Nechápem, mám veľmi dobrého kamaráta.. V poslednom čase( neviem čo mu je a nechce mi povedať, že čo ) má statusy tipu, je koniec, na vždy ! Zabijem sa así ! Ludia prispejte mi niekto na zbran nejakú hocijakú len nech dokáže zabit! Asi sa obesím atd... pr
nechapem naco niekto dava take statusy a potom nic nepovie, ked nechcem nieco povedat, tak ani status nedam, ani nic.. vyzera to ako keby chcel zo seba urobit zaujimaveho a zahadneho
myslím si, že len túži po pozornosti, ale to je len názor mojej maličkosti..ja by som sa nato vysrala(toľkí takí tu už boli) ak by sa chcel zabiť nehovorí o tom...
@1@2 čo ak má pocit že sa o neho nikto nezaujíma alebo si myslí že ho nikto nemá rád? Nemusí to byť naozaj až tak vážn aby to naozaj spravil,len sa "vyhráža",a lutuje sa,potrebuje povzbudiť A nie nadávať na neho že je hlúpy a pod.
tiez mam takeho kamarata.. ale ten je taky vzdy nie len v poslednom case a zrejme fakt chce len uputat pozornost a chce aby ho vsetci presviecali aby to nerobil atd..
@malapohroma v tom sa mylis. ak sa niekto chce zabit, vysiela signaly do okolia. to, ze samovrah o samovrazde nehovori, je uz davno aj zo psychologickeho hladiska prekonany mytus.
@1v4nq4 a k tomu tvojmu kamaratovi. tiez by som povedala, ze chce uputat pozornost. no uz len ten fakt, ze potrebuje uputat pozornost o niecom svedci, upozornuje, ze je tu nejaky problem. avsak na tvojom mieste sa dotycnemu radsej vyhybam. lebo ak byvas bezne tak taktna k ludom, ktori asi potrebuju pocut pekne slova (nie "sa spametaj") , mozno bude naozaj lepsie, ak to radsej nechas tak.
@fxx ja ked som bola osrata vsetkymi tak aj keby som toto robila, kaslu na mna lebo ma prave osrali. ona je jeho kamaratka, predpokladam ze si len nevazi to co ma..
@ bibla@ feex8 a čo iné som mu mala povedať ?:. Ja ho poznám veľmi dobre ! ... Už ma nebavilo stále dookola čítať tie jeho statusy ! Viem, že to nemyslí vážne a píše to dookola,..je to odvecííííí
och, boze, az ma oci bolia, ked vidim, co som napisala . *nie spametaj, ale spamätaj
a ivanka - no to je mile, ze ho poznas velmi dobre. ale vyzera to tak, ze to ti nebrani mysliet predovsetkym na seba, pricom chlapec asi potrebuje mozno aj z tvojej strany podporu. nevravim, ze sa chce hned zabit, ale ved aj blbec si vsimne, ze ho asi nieco trapi, tuzi po pozornosti. alebo mozno iba po tom, aby ho niekto vypocul a povzbudil. inac by take statusy nepisal. ale skutocne je potesujuce vidiet tie tuhe pseudokamaratstva. TEBE to vadi, TEBE to lezie na nervy, TEBA nebavi citat tie statusy... no zamyslela si sa nad tym, ze ho mozno nieco naozaj trapi? a co je podla teba horsie? ze ty musis precitat pesimisticky status alebo to, ze niekto ma asi nejaky dovod napisat ho. a ten niekto je dokonca tvoj kamarat, ktoreho tak dobre poznas.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
20 komentov
nechapem naco niekto dava take statusy a potom nic nepovie, ked nechcem nieco povedat, tak ani status nedam, ani nic.. vyzera to ako keby chcel zo seba urobit zaujimaveho a zahadneho
ked sa niekto chce zabit, tak sa snazi aby mu to niekto neprekazil, aby ho niekto nezastavil...
@1v4nq4 a k tomu tvojmu kamaratovi. tiez by som povedala, ze chce uputat pozornost. no uz len ten fakt, ze potrebuje uputat pozornost o niecom svedci, upozornuje, ze je tu nejaky problem. avsak na tvojom mieste sa dotycnemu radsej vyhybam. lebo ak byvas bezne tak taktna k ludom, ktori asi potrebuju pocut pekne slova (nie "sa spametaj") , mozno bude naozaj lepsie, ak to radsej nechas tak.
a ivanka - no to je mile, ze ho poznas velmi dobre. ale vyzera to tak, ze to ti nebrani mysliet predovsetkym na seba, pricom chlapec asi potrebuje mozno aj z tvojej strany podporu. nevravim, ze sa chce hned zabit, ale ved aj blbec si vsimne, ze ho asi nieco trapi, tuzi po pozornosti. alebo mozno iba po tom, aby ho niekto vypocul a povzbudil. inac by take statusy nepisal. ale skutocne je potesujuce vidiet tie tuhe pseudokamaratstva. TEBE to vadi, TEBE to lezie na nervy, TEBA nebavi citat tie statusy... no zamyslela si sa nad tym, ze ho mozno nieco naozaj trapi? a co je podla teba horsie? ze ty musis precitat pesimisticky status alebo to, ze niekto ma asi nejaky dovod napisat ho. a ten niekto je dokonca tvoj kamarat, ktoreho tak dobre poznas.
2.ten,čo sa chce zabiť nie je na tom psychicky normálne
3.choď za ním,jednu mu streľ a nech ti všetko vysype