ja si vodu pustim este pocas toho, ako si hladam kefku a pastu. potom si uz s pustenou vodou navlhcim kefku a dam na nu pastu. vo faze samotneho umyvania zubov tok vody stlmim a myslienkami som pri smadnych detoch v Afrike.
@n0win0u takú, že páku len zaklapneš, kdežto zakrútiť oba kohútiky a potom znova odkrúcať a štelovať tú správnu vodu.. možno aj ja by som ju nechala tiecť, keby máme kohútiky..
Ja takisto ako @n0win0u .. tiež ju mám celý čas pustenú, lebo som lenivá stláčať páku ... proste u mňa je to normálne že mi ide voda vždy... aj keď si dávam napr. peeling tak tiež mi ide vkuse voda
ja kvôli tomu, že si neznášam umývať zuby studenou vodou...a kým u nás začne tiecť teplá, tak to chvíľu trvá (dosť nepríjemne dlhú chvíľu)...inak by som to naozaj nerobila
Ja nie a ja mám tendenciu popri tom urobiť aj veci navyše - hlavne ráno, keď nestíham, tak sa stihnem popri tom aj obuť A tiež mám sklony hýbať sa po byte...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
50 komentov
ale zase viem, ze taka @grietusha odkedy byva sama by taketo nieco nespravila !
ale keď sa odsťahujem do vlastného o rok, tak ne
ja osobne teda si do huby teplu vodu davat nebudem pri cisteni zubov, takze je uplne jedno ci tam mam paku, kohutiky alebo imbusovy srob ^.^
Cez deň je pustená,večer nie ... ( večer mi umývanie trvá strašne dlho )
a vážne...mne to môže byť fuk že niekto nevie šetriť