hocijak svoje dieta ...nevedel by som zit s tym ze som nechal zabit vlastne dieta ..cize pravdepodobne by som sa aj tak zabil ...ale fascinuju ma tie nazory ze na co dieta a da sa spravit nove ...ludsky egoizmus nema hranic tak ako ludska sprostost
pokial by som nikoho nemala, dieta by bolo male, nemalo by s kym zit a bolo by prilis male na to, aby sa dokazalo o seba postarat, tak by som asi zachranila seba... keby som vedela, ze mu bude dobre, ze sa ma on kto postarat alebo ze uz to dokaze sam, tak by som zachranila jeho..ale tazko povedat.
Nechápem. Teraz tu každý píše že nechá žiť radšej svoje dieťa (aj ja ale...) ale pritom keď boli témy o potratoch, tak by väčšina svoje deti zabila...aj keď síce tam nešlo o život matky, ale tak...
Myslím, že matka by radšej zomrela, ako by mala vidieť umierať svoje dieťa, takže tak. Vtedy nie je dôležité to, že bude žiť bez matky, ale že vôbec bude žiť.
jedine a jednoznacne a za kazdych okolnosti dieta... ci by to bolo pocas tehotenstva, pri porode, ci by to bolo male pobehujuce stvoreniatko, alebo uz bolo dospele.
a fakt ma s hrozou sokuje, kolko egoistickych svin tu je :/
Určite dieťa. Keby je to nevyhnutné na jeho prežitie, tak by som sa nechal kvôli môjmu dieťaťu zabiť a ostala by s ním manželka.. Ja by som nemohol ďalej žiť s vedomím, že som nechal zomrieť vlastné dieťa.. Aj tak by som si neskôr kvôli tomu vystrelil mozog..
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
36 komentov
Preboha, v prvom rade nikdy nebudem mať decko.
A je rozdiel, či je to decko v začiatkoch vnútromaternicového vývoja alebo staršie
Dieťa
dajme to mu že to môže byť dieťa vo veku 8-12 rokov.
ale ktovie ako by som reagovala vtedy keby som bola matkou
takže odpovedať neviem
(neobhajujem potraty, som proti ním)
neviem napríklad by mohlo byť to dieťa nejako choré a mohla by to zachrániť iba ona.
@saker
nemusíš prispievať
a fakt ma s hrozou sokuje, kolko egoistickych svin tu je :/
ľudsky: Každá matka by sa určite obetovala pre dieťa...
....neviem, čo iné na toto napísať
vážne sa priznám že neviem čo vy som urobila...
teraz napíšem že seba...lenže ak by som mala dieťa tak si myslím že zas to dieťa...takže neviem.....
Ale ak by moje ditko mohlo potom zit plnohodnotny zivot,
tak urcite radsej zhegnem ja.