Caute.Mam 17 rokov no za pol roka 18 a mam problem ktory sa taha uz dost dlho.Mam jednu kamaratku ktoru poznam uz dlho a je o rok a pol starsia odomna.Ked som mal priatelku tak som sa onu moc nezaujimal a bola to proste len kamoska.No ku koncu vztahu s by
Zaujimave, poradil by som ti, aby si sa nekoncentroval iba na nu... su aj ine baby na svete, a ak jej vadi takyto maly vekovy rozdiel, tak si nemyslim, ze o teba fakt stoji... keby to bola laska, by jej ten vekovy rozdiel bol jedno.
ak chapem dobre tak odisla na vysku a doma je len cez vikend? v takom pripade sa nato radsej vykasli. mam taky vikendovy vztah a neni to nic moc. na druhej strane ak ste dobri kamosi tak by bola skoda to pokazit vztahom ktory sa nemusi podarit a ty stratis babu aj kamosku. v kazdom pripade vela stastia
@bublinqac no rok a pol vo všeobecnosti dnes nebráni v láske medzi ľuďmi...ale ak je chlap mladší o ten rok a pol alebo o viac alebo to je jedno...tak to problém už je...a vysvetlím ti aj prečo... väčšina žien a dievčat má už od detstva vštepované do hlavičiek, že musia mať vedľa seba staršieho a zrelejšieho partnera...napriek tomu, že žijeme v modernej dobe ešte stále sa mnoho báb riadi takýmto trošku na hlavu padnutým pravidlom, takže z toho usudzujem, že táto baba, ktorú tu spomína @maxell má tiež rovnaké pravidlá a názory... preto jej tak veľmi vadí ten vek... len toľko k tomu
a tebe priamo radím... radšej sa na ňu vykašli lebo je zjavné, že je to trošku pribrzdená baba, ktorá ti určite nechýba k životu ak sa máte radi, tak sa majte ale len ako kamoši a je to...možno sa počase preberie a možno príde na to, že by to s tebou aj rada skúsila...ale či už nebude neskoro to nikto takto dopredu povedať nevie
@Richardulman uplny suhlas! ...ak je taka pribrzdena ze koli 1,5 roku si s tebou nechce zacat (ale s o 2 roky starsim by jej to urcite nevadilo) tak to nema cenu
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
8 komentov
a tebe priamo radím... radšej sa na ňu vykašli lebo je zjavné, že je to trošku pribrzdená baba, ktorá ti určite nechýba k životu ak sa máte radi, tak sa majte ale len ako kamoši a je to...možno sa počase preberie a možno príde na to, že by to s tebou aj rada skúsila...ale či už nebude neskoro to nikto takto dopredu povedať nevie