@augustin21 asi budes mat zo mna srandu ale ja ta seriozne nechapem. cize to nie je preklem ze hodinky ale hodinka hej? a to je vec co ukazuje cas v mobile a to si drzim v ruke ked idem spat, teda vlastne ci mobil, ziarenie mam vedla hlavy ked spim??
@augustin21 takze sa jedna o hodinky ty kus ccta. a zo mna si robis srandu pricom sam si cct lebo hodinky je pomnozne podstate meno, hodinka je akurat tak zdrobnenina od slova hodina..hodinky su hodinky cct
@hadimistr koľko trápnej odvahy zrazu v tebe, normálne sa ťa začínam báť... takých chudáčikov ako si ty, mam najradšej... to to je jediný spôsob, ako môžeš sam seba klamať, že niesi najväčší chudák široko ďaleko... SMOLÁÁÁ
a sorry, že si tu jediný primitív, ktorému nedošlo ako to myslím... ale nebuď smutný, možno ti ešte niekedy stupne IQ aspoň na 80...
a pokojne ma tu teraz môžeš poslať kam len chceš, lebo sa tu nenájde jediný, ktorému by nedošlo, že si ten najväčší kráľ trapošov celého birdzu...
som tvoj fanúšik, už sa teším na tvoje komenty... SI SUPER
To sa fakt niekto rozculuje za slovo hodinka miesto hodinky? ved je jasne, ze to nie je dosledok zlej gramatiky zakladatela, ale recesia.. a mne taketo hranie sa so slovickami pride vtipne, no, mozno som jedina
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
28 komentov
Vyhral som.
THE END.
a sorry, že si tu jediný primitív, ktorému nedošlo ako to myslím... ale nebuď smutný, možno ti ešte niekedy stupne IQ aspoň na 80...
a pokojne ma tu teraz môžeš poslať kam len chceš, lebo sa tu nenájde jediný, ktorému by nedošlo, že si ten najväčší kráľ trapošov celého birdzu...
som tvoj fanúšik, už sa teším na tvoje komenty... SI SUPER
THE END.