Nechať sa vyhodiť pre vlastnú hrdosť alebo byť ovca ?
Pani docentka, ktorá je na škole známa tým, že všetko je na hovno, len jej názory sú správne a mastí si ego svojim : "skákaj ako pískamm aj keď to nedáva zmysel, lebo ty si študent a ja som PANI MOCNÁ KRÁĽOVNÁ VESMÍRU" niekoľkým z nás dala napísať za nesp
sa zamyslime a povedzme si, že nejde o to vyhrať bitku ale vojnu. Vyhrať vojnu znamená dokončiť školu a teraz si položme otázku či bude pani docentka pri štátniciach.
Mozno tou otazkou, ze co si chcela tou pracou povedat nemyslela, ze je to cele odveci, ale ze ti tam chyba logicky suvis, nacrtnutie problemu v uvode a odpoved v zavere. Len takto to prerob, aby to aj debilovi bolo jasne, ze co o com je ta praca, daj tam nejake citacie, a vuala, praca na par minut.
nám sa raz učiteľ vyhrážal, že termín dá len jeden, a že kto ho nestihne pred vianocami, tak je to jeho problém, lebo že ak mu univerzita nepredĺži zmluvu, tak on skúšať nebude.
ja som mu na to odpísal, že "mňa jeho osobné problémy nezaujímajú", ale dal som si urobiť skúšku u inej, nebudem sa prispôsobovať jeho termínom, a potom celý ďalší polrok (keď mu predĺžili zmluvu) na mňa zazeral D
Vzdy sa ma paci ako student silou mocou bojuje proti vyucujucemu.
Si len obycajna student/ka ktora chce titul tak rob co ti kazu.
Si myslis ze v praci to bude lepsie ?
nám sa raz učiteľ vyhrážal, že termín dá len jeden, a že kto ho nestihne pred vianocami, tak je to jeho problém, lebo že ak mu univerzita nepredĺži zmluvu, tak on skúšať nebude.
ja som mu na to odpísal, že "mňa jeho osobné problémy nezaujímajú, on nás učil, musí nás vyskúšať", ale dal som si urobiť skúšku u inej, nebudem sa prispôsobovať jeho termínom, a potom celý ďalší polrok (keď mu predĺžili zmluvu) na mňa zazeral
A čo tak prehltnúť ego a zamyslieť sa, ktorá možnosť je reálne výhodnejšia? Buď sa necháš vyhodiť a zbytočne stratíš dva roky štúdia, čiže dve roky života kvôli niečomu tak obmedzujúcemu ako je ľudská hrdosť, alebo naklepeš tých pár strán a budeš fungovať ďalej ako študentka.
Tie ďalšie drbnuté poslušné ovečeky budú mať o pár rokov minimálne diplom, pri čom ty s takýmto prístupom nemusíš mať ani len školu do ktorej by si chodila. A takto to bude všade - aj zamestnávať ťa budú hovädá, ktoré na teba nebudú brať ohľad a ak sa necháš ovládať pýchou, tak dlho neprežiješ.
určite jej nepiš, že je , pretože nestojí zato vysrať sa na školu kôli nejakej ovci, ...sprav to a máš to z krku a potom keď to budeš mať uznané jej môžeš napísať e-mail, ako ju máš rada...
@method mňa naštvalo to, že on si je dobre vedomá faktu, že do zadania napísala len dve slová : Klasifikačné systémy,...tak jej tam píšem definíciu klasifikačných systémov, históriu a vývin klasifikačných systémov, dnešné klasifikačné systémy vo svete, v Európe, na Slovensku,..dokonca ja plusy aj mínusy jednotlivých klasifikačných systémov a na čo sa ktorý zameriava... v závere som ešte napísala, ktoré klasifikačné systémy sa ešte len vyvíjajú,... proste písala som síce o Klasifikačných systémoch, ale práveže som tam zahrnula čo sa len dalo..... to ma štve, že som sa s tým babrala tri noci a ona si na to pekne počkala, dobre vedela, že som si nebola u kartárky dať vyložiť, čo tam vlastne chce mať... to by nebol problém, ona to vrátila každému, lebo je to jej obľpbená činnosť, ale toto je už do očí bijúce...
@tomas fuuuh atak u nas skusa ten,co susa a bodka...ziadny iny vyucujuci ta nepreskusa,nic take...aj tak vsetci drzia spolu a na kazdy predmet je tu az jeden clovek,takze aj tak smola...a nakoniec aj tak sa vsetci stretneme pri statniciach,takze bud treba drzat hubu a krok,alebo bye bye...smutna realita
Môžeš byť rada, že vám seminárky dávajú na opravu. Niektorí spolužiaci tento semester odflákli semestrálku a jednoducho im nedala zápočet (aj keď predtým hovorila, že to bude vracať na prerobenie - rozmyslela si to, výsledok: kvôli tomu dokonca niektorí budú predlžovať!). Ja keby som na tvojom mieste tak si zanadávam tiež, ale aj tak to prerobím. No a ak nebolo jasné zadanie mali ste jej napísať nech Vám to objasní alebo sa spýtať napriamo.
Podľa mňa ľudia strácajú svoju hrdosť presne tým čo tu ti opisuješ, že chceš spraviť. Sprostá docentka? Proste prerob jej to a vykašli sa na ňu a nie že ju tu budeš teraz neviem koľko riešiť a naťahovať sa s ňou. Jebnutých ludí je vela, nestrácaj čas s tým, že sa im to budeš pokúšať vysvetliť.
@chanteuse@boloabude nie som až taká hrdá, ako sa zdá, viem sa podriadiť keď treba, viem si vážiť učiteľov ale toto je proste do očí bijúce.... keď tam chcela mať neviem čo tak to neviem čo aj mala napísať do zadania práce a nie si pekne vypočítavo počkať komu všetkému sa to neprisnije v sne.....
@tenktoremupodlahnes tak to by som si nedovolila...slušne...ale chcela som jej napísať niečo v tom zmysle, že nevidím dôvod, prečo to prerobyť, keďže tam citát nie je použitý, ako sa mylne domnievala a bohužiaľ sme sa nepochopili pri zadaní, ale neberiem to ako svoju chybu, lebo som to proste pochopila tak, ako to tam bolo napísané "Klasifikačné systémy" a nie "problematika klasifikačných systémov" keby tam je jasne napísaná problematika tak jej toho tam vypíšem po božiu....... chápeš
Ona je docentka, ty len študent, rob ako povie . Tu nejde o to ci budes alebo nebudes ovca. Niekedy prodte musis robit ako ti povedia druhi. O tom je zivot. Kazdy ma svoje miesto.
@goldfish vieš čo sa stalo mne po napísaní maturitného slohu? Dostal som 4 s tým, že som tam nemal jedinú chybičku a vždy som písaval najlepšie slohy. Keď som sa spýtal prečo som dostal 4 tak mi bolo povedané ,,odklon od témy,, Tak nedá sa nič robiť - pousmial som sa a išiel ďalej ale to len tak..
@goldfish nie lamparen rovno do casu nech to daju na titulku...a povedz ze si nezelas zverejnit svoje meno a ani jej, len proste povies skolu, potom prides za pani docentkou a povies jej ze nemas problem zverejnit jej meno ak nezmeni svoje spravanie
@poninka máš pravdu, ale zároveň nemáš... ako by som ti to vysvetlila.... ono to tam vyzeralo byť dostatočne jednoznačné, srala sa s tým, že nám tam drbla aj odkazy ako má byť podľa zákona a vnútorných predpisov a neviem čoho všetkého to napísané, aký rozsah, bla bla ale tie témy dala tak neuveriteľne jednoduché, že by sa mi ani nesnívalo si myslieť, že chce niečo viac
@spisovatel kľudne, ja rada píšem, ale nie, keď ma tlačia dve termíny skúšok a ja sa zabávam so seminárnou prácou, ktorá aj tak jej nikdy nebude dosť dobrá
Vies, treba si uvedomit, ze pedagogicki zamestnanciv su castokrat zakomplexovane neschopne kurvy, ktorim raz niekto poskriabe auto klucom. Sorry autobus. Cest vynimkam. xDDD
@prach musí byť sto percentná... podarilo sa mi vymeškať jedno cvičenie, nehovorím, sú predmety,na ktoré vyslovene seriem ale tento medzi ne nepatril, pretože viem, ako si na tej dochádzke zakladala... a mala moje ospravedlnenie od lekára
@spisovatel občas asi je to tak správne...ale ak by sa to dialo veľmi veľa krát tak by to nebolo v poriadku... verím, že druhý krát by si to nespravil, alebo by si sa určite naštval.... ja nemám voči nej nič, uvažujem stále nad tým, že jej to predsa len pošlem s úsmev na tvári, ktorý síce ona cez mail neuvidí, ale zacíti
@melancholik veď to je ešte jedna vec, dobre, že si to tu spomenul...ja vlastne túto školu až tak v obľube nemám a už som rozmýšlala aj nad prestupom, pretože to, čo študujem sa ku mne aj podĺa mnohých ľudí nehodí...neprestúpila som však, pretože mne je tu v konečnom dôsledku dobre...ale viem si predstaviť čo ďalej keby ma vyhodili..
@method tak vedela by som rozprávať o takých.. ale musím ti uznať, že máš pravdu to s tým bitím sa za pravdu..mne ani tak nejde o tú pravdu ako o to, nech už konečne prestane s tými svojimi "maniermi" (ako sa to píše ? maniere ? , nech sa dohodneme ako ľudia a nie takýto prístup...keby sa správala normálne..ach bože, aj do kostola by som sa za ňu šla pomodliť (nie, to nie)
@obliviate nie, drzá nemám byť v pláne...ale aj keď budem milá, bude to v podstate útok na jej osobu, pretože jej tam chcem napísať niečo v tom zmysle, že to zadanie som nepochopila pretože ho opísala dvoma slovami... mylsím, že aj keby akokoľvek milá som, bude to mať stále taký útočný podtón...
@goldfish chápem, ale vieš ako to je....nespravíš nič, rsp. spravíš, ale na úkor toho, že z toho aj tak výjde ako víťaz daná pani Doc......keby som nerdžal hubu na fyzike, tak tiež by som kôli tomu asi sekol zo školou a nakoniec všetko dobre dopadlo a už toho dotyčného zrejme ani neuvidím...
@spisovatel asi ti to neviem momentálne vysvetliť.... ale moje okolie a známi si ma vraj v tej pracovnej pozícii nevedia predstaviť...je to zložité, ale vraj nemám na to charakter
okrem toho, že za nesplnenú dochádzku písať esej je normálne, tak je podľa mňa aj normálne, ak ti niekto vráti prácu s výhradami.
to, že máš prácu svojimi slovami, ešte neznamená, že tam nie sú veci, ktoré tam cituješ (informácie, pojmy z nejakého zdroja, necucáš si veci z prsta a nie si encyklopédia, čo vie všetko. svoje tvrdenia musíš podporovať odkazmi na diela, kde si to našla)
a keď ti niekto povie "čo si tým chcela povedať?", možno ti chcel len jemne naznačiť, že na výške odovzdať niečo ako stredoškolský referát, je smiešne
@goldfish poznám veľa ľudí, ktorým keď ukážeš, že si iná, že sa nenecháš ovládať, nejdeš s davom, tak ťa nechajú na pokoj,
skús to... potom daj vedieť, kde sa chystáš študovať
rozmysli si aj ci budes pocuvat niekoho, kto videl vš len na google maps alebo tých, čo majú nejaké skúsenosti a s maniermi neprestane, lebo je jebnutá. Je naivné si myslieť, že ty ju zmeníš k lepšiemu.
@tenktoremupodlahnes dúfam, že máš pravdu
začínajú ma všetcia viac presviedčať o tom, že ešte by som to mala prekusnúť....ak to bude tá správna vec, tak potom sa ešte ozvem... ale aj tak asi spravím to, že jej to pekne pošlem aj s "nech sa páči" ale k tomu si neodpustím dodatok, že ten citát boli moje vlastné slová a nie skopírované z nejakej knihy, ako sa mylne domnievala.... a určite nevynechám ani tú časť o tom, že dala na hovno zadanie (len to trošku jemnejšie sformulujem)
@kajooooooooooooooooooooooooooo budem nad tým rozmýšlať, po sviatkoch som dosť na mizine čo sa finančnej stránky týka.. potom dám vedieť, v ktorom vydaní Nového času to je Alebo hm...Plus sedem dní ?
len pre istotu, lebo som to tak pochopila z tvojho úvodného príspevku - aj napísať niečo vlastnými slovami, parafrázovanie je citácia a treba to mať označené... ak som ťa len ja nesprávne pochopila... čojaviem, u nás sa často stávalo, že ľudia dokopy nezmenili nič, poslali druhý krát a už im to uznali, lebo sa im to aj tak nechcelo čítať znova... a k tej otázke, čo ti položila, znie to, ako keby si odflákla štruktúru - ja som ale tú prácu nevidela, nechcem ju obhajovať, ale to je to, čo som z toho pochopila...
@goldfish cas ma rad tieto slovenske problemy pretoze im to kurevsky zvysuje predajnost, este titulok
ŠOK NA SLOVENSKEJ VYSOKEJ ŠKOLE-NEUVERITEĽNÉ SPRÁVANIE NEMENOVANEJ DOCENTKY zaisti aby sa to predavalo
@grietusha trošku si ma teraz podcenila, žiadny stredoškolský referát...ja píšem rada a veľa a to sa aj na prácach odzrkadľuje, zatiaľ s tým nebol problém, dokonca som písala jednu odbornú publikáciu za celú našu fakultu, takže na takej nízkej úrovni tá esej naozaj nebola.... citát som však nepoužila žiadny, keby áno, viem ako ho vyčleniť v texte, ver mi... nemám ego, nie som zasa až taká hrdá ako som to napísala vyššie, len som nasratá z toho prístupu, mám momentálne iné veci na práci, dve skpšky predo mnou a mám stres, pretože namiesto učenia sa budem podľa mňa zbytočne iba pre ego učiteľa prerábať tú esej....
@spisovatel "s tým sa uplatníš a dnes je veľmi ťažké si nájsť prácu...a potom, potom si dajme tomu môžeš neskôr vyštudovať, čo ťa baví"... no a možno som bola aj trochu hlúpa...
3 noci si sa srala s 1500 slovami? ale podla by si to mala prepracovať. ver mi jej je jedno či ťa vyhodia, či nepojdeš na skušku alebo čo... to že to nespraviš bude len pre nu menej roboty... tvoja hrdosť bude nepoškrvená ale ani ná tej nepadne .... ona bude stále pani...
@kitty7 áno, parafrázovanie som tam použila, ale parafrázovanie sa do úvodzoviek nedáva...použité metafory som označila...
no a štruktúru.... ja neviem, nikdy som nemala pocit, že by som to odflákla, niekedy pridávam aj veci, ktoré nie sú dôležité, ale sú zaujímavé...tak som to robila aj v tejto práci
pravdu povediac, som trocha sklamaná, nečakala som takúto odozvu, hlavne nie, keď som sa s tým naozaj srala tri noci 1500 slov a tri noci, veď to je smiešne...
Tak sprav starej pani po vôli, nemá zmysel sa s ňou hádať a kaziť svoj život. A celkovo, neprijde mi to ako dôvod na opustenie školy, zažil som aj horšie výstrelky vyučujúcich...
@kajooooooooooooooooooooooooooo dobre, poto mti to pošlem do krajiny Ostatných dúfam, že je tam len jeden kajooooooooooooooooooooooooooo lebo aby sa to s niekým nezamenilo, vieš
dala som tú prácu ešte skontrolovať jednej slečne PhDr., ktorá sa v tom odbore vyzná, ale nepohybuje sa v okruhu našej školy.... a uvidím, čo mi na tú prácu povie ona, či to treba naozaj prerobiť a pani docentka má oprávnený diss k tomu všetkému, alebo sa ešte vaic naštvem, ak zistím, že je to fajn a potom porozmýšlam nad tým, čo mi tu kto poradil, zosumarizujem si to a .........docentka buď uvidí, alebo neuvidí
@mofowo nie, ja nemyslím opustiť školu...ja myslím tak, že "byť vyhodená" buď jej napíšem ten mail a ona uzná, že je to neopodstatnené, aby som to naozaj všetko prerobila, alebo si to prudko zoberie na svoju osobu a ešte prudšie mi odpíše, že za také správanie a za to, že odmietam urobiť tú prácu mi nedovolí ukončiť predmet... to znamená, že poletím...oknom
alebo jej to proste urobím ,aj keď sa mám učiť na skúšky, ktoré sú dôležitejšie, ale budem trpieť za to, že som si zo 100% dochádzky dovolila ísť raz k lekárovi a doniesla jej ospravedlnenku....
myslím, že nejde o tie nepodstatné veci, skôr som tou štruktúrou mala na mysli dobrý úvod a záver v práci, aby bolo jasné, čo bolo cieľom
že si sklamaná plne chápem, ale skús to poopravovať, alebo skôr poupravovať, možno trochu poprehadzovať odstavce do lepšej logickej nadväznosti, v úvode presne vysvetli, o čom píšeš a načrtni problematiku a to, čo si napísala z vlastnej hlavy, ak nemáš poňatie, v ktorej knihe by si niečo také mohla nájsť, tak to nechaj tak, možno si na to nespomenie a ak ti to potom na skúške pripomenie jej vysvetli, zahraj sa trošku na hlúpu (to na takýchto paradoxne platí), že si nevedela, čo s tým, lebo si to naozaj písala z vlastnej hlavy... nie je to správne - spravodlivé, ale asi ti to za to nestojí, robiť si problémy...
za máličko, skús to, mnohí sa tvária ako beštie, ale napokon ich to prestane baviť a popúšťajú, lebo sa im tiež nechce s tými pre nich tupými hlavami tráviť ďalšiu skúšku určite si už takých poznala dosť... hádam ti to vyjde
@goldfish hrdosť je piča viem čo hovorim ja som sa koli hrdosti nechal vyhodiť s praxe a potom z roboty no uvedomil som si že to sa nevyplati byť hrdy ale skus to budeš mať dobry pociť a chod inde nebud ovca
@popolcek beriem ťa za slovo...diky vyzerá to tak, podľa toho, čo mi tu písali aj ostatní, že asi jej tú prácu napíšem a s celou noblesou odošlem aj s poprianím pekného dňa a s dodatkom "reklamácie neprijímam"
proste to napis a nerob si len zbytocnych nepriatelov. mas 21, si vlastne take male bezvyznamne nic a ked budes riesit svoju hrdost, tak z teba ani nikdy nic nebude. zivot nie je o nasom egu.
@antifunebracka uvidíme teda čo bude... to je ešte ďaleká budúcnosť...každopádne jej tú esej asi idem opraviť, nanovo poslať ale aj s mailom o tom, čo ma serie (v rámci slušnosti, samozrejme,ale nedá mi to)......
Ono keby si mala splnenú dochádzku nemáš ten problém a zároveň si myslím že učitelka by mala mať ochotu povedať čo jej vadí a čo by očakávala aby tam bolo alebo choď za druhým učitelom a poraď sa tam(nechaj mu prečítať esej) a snáď nebude vravieť že druhý učitel
nič otom nevie...
“I always thought that life was about standing your ground, no matter how strong the current was. But going with the flow isn't so bad after all. As long as it takes you forward.”
@matias ďakujem, poradila som sa s jednou PhD., povedala mi, že pravda je niekde uprostred.... a že tá esej je fajn ale ak si to pani docentka vyžaduje, mám to prerobiť
Opýtaj sa sama seba - ktoré riešenie ti prinesie viac? Nemôžeš sa pýtať nás, pretože pre teba nemusí byť v živote podstatné to čo pre mňa. Niekto sa nedá odradiť hlupákmi, a niekto nenechá autority robiť si, čo sa im zapáči. Ide o to, čo je podstatné pre teba
@goldfish ak by ťa kvôli tomu nenechala prejsť, alebo čo tak tú prácu prepíš alebo sa nechaj vyhodiť. Napísala ti čo tam má byť, aj to zadanie, ktoré ti uviedla je bežné, že bolo také stručné, mohla si sa jej spýtať. A už si tu písala, že písanie ti ide, baví ťa. Tak toto je asi len nejaká tvoja reakcia na tlak ktorý pociťuješ, lebo máš toho veľa. Skúsenosti treba zbierať
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
109 komentov
bé!
A napíš jej tam. ,,Keď je koniec hry tak kráľ a pešiak idú do
tej istej krabice,,
ja som mu na to odpísal, že "mňa jeho osobné problémy nezaujímajú", ale dal som si urobiť skúšku u inej, nebudem sa prispôsobovať jeho termínom, a potom celý ďalší polrok (keď mu predĺžili zmluvu) na mňa zazeral D
Si len obycajna student/ka ktora chce titul tak rob co ti kazu.
Si myslis ze v praci to bude lepsie ?
ja som mu na to odpísal, že "mňa jeho osobné problémy nezaujímajú, on nás učil, musí nás vyskúšať", ale dal som si urobiť skúšku u inej, nebudem sa prispôsobovať jeho termínom, a potom celý ďalší polrok (keď mu predĺžili zmluvu) na mňa zazeral
Tie ďalšie drbnuté poslušné ovečeky budú mať o pár rokov minimálne diplom, pri čom ty s takýmto prístupom nemusíš mať ani len školu do ktorej by si chodila. A takto to bude všade - aj zamestnávať ťa budú hovädá, ktoré na teba nebudú brať ohľad a ak sa necháš ovládať pýchou, tak dlho neprežiješ.
chod do casu, markizy, jojky a uvidis ako rychlo sa jej pristup zmeni
Ak nebojuješ pre to čo chceš neplač potom preto čo si stratila.. (hrdosť)
pod takymto natlakom prejdes, urcite
p.s. v novom case ti za to este daju nejake drobne
prepáč ale táto veta ma trošku irituje...neviem síce prečo ale snáď sa to spraví
nerob pičoviny
osrat mozes iba toho co stoji pod tebou.
inac @46 ale ani to by som neodporucal ak je naozaj taka ako pises
to, že máš prácu svojimi slovami, ešte neznamená, že tam nie sú veci, ktoré tam cituješ (informácie, pojmy z nejakého zdroja, necucáš si veci z prsta a nie si encyklopédia, čo vie všetko. svoje tvrdenia musíš podporovať odkazmi na diela, kde si to našla)
a keď ti niekto povie "čo si tým chcela povedať?", možno ti chcel len jemne naznačiť, že na výške odovzdať niečo ako stredoškolský referát, je smiešne
prehltni ego.
skús to... potom daj vedieť, kde sa chystáš študovať
...ale to len tak
začínajú ma všetcia viac presviedčať o tom, že ešte by som to mala prekusnúť....ak to bude tá správna vec, tak potom sa ešte ozvem... ale aj tak asi spravím to, že jej to pekne pošlem aj s "nech sa páči" ale k tomu si neodpustím dodatok, že ten citát boli moje vlastné slová a nie skopírované z nejakej knihy, ako sa mylne domnievala.... a určite nevynechám ani tú časť o tom, že dala na hovno zadanie (len to trošku jemnejšie sformulujem)
ŠOK NA SLOVENSKEJ VYSOKEJ ŠKOLE-NEUVERITEĽNÉ SPRÁVANIE NEMENOVANEJ DOCENTKY zaisti aby sa to predavalo
gl zelam
no a štruktúru.... ja neviem, nikdy som nemala pocit, že by som to odflákla, niekedy pridávam aj veci, ktoré nie sú dôležité, ale sú zaujímavé...tak som to robila aj v tejto práci
pravdu povediac, som trocha sklamaná, nečakala som takúto odozvu, hlavne nie, keď som sa s tým naozaj srala tri noci 1500 slov a tri noci, veď to je smiešne...
tak ako si sa rozhodla?
Tak sprav starej pani po vôli, nemá zmysel sa s ňou hádať a kaziť svoj život. A celkovo, neprijde mi to ako dôvod na opustenie školy, zažil som aj horšie výstrelky vyučujúcich...
dala som tú prácu ešte skontrolovať jednej slečne PhDr., ktorá sa v tom odbore vyzná, ale nepohybuje sa v okruhu našej školy.... a uvidím, čo mi na tú prácu povie ona, či to treba naozaj prerobiť a pani docentka má oprávnený diss k tomu všetkému, alebo sa ešte vaic naštvem, ak zistím, že je to fajn a potom porozmýšlam nad tým, čo mi tu kto poradil, zosumarizujem si to a .........docentka buď uvidí, alebo neuvidí
alebo jej to proste urobím ,aj keď sa mám učiť na skúšky, ktoré sú dôležitejšie, ale budem trpieť za to, že som si zo 100% dochádzky dovolila ísť raz k lekárovi a doniesla jej ospravedlnenku....
že si sklamaná plne chápem, ale skús to poopravovať, alebo skôr poupravovať, možno trochu poprehadzovať odstavce do lepšej logickej nadväznosti, v úvode presne vysvetli, o čom píšeš a načrtni problematiku a to, čo si napísala z vlastnej hlavy, ak nemáš poňatie, v ktorej knihe by si niečo také mohla nájsť, tak to nechaj tak, možno si na to nespomenie a ak ti to potom na skúške pripomenie jej vysvetli, zahraj sa trošku na hlúpu (to na takýchto paradoxne platí), že si nevedela, čo s tým, lebo si to naozaj písala z vlastnej hlavy... nie je to správne - spravodlivé, ale asi ti to za to nestojí, robiť si problémy...
ano profakom treba rit lizat, lebo oni o tebe rozhoduju. pomysliet si mozes co chces, ale nie ty ale ona ma moc nad tvojim studiom
nič otom nevie...
a najma neviem ci ti to za to stoji.
ja na tvojom mieste by som to radsej prerobila ...neoplati sa riskovat kvoli jednej eseji ....ako si napokon dopadla?