Som strasne sprosta! Paci sa mi nejaky chalan zacneme si pisat, napriklad na nete pak sms... som z neho uplne namako ako vyzera ako mi pise proste z toho aky je. Cely den cakamm kym mi napise.. Ked sa ce stretnut som cela nervozna,stretko je super ked ma
Musíš mu to napísať,že to proste neni ono,tak ako to bolo...Napíš co cítiš a je to vybavené...síce ho to rozhodí predpokladám ale niečo z jednej strany nemá význam...
Nie si divná...ja som mala ten istý problém... Teraz keď už viem, ako rýchlo ma to dokáže omrzieť...dávam si pozor, aby som tomu druhému hneď na začiatku nedávala príliš veľké nádeje..., nech potom nie je sklamaný...
Pzri si sa len namotala to znamena ze uz preteba nic neznamena to sa stava hm taky je zivot a taky sme ludia otoc sa a hladaj samu seba co ces a najdes tym padom aj cloveka akeho ces.
noo ajsnee...to pozna kazdy....a ja obzvlast...niekto sa mi zapaci ale len na urcitu dobu....proste len cista namotavka...ale uz ma to sere...preco je to tak aj mne...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
30 komentov
proste nechapem to este sa mi to nestalo..tebe sa nic nestalo prvy krat? pytam sa preto,ked to oni tak jasne zhodnotili na namotavku..
Ja som si tiež rozumel s jedným dievčaťom a z ničoho nič sme sa potom tak odcudzili a už to potom nebolo ono...