ten z pohody mam do grejpu, a potom ich tak svorne mam este taky tyzden, a potom ich ulozim do archivu (ale ja ich mam vzdy tak na volno, ze ich zvleciem z ruky, takze ich mozem kedykolvek pocas toho casu odlozit, ak treba )
nieee, predsa by sa nijakému zákazníkovi nepáčilo, kebyže mu v jeho bravčových líčkach zaliatych paradajkovou poplou máčam dajaké šnúrky. ale odkladám si tie z uprisingu!
naposledy som si nechal látkový z festivalu 9 mesiacov a plánoval som omnoho dlhšie ale spolužiačka sa s ním hrala a nejako sa jej podarilo tak ho pritiahnuť že som sa zobudil s modrou rukou a musel som ho prestrihnúť
vzdy som si zvykla nechavat minimalne par mesiacov, z jednej pohody som ho mala na ruke 4 roky., aj na stuzkovej k satam potom som ich vsetky dala dole lebo ak nie je leto sa neobliekam tak ze by sa to k tomu hodilo..
ale teraz ked budem mat szigetovy si ho urcite necham minimalne do konca roka, ale mozno aj dlhsie, podla toho ako velmi sa mi bude nehodit
Radšej si ho odložím na pamiatku aby sa nedoničil, nemam potrebu každému ukazovať: "Aha kde som bol pred 3 mesiacmi!" Neviem, príde mi to trápne keď to na niekom vidím, tak to nerobím ani ja...
@smult nie všetci to nosia, aby sa pochválili, niektorí to majú ako spomienku sami pre seba - vždy, keď sa pozrú na ruku, tak im to pripomenie tých super pár dní
Ja som mala látkovú pásku len 2krát - po Uprisingu som ju dala dole kvôli promóciám a teraz po Colours of Ostrava po týždni, lebo mi to zavadzalo.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
22 komentov
ale teraz ked budem mat szigetovy si ho urcite necham minimalne do konca roka, ale mozno aj dlhsie, podla toho ako velmi sa mi bude nehodit
Ja som mala látkovú pásku len 2krát - po Uprisingu som ju dala dole kvôli promóciám a teraz po Colours of Ostrava po týždni, lebo mi to zavadzalo.