seruste prosím pomôžte mi normálne som si stiahol inštalačku League of Legends z official stránky a keď na to kliknem tak sa nič nestane som úplne zdeptaný , prosím pomoc
ale este sa da spravit taka vec, ze vyhodis pocitac von oknom a kupis si radsej daku peknu knizku. Odporucam mein kampf. @Sturmer approves. (verim ze sa nenahneva za zneuzitie jeho mena na reklamne ucely(a ze to pochopi snadhladom(myslim to mein kampf(uz vies co myslim ?)
@6 zabudla ze ked to stiahnes s NORMALNYM netom. Niektori stastlivci co zacali stahovat pocitali cas na roky a legenda vravi ze pri 99% im jebol komp bez bluesceen a celý download v piči
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
18 komentov
nechcel by som
» i.chzbgr.com/maxW500/3441001...
ale keď to stiahneš normálne z netu, tak by ti to mala sťahovať a inštalovať v počítači približne hodinu, dve, tri
ale este sa da spravit taka vec, ze vyhodis pocitac von oknom a kupis si radsej daku peknu knizku. Odporucam mein kampf. @Sturmer approves. (verim ze sa nenahneva za zneuzitie jeho mena na reklamne ucely(a ze to pochopi snadhladom(myslim to mein kampf(uz vies co myslim ?)
"a keď na to kliknem tak sa nič nestane"
programy sa obvykle spúšťajú dvojklikom, možno to bude tým?
Inak to skus stiahnut znova, tu hru spusti aj moj stary comp takze v tom by nemal byt problem.