@saddath neviem prave preto som urobila anketu lebo vcera som nad tym rozmyslala ja som napr davala ale povedala mi suseda co zila na striedacku v zahranici o tom tak nasi boli uricte radi
@slackerbitch v zahranici sa to robi, mne sa to zda velmi divne. Ja som za to isto daco dostala, jablko, cokoladu ze aom to vytrpela. Ale zda sa mi to divne, klamat deti este aj zubkovou vilou kamoskin 8 rocny syn na to furt veri, mne sa to zda divne. Ale ostatne mne sa zdaju divne aj velikonice a vianoce, akoze tie Zvyky podla mna 6 rokov, ked ti padaju zuby je dost vela na to klamat deti vilami, proste im staci dat za to peniaze
@saddath neviem no, ja som jasne ze prvych par verila a potom ked som bola starsia tak mi bolo jasne ze mi ho vymeni mama ale tesila som sa ofc aj na to a ked mi trhali prvu osmicku asi 5r dozadu tak mi mama zo srandy nechala v noci obalku ze “od zubkovej vily” a strasne ma to potesilo lebo to som uz duplom necakala
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
19 komentov
Ale inak tá víla je taký reverzný zubár, nie?