nechcé zmeniť neže sa nevie... Napríklad som si myslel že sa nikdy nezmením ale ja sa mením každý deň na čoraz väčšie Hovado...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
17 komentov
,,waaa kamoska je namyslena co teraz ?!"
~_~"
vyser sa nanu . daj jej pocitit jaka je ... a nezamyslaj sa nad hovadinami
ked nevie AKO sa ma zmenit..tak jej povedz, ze toto vadi tebe a vsetkym naokolo, ci by to nemohla eliminivat..a tak...a ak sama nechce..tak nuz..smola
Tak aj ty buď namyslená možno to pomôže....